IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº2

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana

La reestrena a Primera Catalana de dissabte passat no la vam poder finalitzar de la millor manera. Els nostres van caure derrotats a la pista de la UE d’Horta “A” en un partit on el marcador final no reflexa el que va passar sobre la pista en els primers 30 minuts. Tot i no començar massa bé el partit (al final del primer quart perdíem 20-14), els nostres van realitzar un segon període magnífic, apujant la intensitat i amb un percentatge de llançament molt elevat (tirs lliures inclosos) vam capgirar el marcador marxant al descans amb un 41-47 favorable. Havíem superat els moments més crítics fins aleshores i ens sentíem a gust sobre la pista. A la represa, l’escenari seguia sent el mateix amb el partit prou controlat i arribant als últims 10 minuts amb un avantatge de 5 punts 62-67. Però els locals van aprofitar un tram final de gran encert anotant 37 punts en el període decisiu per donar la volta de nou al marcador i guanyar per una diferència que no fa justícia al desenvolupament previ del partit on les forces estaven molt més igualades. Esperem que la primera victòria pugui arribar dissabte que ve en la nostra estrena a Provença davant la nostra gent contra La Salle Manresa. Veniu a animar-nos!

UE d’Horta “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          99  -  82

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana

Inici de la competició: 1/10/2016 CB IPSI Otto Sylt  -  CE Sant Nicolau

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana

Primer partit del nostre sènior “B” a Segona Catalana i primera victòria! I a domicili! Els nois d’Elio Martínez i Gerard Querol van realitzar un partit molt seriós i van vèncer un clàssic de la categoria com és CB Alisos “A”. Ja de bon inici els nostres van agafar el comandament del partit anotant 24 punts al primer quart i deixant els locals en 14. És ben cert que els locals presentaven algunes baixes però també ho és que la nostra victòria es va fonamentar en l’encert exterior i en el rebot ofensiu. Al descans dominàvem 31-40. L’inici del tercer quart va ser clau. Els nostres van sortir a rematar el partit i una sèrie de triples consecutius van deixar-lo sentencia (41-66 al minut 30). L’últim període vam saber gestionar la diferència adquirida per fer-nos amb un triomf històric (en la estrena del sènior “B” a Segona Catalana). Així doncs, primer partit i primera victòria a l’espera dissabte que ve d’enfrontar-nos a un CB Santpedor que va caure derrotat (per la mínima 48-49 contra Claret) en la seva primera cita amb la temporada 2016-17. Dissabte 17:30 ens estrenem a Provença! No t’ho perdis!

CB Alisos “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          54  -  80

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana

Inici de la competició: 2/10/2016 CB Ramon Llull Vermell  -  CB IPSI Otto Sylt

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25

Inici de la competició: 2/10/2016 CB IPSI Otto Sylt  -  CE Maristes Sants-Les Corts

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”

Inici de la competició: 2/10/2016 UE Barberà  -  CB IPSI Otto Sylt

JÚNIOR FEMENÍ

Entrenadora: Anna Escuín

Nivell “B”

Inici de la competició: 1/10/2016 Bàsquet Sitges  -  CB IPSI Otto Sylt

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”

Inici de la competició: 2/10/2016 CB IPSI Otto Sylt  -  Centre Catòlic L’Hospitalet “A”

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”

Inici de la competició: 1/10/2016 CB IPSI Otto Sylt  -  VIVE-El Masnou Basquetbol

 

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”

Inici de la competició: 1/10/2016 Creu Alta Sabadell Blau  -  CB IPSI Otto Sylt

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Marc Martínez (SBM)

16 punts, 6 rebots, 4 assistències i 3 recuperacions (25 de valoració)

El primer llangardaix de la setmana de la temporada 2016-17 cau en aquest base producte del nostre planter de la generació 1995. Es tracta d’un 1 que temporada rere temporada no ha parat de créixer en diferents aspectes del joc. A dia d’avui estem parlant del Marc com un gran tirador des de la mitjana i llarga distància (3/3 en triples dissabte passat), pot ajudar al rebot en ambdues cistelles (3+3), reparteix joc entre els seus companys i defensa com el que més. I estem segurs que la seva evolució no s’aturarà aquí! Bravo Marc!

PRÒXIMS PARTITS

(24-25 SETEMBRE)

    • SÈNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  La Salle Manresa “A” (Ds 19:15).
    • SÈNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Santpedor (Ds 17:30).

I els nostres col·laboradors:

Imágenes integradas 1

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com