IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº3

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana

A casa ens farem forts! Primer partit del curs 2016-17 a Provença i primera victòria! Els nois de Xavi Bayod i Gerard Domènech van començar amb bon peu els seus partits com a locals i van fer-se amb el primer triomf que ens fa canviar l’amarg gust de boca amb el què vam iniciar la temporada. Els manresans ens visitaven després d’haver guanyat el seu partit i, amb un equip molt jove i amb jugadors de talent, es presentaven a Barcelona per mantenir la seva imbatibilitat. I fou en el primer quart on els visitants es van mostrar més consistents i aprofitant els nostres errors van tancar els primers 10 minuts amb un 10-17 pels del Bages. Però a partir d’aquell moment, els nostres van serrar les dents en defensa i ja no vam tornar a perdre cap parcial més. Al descans, ja havíem capgirat l’electrònic (34-27). A la represa, vam eixamplar les diferències arribant a la màxima de 13 punts favorables (52-39 a falta de 2 minuts per acabar el tercer quart). La Salle no va tirar la tovallola i a falta de 4 minuts per acabar el partit va situar-se a només un punt del nostre sènior “A”. Però la bona gestió de l’equip que va acabar endosant un parcial de 14-5 en els últims minuts va evitar que la victòria marxés de Provença. Al final 73-63, ens fem amb el primer triomf del curs (1-1) a l’espera de visitar Sant Joan de Vilatorrada dissabte que ve. Buscarem la segona alegria del curs, la primera a domicili. Molta sort! Ah! Vam estrenar el nou disseny de les samarretes! Ens encanta!

CB IPSI Otto Sylt  -  La Salle Manresa “A”          73  -  63

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana

Inici de la competició: 1/10/2016 CB IPSI Otto Sylt  -  CE Sant Nicolau

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana

Quin inici més bo del nostre sènior “B”! Segon partit de la temporada i segona victòria en la nostra estrena a Segona Catalana. Els nois d’Elio Martinez i Gerard Querol (han estat el primer equip que ha vestit en partit oficial les samarretes amb el nou disseny) han començat el curs prement gas i dissabte passat es van desfer, en un partit molt treballat, del CB Santpedor a Provença. L’encontre va estar presidit per la gran igualtat entre els dos conjunts durant bona part dels 40 minuts. Bona prova d’això és el resultat que reflectia el marcador a la mitja part, 30-32 pels del Bages. L’inici del tercer quart va ser clau. Els nostres, defensant amb més consistència, van ser capaços de deixar en 6 punts en 10 minuts als visitants i capgirar l’electrònic fins el 44-38 amb l’últim període per disputar-se. Els darrers 10 minuts vam saber gestionar-los a la perfecció, sabent atacar les defenses dels de Santpedor i seguir defensant amb intensitat fet que ens va permetre sumar el segon triomf en dos partits de la temporada. Esperem que aquesta bona ratxa s’allargui dissabte que ve a la pista de Lluïsos de Gràcia “B”, un conjunt que la temporada anterior competia a Primera Catalana però que enguany encara no coneix la victòria. No us refieu nois! Segur que serà un partit molt complicat!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Santpedor          56  -  48

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana

Inici de la competició: 2/10/2016 CB Ramon Llull Vermell  -  CB IPSI Otto Sylt

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25

Inici de la competició: 2/10/2016 CB IPSI Otto Sylt  -  CE Maristes Sants-Les Corts

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”

Inici de la competició: 2/10/2016 UE Barberà  -  CB IPSI Otto Sylt

 

JÚNIOR FEMENÍ

Entrenadora: Anna Escuín

Nivell “B”

Inici de la competició: 1/10/2016 Bàsquet Sitges  -  CB IPSI Otto Sylt

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”

Inici de la competició: 2/10/2016 CB IPSI Otto Sylt  -  Centre Catòlic L’Hospitalet “A”

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”

Inici de la competició: 1/10/2016 CB IPSI Otto Sylt  -  VIVE-El Masnou Basquetbol

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”

Inici de la competició: 1/10/2016 Creu Alta Sabadell Blau  -  CB IPSI Otto Sylt

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

David Pi (SAM)

16 punts i 9 rebots

Ha començat fort aquest aler pivot (format íntegrament a IPSI, generació 1992) en la seva sisena temporada al nostre primer equip. Dissabte passat va tornar a demostrar la seva capacitat per córrer la pista, obrir les defenses amb el seu tir exterior i acabar amb solvència amb les dues mans prop de cèrcol. Pigardaix torna a la càrrega! No et relaxis, en volem més!

PRÒXIMS PARTITS

(1-2 OCTUBRE)

  • SÈNIOR “A” MAS: CB Vilatorrada  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CE Sant Nicolau EBYP (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MAS: Lluïsos de Gràcia “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 18:00).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB Ramon Llull Vermell  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 11:00).
  • SÈNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CE Maristes Sants-Les Corts (Dg 12:00).
  • SOTS-21 FEM: UE Barberà  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:00).
  • JÚNIOR FEM: Bàsquet Sitges  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:15).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Centre Catòlic L’Hospitalet “A” (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  El Masnou Basquetbol (Ds 17:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: Creu Alta Sabadell Blau  -  CB IPSI Otto Sylt  -   (Ds 9:00).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com