IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº4

 SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana

Segona victòria consecutiva pels nois de Xavi Bayod i Gerard Domènech que van aconseguir guanyar en el seu desplaçament a Sant Joan de Vilatorrada. El partit el vam tenir dominat en tot moment però no fou fins al segon quart que vam aconseguir obrir forat. Vam passar del 12-13 en els primers 10 minuts al 25 a 34 just en arribar al descans. Els nostres van accelerar el ritme en aquest segon quart i van començar a augmentar les diferències. Fins i tot durant el tercer quart encara vam ser capaços de marxar en el marcador una mica més: 34-47 a mitjans de període. Tot i això els locals no es van rendir i en un últim quart on el pavelló de Sant Joan de Vilatorrada empenyia amb força als seus jugadors, es van arribar a situar a només 4 punts 54-58. Però un parcial de 3-11 i una gestió excel·lent d’aquests últims minuts de partit per part dels nois de Xavi Bayod i Gerard Domènech va fer decantar finalment la balança a favor dels nostres interessos en una pista complicada on l’any passat hi van guanyar pocs equips. Amb aquest triomf els nostres estrenen balanç positiu de victòries- derrotes (2-1) a l’espera de rebre la visita del QBasket “1″ (1-2) dissabte que ve a Provença (19:15) amb la intenció d’allargar aquesta ratxa positiva. Sort!

CB Vilatorrada  -  CB IPSI Otto Sylt          57  -  69

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana

Bones sensacions del SAF, tot i la derrota, en l’estrena aquesta temporada de les de Rafa San José i Alberto Maniega. El rival, el CE Sant Nicolau, és un equip que l’any passat jugava a Copa Catalunya, però les nostres van saber marcar el ritme del partit i les sabadellenques ho van notar no sentint-se còmodes en cap moment del partit. Les nostres exteriors van dominar a la primera part, mentre que per part de les visitants eren les interiors qui portaven el pes de l’atac. El partit arribava molt igualat al descans (25-28 per les del Vallès). A la represa, les visitants van baixar les prestacions físiques i ho aprofitàvem per sortir a la contra. El partit va arribar igualat als compassos finals, on vam pagar la manca d’encert i les segones opcions concedides al rival, que va saber convertir-les i marxar de Provença amb la victòria per 46-50. Aquesta setmana visitem la sempre difícil pista de Lluïsos de Gràcia. Serà dissabte a les 8.

CB IPSI Otto Sylt  -  CE Sant Nicolau EBYP          46  -  50

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana

Que n’és de difícil la pista dels Lluïsos de Gràcia! Només qui hi ha jugat sap que el pavelló dels graciencs (el més antic de Barcelona) és un lloc complicat per sumar-hi victòria com a visitant. Els locals sempre s’hi senten molt còmodes i són capaços de guanyar a qualsevol rival. A més aquest sènior “B” de Lluïsos encara no havia sumat cap victòria aquesta temporada i venia amb molta gana d’estrenar-se. El partit, que fou de baix tempteig, va estar marcat per la gran igualtat entre els dos conjunts. Després de jugar-se els primers vint minuts, els nostres es veien per sota en el marcador per només 3 punts de diferència (37-34). Però fou en el tercer quart que vam tombar l’electrònic i posar-nos per davant a falta de jugar-se el període definitiu (45-46). El partit, igualadíssim, estava en un mocador i qualsevol detall el podia fer decantar per un costat o un altre. I així va ser, les nostres errades en els tirs lliures van suposar massa avantatge pels graciencs que van acabar sentenciant l’encontre a favor dels seus interessos. Tot i el regust amarg de la derrota, continuem tenint un balanç positiu a la classificació (2-1) però atenció, dissabte que ve (17:30) rebrem un dels equips que encara estan invictes (CB Navàs) i caldrà fer un gran esforç per seguir sumant. Som-hi IPSI!

Lluïsos de Gràcia “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          56  -  53

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana

Estrena amb victòria pel nostre Sènior B Femení, que es va endur el partit que l’enfrontava al Ramon Llull Vermell. Les de Josep Querol i Albert Galera van sortir molt bé i van aconseguir un parcial de 1-10 a la primera meitat del primer quart. El bon joc es va mantenir durant tota la primera part i a poc a poc la diferència s’anava eixamplant fins als 13 punts, tot i que s’arribava al descans 11 punts a dalt al marcador (17-28). Al tercer quart, però, uns minuts de mal joc van fer que les locals entressin al partit amb un parcial de 14-0. Tot i així, l’equip va saber refer-se i no va deixar que les locals es posessin per davant en cap moment. Als últims 6 minuts de partit, un 2-14 ens permetia assegurar la victòria i no patir al final del partit. Aquesta setmana, debut a Provença. Serà diumenge a les 12 davant el F.C Martinenc “B”.

CB Ramon Llull Vermell  -  CB IPSI Otto Sylt          35  -  48

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25

Quin gran inici de temporada la que van signar els noiss de Gerard Querol i Jordi Bertran en l’inici de la competició. Vam començar molt bé en atac, aconseguint 28 punts al primer període. La tònica es mantenia al segon quart i vam ser capaç d’anotar-ne 24 més. El rival, Maristes Sants-Les Corts, es quedava en 17 i 14, respectivament i al descans dominàvem per 21 punts. Al tercer quart, però, els de Sants es van posar en zona i això va fer que baixéssim el ritme de joc. Malgrat la zona, però, la diferència al descans era tan gran que el partit ja no se’ns va escapar. Al final, 81-69 pels nostres, que, a talla d’anècdota es posen líders per average. La millor notícia és que tots els nostres jugadors van anotar, 8 dels quals com a mínim van anotar 7 punts. Aquesta setmana visitem el camp de l’ASME. Serà diumenge a les 17:30.

CB IPSI Otto Sylt  -  CE Maristes Sants-Les Corts          81  -  69

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”

UE Barberà  -  CB IPSI Otto Sylt          57  -  35

 

JÚNIOR FEMENÍ

Entrenadora: Anna Escuín i Javi Ruiz

Nivell “B”

Bàsquet Sitges  -  CB IPSI Otto Sylt          41  -  44

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  Centre Catòlic L’Hospitalet “A”          58  -  62

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”

CB IPSI Otto Sylt  -  El Masnou Basquetbol         68  -  67

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”

Creu Alta Sabadell  -  CB IPSI Otto Sylt          54  -  57

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Sergi Carmona (SAM)

16 punts i 5 rebots

El Sergi és una de les noves incorporacions d’aquesta temporada del nostre sènior “A”. Es tracta d’un jugador interior provinent del CB Corbera i que dissabte passat va fer un partit molt complet tant en defensa (anticipant-se als rivals, oferint bones ajudes als companys i jugant dur) com en atac (pràcticament sense errar cap llançament i finalitzant amb solvència prop de l’anella). Felicitats Sergi pel teu primer llangardaix i benvingut al CB IPSI!

PRÒXIMS PARTITS

(8-9 OCTUBRE)

  • SÈNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  QBasket Sant Cugat “1″ (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEM: Lluïsos de Gràcia “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 20:00).
  • SÈNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Navàs Viscola (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  FC Martinenc “B” (Dg 9:00).
  • SÈNIOR “C” MAS: ASME  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CE Sant Nicolau (Dg 10:30).
  • JÚNIOR FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Prat “B” (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB Alisos “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 18:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: AE Les Corts-UBAE  -  CB IPSI Otto Sylt  (Ajornat 14/10/2016).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  La Salle Bonanova (Ds 10:30).

 

I els nostres col·laboradors:

 

CBIPSI

 

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com