IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº5

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana-Grup 3

Els nois de Xavi Bayod i Gerard Domènech van signar dissabte passat la seva tercera victòria consecutiva i encara no coneixen la derrota a casa. Després d’un inici de partit en què el gran encert dels vallesans els va permetre agafar els primers avantatges a l’electrònic, els nostres es van refer i ja al primer quart vencien 23-21. Els de Sant Cugat encara no saben el que és guanyar a domicili però no van arribar a tirar la tovallola. Tot al contrari. Al descans eren els de Sant Cugat qui arribaven amb un mínim avantatge (40-41). Arribats a aquestes alçades de partit es preveia que, si tot seguia pels mateixos paràmetres, el joc ofensiu s’imposaria a les defenses. I així va ser, en una segona meitat on els nostres van donar mostres del seu talent ofensiu, vam ser capaços d’anotar 53 punts en vint minuts i sentenciar el triomf al nostre favor. Amb la victòria ens situem quarts a la classificació amb el mateix balanç (3-1) que els segons. Diumenge que ve ens espera el Bàsquet Neus “A” un equip molt competitiu a la seva pista i que segur que ens posarà les coses molt difícils. Buscarem la quarta seguida!

CB IPSI Otto Sylt  -  QBasket Sant Cugat “1″          93  -  79

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana-Grup 2

La primera victòria de les noies de Rafa San José i Alberto Maniega es fa esperar. El nostre Sènior A Femení va caure derrotat a la difícil pista dels Lluïsos de Gràcia. Al primer quart, el nostre joc interior feia anar de cap a les locals, que no eren capaces de contrarrestar-lo. Tot i així, al final del primer quart, el marcador era d’empat a 17. La tònica es va mantenir al segon quart, però les locals es mantenien en partit gràcies a les nombroses visites a la línia de tir lliure. Després del descans, al qual s’arribava amb domini local (33-29), el joc va entrar en una fase d’imprecisions que no permetien veure un joc fluid en atac. A l’últim quart, la connexió entre la línia exterior i la línia interior es va trencar i això, juntament amb l’aparició de les dues millors jugadores de les gracienques, va desequilibrar el partit a favor de les locals. La següent jornada rebem l’AE Sant Andreu de Natzaret A. Serà en l’horari habitual, dissabte a les 19:15 a Provença. Tothom a Provença, que ha de caure la primera victòria!

Lluïsos de Gràcia “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          63  -  52

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana-Grup 1

Quin gran inici de temporada que estan protagonitzant els joves jugadors de l’Elio Martínez i el Gerard Querol. El partit de dissabte passat en va ser una bona prova. Vam aconseguir sumar una treballada victòria contra un CB Navàs-Viscola que es presentava invicte a Provença. Els visitants són un equip molt rocós i ja de ben inici vam comprovar que si ens volíem fer amb el triomf hauríem de mastegar sorra durant els 40 minuts. Així doncs, els nostres no van entrar massa bé en el partit. Es veien incòmodes amb la defensa dels del Bages i només érem capaços d’anotar 7 punts al primer període (7-14). Ràpidament vam entendre que ens havíem de posar al mateix nivell defensiu i vam respondre al segon quart amb un 15-8 que igualava el marcador en arribar al descans (22-22). Cada cistella era or pur ja que tots dos equips els hi costava sumar punts però en uns últims 10 minuts dels nostres jugadors amb les idees més clares, vam contraatacar els punts febles dels visitants per acabar fent-nos amb una victòria esplèndida i situar-nos tercers a la classificació. Diumenge que ve visitarem una de les pistes més complicades de la categoria, la de la UE Claret. Tot i això intentarem fer un bon partit i, perquè no, tornar a Provença amb la quarta victòria de la temporada.

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Navàs-Viscola          60  -  53

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana-Grup 5

Partit molt seriós del nostre Sènior B Femení a la seva estrena a casa aquesta temporada. El partit va començar malament, amb un 0-7 a favor del Martinenc. Tot i això, les nostres van entrar ràpidament en el partit i al final del primer quart ja guanyaven per 15-10. Al descans, la diferència era de 6 punts a favor nostre i es cimentava en una bona defensa, especialment sobre les interiors visitants. El tercer quart va ser de molt baixa anotació (6-8 a favor de les visitants), sobretot a causa de les nombroses pèrdues de pilota de tots dos equips. A l’últim quart, les del Guinardó van plantar una zona que va fer que el moviment de pilota no fos tan fluid, però l’encert des del perímetre (vam ficar 3 triples a l’últim quart) i la nostra bona defensa, present durant tot el partit, ens van portar a sumar la primera victòria a casa d’aquesta temporada. La propera jornada visitem el Bàsquet Nou Barris, diumenge a les 7 de la tarda. Ah! I una molt bona notícia: la mitjana de les germanes Garcia (parlem de la Carla) va reaparèixer després de la seva lesió de genoll de llarga duració! Benvinguda de nou!

CB IPSI Otto Sylt  -  FC Martinenc “B”          46  -  39

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25-Grup 6

El nostre sènior “C” ha començat la temporada trepitjant gas a fons! Els nois de Gerard Querol i Jordi Bertran van tornar a guanyar aquest cop davant un rival (ASME) que ens va posar les coses molt difícils. Els nostres van començar el primer quart per davant en el marcador (13-22), però els de Sant Martí van retallar distàncies abans del descans i apretar el partit (30-34 al descans). Al final del tercer quart, els locals van aconseguir empatar el partit a 46 gràcies a una remuntada basada en l’encert exterior (van ficar 10 triples). Tot i així, en les situacions de perill, els de Gerard Querol i Jordi Bertran van saber reaccionar i, amb un parcial de 11-17 a l’últim quart s’enduien la victòria. El proper partit serà dissabte a les 17:30 a Provença davant el Bàsquet Neus B. Esteu llestos per sumar la tercera victòria?

ASME  -  CB IPSI Otto Sylt          57  -  63

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”-Grup 1

CB IPSI Otto Sylt  -  CE Sant Nicolau          53  -  38

JÚNIOR FEMENÍ

Entrenadora: Anna Escuín i Javi Ruiz

Nivell “B”-Grup 9

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Prat “B”          60  -  51  

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”-Grup 5

CB Alisos “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          51  -  47

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”Grup 1

AE Les Corts UBAE  -  CB IPSI Otto Sylt

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”Grup 9

CB IPSI Otto Sylt  -  La Salle Bonanova          42  -  52

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Pol Parisi (SBM)

25 punts i 8 rebots (28 de valoració)

PARTIDÀS! Així en majúscules i en negreta. Aquest jove jugador del nostre planter (generació IPSI 1996) es va marcar una autèntica exhibició de fonaments dissabte passat en una segona part incommensurable. El Pol es va carregar l’equip a l’esquena i els seus millors minuts van aparèixer quan l’equip més ho necessitava. Volem més passos endavant com aquest! Volem més White Mamba!

PRÒXIMS PARTITS

(15-16 OCTUBRE)

  • SÈNIOR “A” MAS: Bàsquet Neus “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:45).
  • SÈNIOR “A” FEM:  CB IPSI Otto Sylt  -  AE Sant Andreu Natzaret (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MAS: UE Claret  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: Bàsquet Nou Barris  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 19:00).
  • SÈNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Neus “B” (Ds 17:30).
  • SOTS-21 FEM: Diagonal Mar-Front Marítim  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 16:00).
  • JÚNIOR FEM: BC Sant Joan Despí “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Prat “A” (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Josep Obrer (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “C” MAS: UE Gaudí Lila  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 12:30).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com