IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº6

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana-Grup 3

La nostra ratxa de victòries consecutives es va veure tallada diumenge passat a la pista d’un Bàsquet Neus “A” que va començar i acabar el partit millor que els nostres. Els nostres venien de sumar tres triomfs seguits i es presentaven a Badalona amb una bona oportunitat per situar-se entre els primers classificats. Tot i això els locals en un primer període de gran encert van desenganxar-se en el marcador amb un 25-14 al final dels primers deu minuts. Però els de Xavi Bayod i Gerard Domènech van reaccionar i jugant els seus millors minuts del partit van capgirar el marcador per arribar al descans amb un 37-40 favorable. Però la segona part va tenir clar color dels de casa. Ens vam encallar ofensivament (anotant només 22 punts) i els de Santa Coloma van fer-se amb el ritme del partit per acabar imposant-se 73-62. Tot i la derrota seguim setens a la classificació amb balanç positiu (3-2) i a només una victòria de diferència dels segons classificats. Precisament aquest dissabte rebrem la visita d’un dels equips que presenta un balanç de 4-1: Lliçà d’Amunt 1. A casa ens hem de fer forts! A Provença encara no coneixem la derrota!

Bàsquet Neus “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          73  -  62

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana-Grup 2

Molt bon partit del SAF. Després d’una arrencada fulgurant, les de Rafa San José i Alberto Maniega van aconseguir marxar de 12 punts (14-2) gràcies a la gran quantitat de pèrdues que eren capaces de provocar en les rivals i de les transicions en que això es traduïa. Al final del primer quart, però, les del Sant Andreu Natzaret van retallar la diferència fins als 7 punts. Al segon quart, intercanvi de cistelles que ens permetia arribar al descans amb un +9. Al tercer quart les badalonines van entrar molt ràpidament en bonus i això ens va permetre anotar tirs lliures per mantenir la distància al marcador i arribar 9 a dalt a l’últim periode. A l’últim quart, una reacció visitant va fer que es posessin a només 2 punts, però van desaprofitar diverses oportunitats d’empatar. Per sort, un triple de la Sònia Rius ens posava 5 a dalt i desencallava el partit a favor nostre. A partir d’aquell moment, faltes de les visitants en l’últim intent de remuntar. Gran victòria per al nostre sènior A femení que premia la gran feina feta fins ara. Aquesta setmana viatgem al Maresme, a Mataró, a jugar contra el Mataró Parc Dori Dori Boet. Serà diumenge a les 17:30.

CB IPSI Otto Sylt  -  AE Sant Andreu Natzaret “A”          68  -  62

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana-Grup 1

Triomf de molt molt mèrit el protagonitzat pels jugadors dirigits per Elio Martinez i Gerard Querol en una pista molt complicada i davant un rival que és un dels grans aspirants a l’ascens. El partit va ser igualat durant els quaranta minuts de joc. Els dos conjunts que ja es coneixien de la temporada passada, s’esforçaven en defensa i d’això se’n ressentia el poder anotador de tots dos. Al descans s’arribava amb un 27-27 en el marcador que reflectia a la perfecció com estava transcorrent l’encontre. La màxima diferència del partit va arribar en el tercer quart quan ens vam arribar a col·locar amb un 37-41 favorable, però els locals no van afluixar i amb jugades de gran mèrit van tornar a igualar-lo. D’aquesta manera vam arribar a les últimes possessions on cada bàsquet era celebrat com si fos una final sabedors de la importància de cada punt. Els locals van tenir l’última bola de partit per guanyar però una gran defensa dels nostres (amb tap inclòs) va permetre fer-nos amb un triomf extraordinari que ens situa tercers (4-1) a l’espera de jugar dues jornades consecutives a Provença. Felicitats i a seguir!

UE Claret  -  CB IPSI Otto Sylt          47  -  48

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana-Grup 5

Primera derrota de les de Josep Querol i Albert Galera en el desplaçament a Nou Barris. Les nostres van pagar un molt mal inici de partit, on les locals van mostrar tenir molta més intensitat i on vam cometre massa errades de lectura en atac. Després de marxar 14 a sota al descans, les nostres van sortir molt més intenses a la segona part i, gràcies a molt bones defenses, ens vam posar a tres punts, però les locals, un equip que a casa serà difícil de batre, van tornar a eixamplar la diferència fins als 15 punts. Aquesta setmana, juguem a casa contra l’AESE B. Serà dissabte a les 4.

Bàsquet Nou Barris  -  CB IPSI Otto Sylt          51  -  36

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25-Grup 6

Una més! Partit igualat el que vam viure dissabte a la tarda a Provença. Els de Gerard Querol i Jordi Bertran rebien el Basquet Neus “B”. Tot i que les coses van començar bé per als nostres (22-17 al final del primer quart), els de Santa Coloma van demostrar ser un os dur de rosegar i, tot i no posar-se per davant, no van marxar del partit. Al descans, el marcador era de 43-39 pels nostres, però el ritme anotador es va aturar i només es van ficar 12 punts en tot el període (8-4 pels nostres). A l’últim quart, l’anotació va tornar i un 22-18 ens permetia assegurar la victòria. Diumenge a les 19:00 visitem la pista del Roser, buscant la 4a victòria consecutiva.

Bàsquet Neus “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          73  -  61

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”-Grup 1

Diagonal Mar-Front Marítim  -  CB IPSI Otto Sylt          64  -  62

JÚNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadora: Anna Escuín i Javi Ruiz

Nivell “B”-Grup 9

BC Sant Joan Despí “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          34  -  39

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”-Grup 5

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Prat “A”          72  -  68

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”-Grup 1

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Josep Obrer          68  -  47

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”-Grup 9

UE Gaudí Lila  -  CB IPSI Otto Sylt          55  -  48

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Laura González (SAF)

21 punts, 4 rebots i 7 faltes rebudes

La Laura compleix la seva segona temporada al nostre primer equip i dissabte passat va signar una gran actuació per ajudar a materialitzar la primera victòria de la temporada pel nostre sènior “A”. El seu encert en el llançament exterior i el seu ritme de partit van ser claus per aconseguir aquest primer triomf tant necessari per l’equip. Felicitats!

PRÒXIMS PARTITS

(22-23 OCTUBRE)

  • SÈNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Lliçà d’Amunt 1 (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEM:  Mataró Parc Dori Dori Boet  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:45).
  • SÈNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Santa Coloma “B” (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  AESE “B” (Ds 16:00).
  • SÈNIOR “C” MAS: Camping Bianya Roser  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 19:00).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Coras Femení (Dg 10:30).
  • JÚNIOR FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  La Seda (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB Santa Coloma “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: CE La Salle Gràcia Negre  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 11:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  SAFA Sant Andreu (Ds 10:30).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!