IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº7

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana-Grup 3

Primera derrota de la temporada a Provença pels de Xavi Bayod i Gerard Domènech que es van veure superats pel Lliçà d’Amunt en un partit que es va trencar al tercer quart quan els visitants, amb un parcial de 8-22 van obrir l’escletxa que al final va ser decisiva. Fins aleshores, i just en arribar al descans, els nostres dominaven el marcador per un 31-27. A la segona meitat, els visitants van millorar els seus percentatges i, el que dèiem, en un tercer quart molt inspirat dels vallesans van posar terra pel mig i es van distanciar definitivament. Tot i això, els nostres ho van intentar fins al final però els de Lliçà van saber jugar les seves cartes i fer-se amb el triomf que els col·loca tercers a la classificació. Per la nostra banda, ens situem en posicions de meitat de la taula amb un balanç de 3-3 a l’espera de tornar a repetir a casa aquest dissabte contra el CB Ripollet. Sort! I a trencar la mala ratxa!

CB IPSI Otto Sylt  -  Lliçà d’Amunt 1         54  -  68

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana-Grup 2

Derrota per al nostre Sènior A Femení a la visita a Mataró. El partit va començar amb les nostres portant el ritme i sorprenent a les locals. Tot i així, les locals es mantenien en el partit i aconseguien guanyar el periode malgrat que el domini era de les de Rafa San José i Alberto Maniega. Al segon quart, vam saber contenir a les locals, que van entrar molt d’hora en bonus. Tot i així, marxàvem 6 punts a sota al descans, sobretot gràcies a la jugadora referent de les del Maresme. Un bon inici de tercer quart ens posava a només 2 punts, però les locals van trencar el partit posant-se 13 punts a dalt al final del tercer període. A l’últim quart vam anar perdent pistonada davant un rival que se sentia còmode amb el resultat i que va matar el partit. Malgrat la derrota, però, les nostres van acabar el partit amb bones sensacions. La propera jornada rebem, dissabte a les 4, a l’AE Minguella.

Mataró Parc Dori Dori Boet  -  CB IPSI Otto Sylt          73  -  54

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana-Grup 1

Ja es preveia que seria un partit molt complicat el de dissabte passat pel nostre sènior “B”. Els nois dirigits per Elio Martínez i Gerard Querol rebien a Provença al CB Santa Coloma “B” que tot i haver perdut 3 partits en 5 jornades serà un dels equips que ocupi les primeres places. I així ho van demostrar en la primera meitat. Els colomencs, jugant un joc sense especulacions de contraatac i transicions ens infringia un  contundent 9-24 al primer quart que seria contrarestat per uns segons 10 minuts molt seriosos dels nostres i situar un marcador molt més ajustat en arribar al descans: 33-35 encara pels visitants. El partit no es va trencar fins a l’últim quart on un parcial dels nostres de 8-0 en l’últim minut de partit va decantar la balança d’un encontre molt igualat però que al cap i a la fi ens permet sumar la cinquena victòria de la temporada i situar-nos en una privilegiada segona posició. Un lloc classificatori extraordinari si tenim en compte que estrenem categoria enguany i que fa dues temporades el mateix bloc de jugadors competia a categoria sots-25. Gran notícia: seguim creixent!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Santa Coloma “B”          67  -  58

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana-Grup 5

Derrota a casa de les de Josep Querol i Albert Galera. Les visitants van sortir intenses en defensa, i tot i que ens va costar, nosaltres també vam saber igualar el seu nivell d’intensitat. El partit va ser molt equilibrat en tot moment, però en els primers compassos van ser les de l’AESE, amb 3 triples, les que aconseguien decantar el primer quart al seu favor (14-18).  Tot i així, vam igualar el partit al segon quart i vam marxar el partit 3 punts a sota (26-29). A la represa, un bon tercer quart ens permetia empatar el partit a 39 amb 10 minuts per jugar-se. L’últim quart també va estar molt igualat a nivell de joc, però les pèrdues i les errades no forçades van ser un llast que, combinat amb l’encert ofensiu de les de l’Hospitalet, que se’n van anar fins als 17 punts al quart, van fer que el partit se’ns escapés per un ajustat 52-56. Aquesta setmana buscarem trencar la ratxa negativa al camp del Vedruna. Serà dissabte a les 19:15.

CB IPSI Otto Sylt  -  AESE “B”          52  -  56

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25-Grup 6

Victòria a domicili dels de Gerard Querol i Jordi Bertran, que van demostrar saber guanyar en partits a pocs punts. Ja des del començament, els nostres van saber dominar el marcador, i gràcies a una bona defensa deixaven el Roser en 7 punts al primer quart. Tot i això, les nostres pèrdues (21 en tot el partit) i el baix percentatge de llançament (35%) va fer que ens quedéssim en 12 punts al primer quart. Al segon quart, mateixa tònica que ens permetia ampliar la diferència fins als 12 punts al descans (15-27). A la segona part, un mal tercer quart (11-6 pels locals) feia que el partit estigués obert a l’inici dels últims deu minuts. A l’últim quart vam saber mantenir l’avantatge i segellar la victòria. I en partit avançat de la següent jornada, els nostres van sucumbir a la pista d’un bon Joventut Les Corts “A” perdent la imbatibilitat que fins ara atresoraven. A pel pròxim!

Càmping Bianya Roser  -  CB IPSI Otto Sylt          42  -  50

Joventut Les Corts “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          72  -  64

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”-Grup 1

CB IPSI Otto Sylt  -  Coras Femení          52  -  62

JÚNIOR FEMENÍ

Entrenadora: Anna Escuín i Javi Ruiz

Nivell “B”-Grup 9

CB IPSI Otto Sylt  -  La Seda Crono          61  -  34

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”-Grup 5

CB Santa Coloma “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          68  -  74

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”-Grup 1

CE La Salle Gràcia Negre  -  CB IPSI Otto Sylt          39  -  71

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”-Grup 9

CB IPSI Otto Sylt  -  SAFA Sant Andreu          48  -  34

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Miquel de Jover (SBM)

6 punts, ¡19! rebots  (30 de valoració)

Capturar rebots com a estil de vida. Aquest és el lema de Miquel de Jover. Dissabte passat en Miki es va multiplicar als dos costats de la pista per ajudar al seu equip a fer-se amb la cinquena victòria de la temporada. Però no només de rebots viu aquest pivot sènior de segon any. També juga al pal baix, és bon passador (generós amb els seus companys) i té un tacte especial prop de l’anella. El seu nom: Miquel de Rebound!

PRÒXIMS PARTITS

(29-30 OCTUBRE)

  • SÈNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Ripollet “A” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEM:  CB IPSI Otto Sylt  -  AE Minguella (Ds 16:00).
  • SÈNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  SE Sant Medir “A” (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: Vedruna Gràcia “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:15).
  • SOTS-21 FEM: La Salle Bonanova  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Lestonnac “A” (Ds 12:00).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  FC Martinenc “C” (Ds 10:30).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com