IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº9

 

SÈNIOR “A” MASCULI (4-4)

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana-Grup 3

El desplaçament d’aquest dissabte passat a Mollet del Vallès ja es preveia molt complicat tenint en compte la qualitat de l’equip local i a la seva condició d’invicte jugant com a local aquesta temporada. Malgrat això, la nostra entrada de partit fou prou bona, prenent les primeres diferències amb un parcial inicial de 0-6 per acabar el primer quart amb avantatge 16-18. Però els molletencs són un equip molt versàtil amb totes les posicions ben cobertes i mica en mica es van fer amb el control del partit arribant al descans amb un 36-29 favorable i augmentant les diferències en el tercer període: 56-39 amb 10 minuts només per jugar-se. Tot i això, els nois de Xavi Bayod i Gerard Domènech van reaccionar arribant a posar-se a 10 punts dels locals i amb possessió, però els del Vallès no es van deixar sorprendre tancant definitivament el partit per 74-59. Dissabte que ve els nostres reben la visita del FC Martinenc “A” actual líder invicte i amb un planter ple de bons jugadors. Intentarem plantar cara i que la victòria es quedi a Provença! Molta sort!

CB Mollet “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          74  -  59

SÈNIOR “A” FEMENÍ (3-3)

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana-Grup 2

Victòria del Sènior A Femení, que buscava la segona victòria consecutiva davant el Premià, un equip que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada. Les de Rafa San José i Alberto Maniega van començar molt bé, i un parcial d’11-2 marcava les primeres diferències a favor de les nostres. Al final del període, però, les del Maresme aconseguien retallar distàncies i col·locar-se a només 3 punts (19-16). El segon quart va estar marcat per les errades defensives de tots dos equips i les cistelles fàcils aconseguides a partir d’aquestes errades. El quart va esdevenir un intercanvi de cistelles que ens va portar a dominar el marcador per 4 punts al descans. A la represa, les nostres van sortir entonades i van marxar de 14. Les premianenques només aconseguien anotar des de la línia de personal i tot i això no ho feien amb regularitat, el que ens permetia marxar 15 a dalt al final del període. A l’últim quart, les nostres van saber mantenir les distàncies en el marcador davant un rival que esgotava les seves opcions sense gaire encert, el que ens permetia guanyar el partit per 70-59. Aquesta setmana visitem el BAM, equip que ocupa la 11ena posició amb dues victòries. Haurem de matinar ja que el partit es jugarà diumenge a les 9 del matí. Intentarem sumar la primera victòria a domicili!

CB IPSI Otto Sylt  -  AB Premià          70  -  59

SÈNIOR “B” MASCULÍ (7-1)

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana-Grup 1

Setena victòria de la temporada (cinquena consecutiva) pel nostre sènior “B” que consolida un inici de temporada extraordinari en l’any del seu debut a Segona Catalana. L’equip, després del triomf de dissabte passat a Esparreguera, es troba situat en segona posició amb només una derrota i exhibint un bon nivell de joc. Centrant-nos en el partit de dissabte passat, els nois de l’Elio Martínez i el Gerard Querol van haver de suar per emportar-se la victòria. Tot i que el resultat final reflecteix una diferència de 10 punts favorables als nostres, vam ser per darrer en el marcador durant l’últim quart (56-54). Dit això, també convé remarcar que el pes del partit el van portar els nostres jugadors dominant els dos primers quarts per arribar al descans amb 5 punts de marge (32-37). A la represa els del Baix Llobregat Nord van apretar ajustant altre cop el marcador: 51-52 a falta de deu minuts per disputar-se. Però el nostre sènior “B” va saber gestionar a la perfecció els últims minuts per acabar enduent-se una gran victòria que va ser més àmplia del que el desenvolupament del partit feia preveure. Seguim en ratxa a l’espera de que dissabte que ve ens visiti un rival que també ocupa les primeres posicions i que de ben segur ens complicarà molt les coses: CN Tàrrega “A” (dissabte 17:30). Sort!

CB Esparreguera “B”  – CB IPSI Otto Sylt          70  -  80

SÈNIOR “B” FEMENÍ (4-2)

Entrenador: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana-Grup 5

Segona victòria seguida del Sènior B Femení! Malgrat un inici dubitatiu en defensa, permetent massa situacions de llançament clares, les de Josep Querol i Albert Galera van estar entonades en atac al primer quart, que va acabar en empat a 16. Al segon quart, el joc irregular de les nostres va continuar fins a l’últim minut, on un parcial de 6-0 ens permetia arribar al descans dominant al marcador. Després del pas per vestidors, les nostres van estar esplèndides. 20 recuperacions a la segona part (7+13), ens van permetre córrer el contraatac i anotar molts punts, tants com 45 (23 al 3r quart i 22 a l’últim). Amb aquesta anotació vam trencar el partit al tercer quart, que va acabar amb 53-34 al marcador. A l’últim quart, la diferència va créixer fins al 75-43 final gràcies al nostre encert tant en atac com en defensa. Aquesta setmana tenim un desplaçament difícil a la pista del Claret, diumenge a les 10:45. Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB IMMA          75  -  43

SÈNIOR “C” MASCULÍ (5-1)

Entrenador: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25-Grup 6

Àmplia victòria que ens consolida entre els primers classificats per al nostre Sots-25 Masculí en la visita al Virolai. Els de Gerard Querol i Jordi Bertran van començar forts en defensa, encaixant només 5 punts al primer quart (que serien 10 al final de la primera part). Tot i aconseguir anotar tan sols 11 punts durant els primers deu mnuts, els nostres es van mostrar més entonats al segon període, on van anotar 23 punts obrint forat en el marcador. A la represa, ens tornàvem a quedar en 11 punts, però la nostra defensa no permetia que ens retallessin el marge favorable. La diferència al començament de l’últim quart era de 24 punts a favor dels nostres, que amb el partit ja solucionat van perdre el període per un punt. Al final, victòria per 60-37. Aquesta setmana rebem el CB Ciutat Vella “A” en l’horari habitual, diumenge a les 12 a Provença.

Virolai  -  CB IPSI Otto Sylt          37  -  60

SOTS-21 FEMENÍ (1-5)

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”-Grup 1

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Cubelles          47  -  51

 

JÚNIOR “A” FEMENÍ (4-1)

Entrenadora: Anna Escuín i Javi Ruiz

Nivell “B”-Grup 9

AE Minguella “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          47  -  39

JÚNIOR “A” MASCULÍ (3-3)

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”-Grup 5

SAFA Claror “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          77  -  68

JÚNIOR “B” MASCULÍ (7-0)

Entrenador: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”-Grup 1

CB IPSI Otto Sylt  -  AE Sant Andreu Natzaret “C”          63  -  47

Manyanet Sant Andreu  -  CB IPSI Otto Sylt          38  -  58

JÚNIOR “C” MASCULÍ (2-2)

Entrenador: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”-Grup 9

CAT-Júnior  -  CB IPSI Otto Sylt (Ajornat pel 16/11/2016)

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Marta Figueras (SBF)

28 punts (9/16 T2, 2/4 T3, 4/6 TL)

El partidàs que es va marcar aquesta aler esquerrana la fa gran mereixedora del seu primer llangardaix. De fet és la primera temporada que juga al sènior “B” femení després del seu pas pel nostre sots-21 provinent del Joventut Les Corts. La Marta és una jugadora molt completa i pot ajudar al seu equip als dos costats de la pista. Amb una arrencada molt vertical cap a cistella i amb un tacte especial a l’hora de finalitzar prop de l’anella, va ser un suplici dissabte passat per la defensa de les rivals. Felicitats!

PRÒXIMS PARTITS

(12-13 NOVEMBRE)

  • SÈNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  FC Martinenc “A” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEM: BAM  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 9:00).
  • SÈNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CN Tàrrega “A” (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM:  UE Claret  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 10:45).
  • SÈNIOR “C” MAS:  CB IPSI Otto Sylt  -  CB Ciutat Vella “A” (Dg 12:00).
  • SOTS-21 FEM: Bàsquet Pia Sabadell  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:45).
  • JÚNIOR FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Sitges (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Gramenet BC “A” (Dg 17:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB Grup Barna Blanc  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Creu Alta Sabadell Blau (Dg 10:30).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com