IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº11

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ (5-5)

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana-Grup 3

Victòria a la pròrroga al Berguedà! Els nois de Xavi Bayod i Gerard Domènech van saldar amb bona nota la seva visita a Berga i van aconseguir fer-se amb un triomf molt treballat i en què la igualtat va ser la tònica predominant al llarg dels 45 minuts que va durar el partit. Després d’una primera meitat en que cap dels dos equips es feia amb el ritme del joc, s’arribava al descans amb un empat a 27 que ja presagiava com es desenvoluparia la resta del xoc: igualtat i poca anotació. A la represa cap dels dos equips es desenganxava en el marcador de l’altre fins que a principis de l’últim quart els locals van situar-se 8 punts amunt a falta de 5 minuts per tancar el partit (42-50). Però una reacció fulgurant dels nostres amb un parcial de 3-14 va permetre capgirar el marcador i col·locar-nos 3 punts per sobre. Els de Berga van fer un esforç final per empatar i portar el partit a la pròrroga. Allà els nostres no van donar opció al rival i amb un gran encert des del tir lliure van acabar per endur-se un triomf molt important per seguir ocupant una zona còmoda de la classificació. Aquest dissabte ens visita el SAFA Claror “A” un rival molt complicat i que ocupa una de les primeres posicions de la classificació. Serà la quarta vegada en cinc temporades que ens enfrontem a l’equip del carrer Sardenya. Molta sort!

Beep Bàsquet Berga  -  CB IPSI Otto Sylt          62  -  69

SÈNIOR “A” FEMENÍ (4-4)

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana-Grup 2

Derrota del Sènior A Femení davant un rival que va demostrar ser millor. Després d’un inici de partit on els dos equips es van estar estudiant, les de Sant Adrià van aprofitar dues impresicions de les nostres en defensa per obtenir la primera diferència significativa al seu favor (13-18 al final del primer quart). Al segon quart, la intensitat del partit va pujar i les cistelles anaven molt cares. El treball defensiu de les nostres exteriors, juntament amb la feina de les interiors al rebot ofensiu, ens permetia mantenir-nos en el partit al descans (23-28). La intensitat del segon període es va traslladar al tercer i els equips anotaven la major part dels punts des de la línia de personal. A l’últim quart, les visitants van arrancar fortes i van poder obrir una petita escletxa en el marcador, que van saber controlar durant el període i que al final els va servir per endur-se la victòria per 42-55. Aquesta setmana visitem el Club Esportiu Escola del Carme de Sabadell, que ocupa la 8a posició amb un balanç de 5-4 (nosaltres anem 9es amb 4-4 i un partit menys). Serà diumenge a les 12:15.

CB IPSI Otto Sylt  -  Snatts Femení Sant Adrià “B”          42  -  55

SÈNIOR “B” MASCULÍ (9-1)

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana-Grup 1

Victòria de molt mèrit pels nois de l’Elio Martínez i Gerard Querol a Artés. El conjunt del Bages és un dels primers classificats i a la seva pista són un equip difícil de batre. Però el nostre sènior “B” va fer un treball extraordinari al llarg dels 40 minuts i va acabar emportant-se el triomf cap a Provença. El partit va mostrar dues cares totalment diferents amb predomini dels nostres durant el primer temps i dels locals durant el segon (excepte el 3 minuts finals). I és que en el segon quart els blaus vam arribar a tenir diferències màximes de fins a 12 punts (17-29). Una reacció dels d’Artés abans del descans deixava el marcador en 28-29 amb tot per decidir. A la represa van ser els locals que es van distanciar (47-39) arribant als últims 3 minuts encara amb avantatge (58-53). Però un parcial incontestable de 0-10 favorable als nostres interessos va deixar sentenciat el partit i aconseguir una gran victòria que ens consolida encara més en aquesta molt meritòria segona posició. Gaudim-la!

CB Artés “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          58  -  63

SÈNIOR “B” FEMENÍ (5-3)

Entrenador: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana-Grup 5

Bon partit de les de Josep Querol i Albert Galera, que malgrat desplegar un bon joc no es van poder endur la victòria davant el Badalonès. El partit va començar de cara per a les nostres, que van guanyar el primer quart per 14-11. A l’inici del segon, però, un parcial de 0-11 va fer que les visitants agafessin la iniciativa. Ens va costar anotar durant tot el període i, malgrat la nostra bona defensa, les visitants anotaven bastants llançaments a final de possessió. Al descans, estàvem 5 a sota (23-28). Després del descans, vam millorar en atac, però les visitants seguien anotant en els instants finals de les possessions, deixant sense premi les nostres bones defenses. Al final del període no aconseguíem retallar la diferència i iniciàvem l’últim quart 6 a sota al marcador (44-38). Després d’un últim període on ens vam veure 11 a sota, les nostres van fer un molt bon esforç per posar-se a 3 amb més d’un minut per jugar-se, però el bon percentatge de les visitants des de la línia de personal (13/18 a l’últim quart) va fer impossible la remuntada. Aquesta setmana l’equip buscarà recuperar-se amb una victòria davant el Sant Joan de Mata. Serà diumenge a les 12 a Provença. No hi falteu!

CB IPSI Otto Sylt  -  AE Badalonès “A”          61  -  67

SÈNIOR “C” MASCULÍ (6-1)

Entrenador: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25-Grup 6

Descans

SOTS-21 FEMENÍ (2-6)

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”-Grup 1

Lima-Horta Bàsquet  -  CB IPSI Otto Sylt          56  -  24

 

JÚNIOR FEMENÍ (5-2)

Entrenadora: Anna Escuín i Javi Ruiz

Nivell “B”-Grup 9

CB Prat-Aigües del Prat “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          48  -  51

JÚNIOR “A” MASCULÍ (5-3)

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”-Grup 5

CB Nou Esplugues “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          48  -  50

JÚNIOR “B” MASCULÍ (9-0)

Entrenador: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”-Grup 1

CB IPSI Otto Sylt  -  ABB Bufalà          81  -  58

JÚNIOR “C” MASCULÍ (3-4)

Entrenador: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”-Grup 9

La Salle Bonanova  -  CB IPSI Otto Sylt          49  -  36

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

David Pi (SAM)

19 punts i 11 rebots

Dobles figures! El David va tornar a fer un gran partit dissabte passat ajudant en gran mesura a fer-nos amb una victòria capital. Els seus millors moments van ser en el tram final de partit on 5 punts consecutius amb la seva signatura donaven la volta al marcador. Apart de l’anotació va aportar en altres facetes del joc com ara la rebotadora, sumant fins a 11 captures prop del cèrcol. Pigardaix power!

PRÒXIMS PARTITS

(26-27 NOVEMBRE)

  • SÈNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  SAFA Claror “A” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEM: CEEC Mas Avicóla “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:15).
  • SÈNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  La Salle Bonanova (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  SE Sant Joan de Mata (Dg 10:30).
  • SÈNIOR “C” MAS: (Descans).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CE Xamba Vilafranca (Dg 9:00).
  • JÚNIOR FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  BC Sant Joan Despí “A” (Dg 12:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: Joventut Les Corts “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB SAPS “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 12:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  UE Gaudí Lila (Ds 12:00).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com