IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº12

SÈNIOR “A” MASCULÍ (5-6)

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana-Grup 3

Quina llàstima! Els nois de Xavi Bayod i Gerard Domènech van tenir contra les cordes als tercers classificats durant 32 minuts del partit. Fins i tot amb diferències favorables de 10 punts en alguns trams del xoc. El SAFA Claror arribava a la cita havent guanyat 3 dels seus últims 4 partits i volent consolidar la seva tercera posició a la classificació. Tot i això, els nostres van sortir forts i amb un parcial inicial de 12-2 va agafar les primeres rendes. Un avantatge que vam poder mantenir (amb alts i baixos durant els 40 minuts) fins a l’últim quart que vam entrar-hi amb un 40-38 favorable. Però un últim quart on els visitants van capgirar el marcador demostrant el seu potencial, va posar fi a la nostra resistència. Al final, el SAFA Claror “A” es va endur el triomf de Provença per 51-57. Els nostres ja preparen els pròxims compromisos. El primer serà a Terrassa contra el CN Terrassa aquest diumenge a les 17:45. No serà fàcil! Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  SAFA Claror “A”          51  -  57

SÈNIOR “A” FEMENÍ (5-4)

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana-Grup 2

Gran gran victòria! Partit molt complicat del Sènior A Femení en el desplaçament a Sabadell, en un partit on el CEEC Mas Avícola feia la presentació del club i per tant el pavelló estava a petar. L’ambient es va notar a l’inici del partit i les locals el van aprofitar per aconseguir un 13-3 i agafar les primeres rendes a favor. A partir d’aquest parcial, però, les nostres van entrar al partit i van aconseguir retallar diferències fins al 18-13 del final del primer quart. Al segon quart, les exteriors d’ambdós equips van anotar molt i el parcial del quart va ser de 25-22 per les locals, que marxaven 8 a dalt al descans. Després del pas pel vestidor, les defenses de tots dos equips van pujar en intensitat i el quart va acabar amb un escarransit 8-6 de parcial, que ens deixava 10 a sota amb només 10 minuts per jugar. En aquest últim quart, però, les locals no van estar tan encertades i les de Rafa San José i Alberto Maniega van començar a retallar la diferència. Un parcial de 5-16 a favor nostre empatava el partit a falta d’un minut. L’últim minut va estar marcat per les imprecisions de tots dos equips i a falta de 6 segons pel final el marcador seguia empatat. Llavors, una falta personal de les locals i una tècnica a la banqueta local ens donava tres tirs lliures que convertíem i ens permetien assegurar la victòria després d’una molt bona remuntada. Aquesta setmana, 2 partits per les de Rafa San José i Alberto Maniega. Divendres juguem a la pista de la UE Sant Cugat i diumenge al matí rebem el Joventut-Les Corts a les 12 a Provença.

CEEC Mas Avícola “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          57  -  60

SÈNIOR “B” MASCULÍ (9-2)

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana-Grup 1

Ensopegada a casa dels nois d’Elio Martínez i Gerard Querol que veuen trencada la seva bona ratxa de set victòries consecutives. La Segona Catalana és així de dura on qualsevol equip et pot complicar la vida i més si tenim en compte la nostra condició d’equip recentment ascendit de Tercera Catalana. Tot i això, els nostres van portar el pes del partit durant gran part del mateix.46-33) Fins i tot durant la primera meitat vam tenir avantatges favorables de fins a 10 punts i durant el tercer període es van augmentar fins a una màxim de 13 (46-33). Però els de La Salle Bonanova van fer uns últims minuts extraordinaris coneixedors a la perfecció de les seves principals virtuts i en un tram final de partit amb un parcial de 0-9 va sentenciar el partit sense possibilitat de resposta ni de reacció per part dels nostres. Malgrat la derrota, els nostre sènior “B” continua segon a la classificació en solitari i a només una victòria de diferència dels primers classificats. Aquest diumenge tindrem una bona oportunitat per passar pàgina i mirar de sumar una nova victòria a la pista del Vedruna Gràcia “B”. Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  La Salle Bonanova          64  -  67

SÈNIOR “B” FEMENÍ (6-3)

Entrenador: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana-Grup 5

Victòria del Sènior B Femení malgrat no jugar el millor partit de la temporada. El partit va començar de cara per les nostres, que en la primera meitat del primer quart no van encaixar cap punt. Les del Sant Joan de Mata, però, van entrar en partit amb un 0-7 que les posava per davant per primer cop (5-7). Després d’aquest primer avís de les visitants, les nostres van tancar el primer quart sense tornar a encaixar i el van guanyar per 11-7. Al segon quart, les de Josep Querol i Albert Galera no van trobar el seu joc i les visitants aprofitaven la nostra manca de clarividència en atac per mantenir-se al partit a base de tirs lliures. Arribàvem al descans 3 a sota ja que les de Sant Andreu van anotar un triple sobre la botzina. Després del descans les sensacions van ser diferents, tot i que al tercer quart aquest canvi de sensacions no es va reflectir en el marcador i al final del quart encara anàvem a remolc (39-40). A l’últim quart, les nostres van pujar molt la intensitat en defensa i això ens va permetre córrer i no haver d’atacar en estàtic contra la zona. El parcial del quart va ser un contundent 21-6 que ens permetia guanyar el partit amb un resultat de 60-46 i arribar als 60 punts per 5è partit consecutiu. Aquesta setmana visitem l’AE Minguella “C” diumenge a les 19:30.

CB IPSI Otto Sylt  -  SE Sant Joan de Mata          60  -  46

SÈNIOR “C” MASCULÍ (6-1)

Entrenador: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25-Grup 6

Descans

SOTS-21 FEMENÍ (3-6)

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”-Grup 1

CB IPSI Otto Sylt  -  CE Xamba Vilafranca          60  -  36

JÚNIOR “A” FEMENÍ (6-2)

Entrenadora: Anna Escuín i Javi Ruiz

Nivell “B”-Grup 9

CB IPSI Otto Sylt  -  BC Sant Joan Despí “A”          70  -  49

JÚNIOR “A” MASCULÍ (5-4)

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”-Grup 5

Joventut Les Corts “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          51  -  38

JÚNIOR “B” MASCULÍ (9-1)

Entrenador: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”-Grup 1

CB SAPS “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          56  -  51

JÚNIOR “C” MASCULÍ (4-4)

Entrenador: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”-Grup 9

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Gaudí Lila          68  -  50

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Laura González (SAF)

18 punts (10 a l’últim quart)

Segon llangardaix de la temporada! Concurs impecable el d’aquesta base del nostre primer equip femení. Diumenge passat, a falta de 2″ i amb el marcador empatat, la Laura disposava de 3 tirs lliures per desnivellar la balança. Amb tot un pavelló ple cridant i xiulant perquè fallés des de la personal, la nostra jugadora, mostrant una seguretat extraordinària, va anotar els 3 llançaments i va sentenciar el partit. Va acabar el partit amb 18 punts, 10 dels quals a l’últim quart, sent clau per aconseguir una victòria molt complicada a Sabadell i enmig d’un gran ambient de bàsquet. Felicitats!

PRÒXIMS PARTITS

(3-4 DESEMBRE)

 • SÈNIOR “A” MAS: CN Terrassa  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:45).
 • SÈNIOR “A” FEM: UE Sant Cugat 1  -  CB IPSI Otto Sylt (Dv 21:30).
 • SÈNIOR “A” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Joventut Les Corts (Dg 12:00).
 • SÈNIOR “B” MAS: Vedruna Gràcia “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:45).
 • SÈNIOR “B” FEM: AE Minguella “C”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 19:30).
 • SÈNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  SE Sant Joan de Mata (Ds 19:15).
 • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  UE Barberà (Dg 10:30).
 • JÚNIOR FEM: La Seda  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:00).
 • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  UBSA “4″ (Ds 17:30).
 • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Guinardó “B” (Dg 9:00).
 • JÚNIOR “C” MAS: SAFA Sant Andreu  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:30).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!