IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº8

SÈNIOR “A” MASCULÍ: Victòria! (6-1)
Entrenadors: David Muñoz i Alberto Domínguez

Després de la primera ensopegada de la temporada de fa dos diumenges, el nostre sènior “A” masculí tenia una oportunitat excel·lent per recuperar les bones sensacions dels primers partits de temporada i fer-se amb la sisena victòria en 7 partits. Un balanç magnífic si tenim en compte que encarem el curs basquetbolístic que tot just comencem amb mig equip nou respecte la 2013-14. I Provença va tornar a ser un fortí inexpugnable pels visitants que van veure com des de l’inici dominàvem l’encontre i el portàvem al nostre terreny. L’Escola Sant Gervasi és un bon equip amb superioritat física dins la pintura però que vam superar des del salt inicial. Tot just començar el segon quart ja obríem forat i situàvem un 23-9 al marcador que ens marcava el camí cap al triomf. Al descans, 41-29 amb el partit ben encarrilat. Els de Mollet ho van intentar i a mitjans del tercer quart van arribar a situar-se només a 4 punts 45-41  però els nois dirigits per David Muñoz i Alberto Domínguez no es van deixar sorprendre i van sumar la quarta victòria a casa on encara no coneixem la derrota. A més, igualem el nostre millor registre d’inici a Primera Catalana de sempre amb aquest balanç de 6-1 que datava de la temporada 2010-11. Dissabte que ve a la pista del CB Quart podem millorar-lo i refrendar aquest començament de temporada tant il·lusionant. Vinga, vinga!

CB IPSI Otto Sylt  -  Escola Sant Gervasi 1          70  -  60

SÈNIOR “A” FEMENÍ: Victòria! (6-0)
Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

No parem! Sisena victòria consecutiva i rècord històric de l’equip a 2a catalana (inici 6-0). Quina passada! I alerta, no són partits fàcils. Aquest dissabte, vam aconseguir una victòria de molt mèrit a casa un Lima Horta que volia arrabassar-nos el liderat, i que va començar el partit dominant el ritme de joc i el marcador. Però dues cistelles providencials als últims instants del primer quart ens van permetre maquillar l’electrònic (16-11) i rebaixar el grau d’ansietat de les nostres. Al segon quart el panorama va canviar per complert, i les nostres interiors van començar a marcar diferències, fent molt mal al pal baix. I la tònica va continuar durant el tercer quart, on les locals només podien sumar de tir lliure. Començàvem l’últim període amb +5 i molt bones sensacions, però un triple inicial del Lima ens va posar al lloc. Si volíem guanyar, calia saber patir i defensar cada possessió fins el final. I així ho vam fer, fins l’última pilota, quan les locals van intentar un triple que no va entrar, permetent-nos marxar d’Horta amb la sisena sota el braç. Aquest dissabte ens visita Sant Just, un altre dels equips punters del grup. Allargarem la ratxa? La resposta a partir de les 19.15 al pavelló!

SR Lima Horta 2a  -  CB IPSI Otto Sylt          46  -  48

SÈNIOR “B” MASCULÍ: Ajornat (5-0):
Entrenadors: Josep Querol i Gerard Querol


SÈNIOR “B” FEMENÍ: Victòria! (3-2)
Entrenadors: Alberto Maniega

El conjunt d’Alberto Maniega va tornar al camí de la victòria guanyant a domicili a La Salle Bonanova, un equip que, com nosaltres, portava dos partits guanyats. Les locals van començar força endollades i a les nostres els hi va costar entrar en partit. Però un cop ho van fer no van parar. Al segon quart un parcial de 4-13 va trencar el partit i ens va permetre retrobar les bones sensacions de principi de temporada. Al tercer quart vam aconseguir eixamplar la diferència (7-13) i l’equip es va sentir molt còmode i sòlid sobre la pista. Els dos triples consecutius de les locals a l’últim període no van aconseguir fer-nos patir i amb un parell de cistelles treballades vam saber controlar i assegurar la victòria. Dissabte, a les 17.30, rebrem la visita del CB Trèvol, que amb 3 victòries ocupa la part mitja de la taula (la majoria d’equips té partits pendents de disputar). Som-hi noies, seguim creixent i sumant!

CE La Salle Bonanova  -  CB IPSI Otto Sylt          36  -  44

SÈNIOR “C” MASCULÍ: Derrota (2-3)
Entrenador: Carles Boada

 

Dissabte els nois de Carles Boada visitaven la difícil pista exterior del Sagrat Cor, amb la missió de sumar la tercera victòria consecutiva i posar-se en balanç positiu després de perdre els dos primers partits de lliga. No va poder ser, però l’equip va tornar a donar molt bones sensacions i a demostrar que és d’aquells grups que lluita fins el final. Durant els primers 15 minuts es va viure una igualtat absoluta, que els locals van aconseguir trencar amb un parcial duríssim pels nostres interessos a pocs minuts per la mitja part (-10). A la represa, però, els nostres van sortir a per totes i en només 5 minuts ja havia recuperat la diferència i tornat al partit. Però, el sobreesforç i, especialment, el domini sota les anelles del pivot de dos metres rival, ens van passar factura i, poc a poc, vam anar cedint cistelles fins el 64-54 final. Una llàstima, però estem convençuts que amb aquesta intensitat i aquest desig, els triomfs aniran arribant. Una bona oportunitat se’ns podria presentar aquest diumenge a les 10.30, amb la visita d’un Bàsquet CEISSA amb només dues victòries. No hi falteu. A per ells nois, sense pietat!

CB Sagrat Cor Diputació  -  CB IPSI Otto Sylt        64  -  54

 

SOTS-21 FEMENÍ: Victòria! (2-4)
Entrenadora: Anna Escuín i Alba Garcia

CE La Salle Bonanova  -  CB IPSI Otto Sylt          45  -  46

 JÚNIOR “A” MASCULÍ: Derrota (2-5)
Entrenadors: Marc Castellnou i Joan Sigüenza

CB IPSI Otto Sylt  -  UB Sant Adrià 1          62  -  66

JÚNIOR 1997 MASCULÍ: Descans (2-2)
Entrenadors: Joan Sigüenza i Dídac MillaJÚNIOR 1998 MASCULÍ: Descans (3-0)
Entrenadors: Gerard Querol i Marc Caballero
LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El LLANGARDAIX de la setmana és: 

9. Alba Garcia (SBF)
13 punts (14 de valoració)

Actuació clau de l’Alba en el retrobament amb la victòria del nostre sènior “B” femení. La gran de les Garcia va impregnar de caràcter el joc de les nostres, anotant prop de l’anella, treient faltes personals a les interiors rivals i rebotejant sobretot ofensivament. Superats els seus problemes a l’esquena, quan salta a la pista només pensa en ajudar al seu equip als dos costats de la pista i acostar-lo, com diumenge passat a guanyar el partit. A més, aquest any s’estrena com a entrenadora ajudant al Club donant un cop de mà a Anna Escuín al sots-21 femení. Felicitats Alba!

PRÒXIMS PARTITS
(1-2 NOVEMBRE)
  • SÈNIOR “A” MAS: CB Quart  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 18:30)
  • SÈNIOR “A” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Just “A” (Ds 19:15)
  • SÈNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Ciutat Vella “B” (Dg 12:00)
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Trèvol (Ds 17:30)
  • SÈNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet CEISSA (Dg 10:30)
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Tiana (Dg 18:15)
  • JÚNIOR “A” MAS: CB Cornellà “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 19:15)
  • JÚNIOR 1997 MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Manyanet Les Corts “B” (Dg 16:45)
  • JÚNIOR 1998 MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  AESC Ramon Llull Blau (Dg 9:00)

ipsionitzat

I els nostres patrocinadors:

patrocinadors_blog

 

IPSIONITZA’T!

Comparteix el post: Twitter Facebook Google+