IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº29

IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº14
SÈNIOR “A” MASCULÍ: 7è lloc (16-9)
Entrenadors: David Muñoz i Alberto Domínguez

El sènior “A” masculí dirigit per David Muñoz i Alberto Domínguez acumula un balanç de 16 victòries i 9 derrotes i a falta de només 5 jornades és setè a la classificació. Però atenció, després de guanyar diumenge passat a la pista del líder, els nostres s’han situat a només una victòria del tercer lloc i a dues del segon. Així doncs, la taula s’ha apretat d’una manera espectacular i d’aquí a final de temporada pot passar qualsevol cosa. És cert que tenim un calendari francament complicat amb 3 rivals de la part alta de la taula però amb l’avantatge que guanyant-los retallaríem les diferències amb els primers classificats. Sembla difícil acabar lluitant pels primers llocs, però… Per què no?

Plantilla Sènior "A" 2014-15

Sènior “A” 2014-15

SÈNIOR “A” FEMENÍ: 1r lloc (20-2)
Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

El sènior “A” femení comandat per Rafa San José i Alberto Maniega està dominant el grup 4 de Segona Catalana des del principi. La temporada de les nostres noies està sent històrica amb 15 victòries consecutives d’entrada que ens van permetre obrir forat amb la resta de perseguidores. L’objectiu és clarament el primer lloc que, segons les bases de competició de la categoria, ja ens donaria el ticket d’accés a Primera Catalana sense haver de jugar cap fase de promoció. Tenim 3 victòries de diferència però el bàsquet average perdut amb les segones classificades i estem a només una victòria d’assegurar-nos matemàticament la segona posició. Últim esforç que ja tenim el cava a la nevera!

Sènior "A" 2014-15

Sènior “A” 2014-15

SÈNIOR “B” MASCULÍ: 1r lloc (21-2) 
Entrenadors: Josep Querol i Gerard Querol

El sènior “B” masculí entrenat per Josep Querol i Gerard Querol només li resta un esforç final per aconseguir recuperar la Tercera Catalana que no vam poder mantenir l’any passat. L’equip és líder (en tota la temporada no ha perdut aquesta condició) i a manca de 5 partits per acabar el curs li treiem 2 victòries de diferència i el bàsquet average al segon classificat. La cosa pinta molt bé però ara no val a badar i cal concentrar-se al 100% perquè no se’ns escapi aquest ascens que ja estem flairant. No afluixeu, nois!

Sènior "B"

Sènior “B” 2014-15

SÈNIOR “B” FEMENÍ: 8è lloc (13-10)
Entrenadors: Alberto Maniega

El sènior “B” femení sota les ordres d’Alberto Maniega està fent una de les millors temporades dels últims anys. Després de 23 jornades jugades, les nostres llueixen un balanç de 13 victòries i 10 derrotes i lluitaran per la sisena posició final. No serà fàcil perquè no tindrem un calendari senzill d’aquí al final però si mantenim les bones sensacions dels últims partits (darrerament vam tenir contra les cordes a les líders) podem amb això i molt més!

Sènior "B" 2014-15

Sènior “B” 2014-15

SÈNIOR “C” MASCULÍ: 7è lloc (12-10)
Entrenador: Carles Boada
 

El sènior “C” masculí dirigit per Carles Boada està sent una de les sorpreses grates de la temporada. Amb un estil de joc netament ofensiu atresora un balanç positiu de 12 victòries per 10 derrotes col•locant-se en setena posició i ostentant el títol de millor atac de la lliga. L’evolució de l’equip és clarament de menys a més i dels últims 10 partits han estat capaços de guanyar-ne 7. A només 6 encontres per acabar la temporada, els nostres aspiren a acabar sisens!

Sènior "C" 2014-15

Sènior “C” 2014-15

SOTS-21 FEMENÍ: 10è lloc (11-11)
Entrenadora: Anna Escuín i Alba Garcia
 

El sots-21 femení de la mà d’Anna Escuín i Alba Garcia acumula un balanç de 11 victòries i 11 derrotes. Un balanç més que correcte si tenim en compte que ens trobem davant un dels equips més joves de la categoria i que a només 4 jornades per arribar a la fi de la competició aspira clarament al setè lloc final. Tot i que els partits que ens queden per jugar no seran gens fàcils, confiem plenament en la dinàmica positiva que darrerament hem assolit. A gaudir del tram final de temporada noies!

Sots-21 2014-15

Sots-21 2014-15

JÚNIOR “A” MASCULÍ: 12è lloc (9-15)
Entrenadors: Marc Castellnou i Joan Sigüenza
 

El júnior “A” masculí entrenat per Marc Castellnou i Joan Sigüenza ha tingut una evolució francament positiva en la seva segona temporada consecutiva a Júnior Interterritorial. Després d’un començament amb alguns dubtes i problemes de tot tipus, l’equip s’ha consolidat i està firmant una segona volta de lliga magnífica.amb un balanç de 5-4 per un global de 9-15. A banda d’això, ha estat habitual veure com diversos dels seus jugadors han ajudat amb freqüència algun dels nostres tres equips sèniors tant en entrenaments com en partits. Objectiu de club acomplert!

Júnior "A" 2014-15

Júnior “A” 2014-15

JÚNIOR 1997 MASCULÍ: 3r lloc (7-3) (5-4)
Entrenadors: Joan Sigüenza i Dídac Milla
 

El júnior’97 sota les ordres de Joan Sigüenza i Dídac Milla després de fer una molt bona primera fase de competició acabant amb 7 victòries i 3 derrotes ha comprovat a la seva pròpia pell la dificultat de la segona ronda. Tot i això, ara mateix són tercers classificats amb un balanç de 5-4 i el partit del pròxim diumenge a Provença contra el Bàsquet Can Parellada serà clau per consolidar aquesta posició. Sort!

Júnior 97 2014-15

Júnior 97 2014-15

JÚNIOR 1998 MASCULÍ: 2n lloc (8-0) (7-1)
Entrenadors: Gerard Querol i Marc Caballero

El júnior’98 dirigit per Gerard Querol i Marc Caballero està realitzant una gran temporada. Després d’acabar la primera fase com a líders invictes, en aquesta segona lligueta s’han trobat amb més dificultats tot i acumular només una derrota. El partit contra els líders (empatats amb els nostres) Escolapis de Sarrià “A” el 25 d’abril pot esdevenir clau per decidir el primer classificat. Abans però jugarem dos partits igual d’importants. Felicitats per la temporada, nois!

Júnior 98 2014-15

Júnior 98 2014-15

PRÒXIMS PARTITS
(11-12 ABRIL)
  • SÈNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Narcís (Ds 19:15)
  • SÈNIOR “A” FEM: Càmping Bianya Roser “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30)
  • SÈNIOR “B” MAS: SE Sant Medir  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:00)
  • SÈNIOR “B” FEM: CB Coll  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 19:30)
  • SÈNIOR “C” MAS: CB Guinardó  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:30)
  • SOTS-21 FEM: CB Sant Antoni-Poble Sec  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 16:30)
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Recanvis Gaudí CB Mollet (Dg 12:00)
  • JÚNIOR 1997 MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Can Parellada (Dg 10:30)
  • JÚNIOR 1998 MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Europa International School “B” (Dg 9:00)

I els nostres patrocinadors:

IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº14

patrocinadors_blog