IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº30

IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº14

SÈNIOR “A” MASCULÍ: Victòria! (17-9)
Entrenadors: David Muñoz i Alberto Domínguez

Excel·lent victòria del nostre sènior “A” masculí a Provença contra els tercers classificats. Els nostres van fer durant els 40 minuts un partit molt seriós i en un final en què la victòria no perillava, vam aconseguir gràcies a un triple quan quedaven 2 segons per acabar, capgirar també el bàsquet average que era desfavorable de 8 punts. Però anem a pams. Només començar, un parcial favorable de 11-2 ens va permetre desenganxar-nos dels gironins ja d’entrada. El nivell de defensa es va endurir per les dues bandes arribant al descans amb un 37-28 còmode però en cap cas definitiu. I és que a mitjans del tercer quart vam aconseguir el màxim avantatge col·locant-nos 14 punts per sobre (47-33) però encara amb 13 minuts per disputar-se. Però el que dèiem, els visitants en cap moment van llençar la tovallola i a falta de 3 minuts per acabar es van col·locar a només un punt (54-53). Llavors un triple clau de la nostra part va calmar-nos l’angoixa, guanyar el partit i fer-nos amb el bàsquet average amb el triple anotat pràcticament sobre la botzina. En aquell moment, es va produir un esclat d’alegria màxima entre tots els integrants de l’equip que veuen com a falta de 4 jornades per a l’acabament de la lliga encara tenim opcions de lluitar pel segon i tercer lloc. Diumenge que ve la primera de les 4 finals, visitarem un perillós CB Cardedeu “A” que està lluitant per eludir el descens i que en el partit d’anada ja ens va posar en moltes dificultats. Ara és el moment d’apretar les dents, nois! Molta força!

CB IPSI Otto Sylt  -  Míster Sofà CB Sant Narcís          66  -  57

SÈNIOR “A” FEMENÍ: Victòria! (21-2)
Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Gran victòria de l’A femení que s’assegura, matemàticament i com a mínim, la segona posició del grup. Tot i que a les bases de competició no està estipulat específicament, durant els últims anys aquest segon lloc sempre ha donat plaça a Primera Catalana. És per això que, a falta d’oficialitat per part de la Federació, cal certificar l’ascens i assegurar el primer lloc (aquest sí que dóna el dret irrevocable de pujar de categoria) a la pista que tant aprop tenim. El partit es va iniciar amb els dos equips temptejant-se i intercanviant cistelles. Les defenses es van imposar a l’atac i el marcador reflectia un escarransit 9 a 9 al final del primer quart. Al segon quart, els atacs es van anar animant i els dos equips van començar a afinar la punteria des de l’exterior (25-22 al descans). A la segona part, les nostres van endurir la defensa i van impedir anotar cistelles fàcils al Roser que, pràcticament només va aconseguir sumar des del tir lliure. Dissabte, a les 19.00, rebrem la visita del Sant Antoni Poble Sec. Hem de seguir sumant per assegurar la primera plaça que ens permeti assolir l’ascens directe i que ens permeti competir pel campionat de Catalunya de 2a Catalana Femenina. Ho tenim molt a prop noies! Grans!

Càmping Bianya Roser “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          42  -  46

SÈNIOR “B” MASCULÍ: Victòria! (22-2)

Entrenadors: Josep Querol i Gerard Querol

Triomf sense comtemplacions dels nois de Josep i Gerard Querol que van resoldre el partit per la via fàcil. Ja al primer quart els nostres comandaven el marcador per 7-25 amb una sortida inicial de gran concentració i encert dels blaus. La nostra defensa pressionant a tota pista va dur-nos els seus fruits en forma de bàsquets fàcils que ens va permetre augmentar les diferències fins al 26-60 del descans amb un joc fluid i generós que ens va permetre tirs alliberats que vam transformar amb un alt percentatge. Amb aquest resultat i  ja amb l’encontre sentenciat, la segona part va ser un pur tràmit on els locals van poder aguantar les diferències i evitar que fossin més àmplies. Amb aquesta victòria aconseguim consolidar una setmana més el nostre liderat a falta de només 4 jornades per a la fi de la competició. D’aquests 4 partits restants, 3 els jugarem a Provença, amb la nostra gent. Així doncs, només ens falta un petit esforç per guanyar la lliga ja que li treiem 2 partits de diferència més el bàsquet average als segons classificats (Bàsket Alemda 2). Si diumenge som capaços de vèncer al Pàlcam, ja estarem acariciant el retorn a la Tercera Catalana, una categoria en la què el nostre sènior “B” ha disputat moltes temporades i que ara volem recuperar. Ja queda poc! No pareu ara de remar! 

SE Sant Medir  -  CB IPSI Otto Sylt          45  -  88

SÈNIOR “B” FEMENÍ: Derrota (13-11)
Entrenadors: Alberto Maniega

 

Diumenge, les noies d’Alberto Maniega, van fer un mal partit a la difícil pista del CB Coll. Les nostres es van mostrar faltes d’idees i de fluïdesa durant els tres primers quarts, fet que va condicionar totalment el matx. Així doncs, les locals, sense fer una gran actuació es van endur un partit gris i poc atractiu. El primer quart, de tempteig, ja va reflectir la nostra falta d’encert. Tot i les múltiples opcions de cistella, l’equip només va poder anotar 8 punts. Fet que es va agreujar al segon quart, on només vam aconseguir 5 punts que ens deixaven en una situació molt compromesa al descans (23-13). L’arenga de la mitja part no va sorgir l’efecte d’altres ocasions, i l’equip no va poder sobreposar-se a la superioritat local. Les del Coll, cada vegada més crescudes, van eixamplar la diferència i destrossar qualsevol intent de remuntada amb un parcial de 16 a 0. L’equip havia deixat de creure en les seves possibilitats i va abaixar els braços. Tot i això, fet que ens honra, vam aconseguir canviar la dinàmica del partit a l’últim quart, que ens vam endur per un clar 10 a 17. Una llàstima perquè, com bé va quedar demostrat a l’últim període, es tractava d’un partit que haguéssim pogut endur-nos perfectament. Aquest dissabte, a les 17.30, engegarem la doble jornada dels nostres sèniors femenins contra el Sant Antoni Poble Sec. Cal guanyar per recuperar les sensacions de cara a fer un bon últim tram de la temporada. Som-hi noies!

CB Coll  -  CB IPSI Otto Sylt          51  -  38

SÈNIOR “C” MASCULÍ: Victòria! (12-11)
Entrenador: Carles Boada

 

Partit complicat i que va acabar en derrota al sempre difícil pati del Guinardó, diumenge al vespre. La primera part va ser molt igualada i amb pocs punts (28-25), degut a la bona defensa dels dos equips i al desencert dels pocs tirs que es van permetre. Gairebé tots els punts es van aconseguir a través de tirs lliures i segones opcions. A la represa, els locals es van tancar encara més, fet que els va permetre agafar una bona renda de 10 punts, davant les dificultats dels nostres per materialitzar els tirs i les ocasions generades (3 de 21 en triples). A l’últim període vam aconseguir ficar-nos al partit, però no vam poder posar-nos per davant i culminar la remuntada. El resultat final de 54 a 45 ens deixa amb la sensació de que haguéssim pogut sumar la 4a victòria consecutiva si ens haguéssim apropat als nostres registres ofensius habituals. A més a més, cal destacar que els propers partits de l’equip són contra els conjunts potents del grup. Aquest diumenge ens visita el Círcol Catòlic, 5è classificat (empatat amb el 3r), conjunt amb molt d’ofici, però que ja vam aconseguir vèncer a la primera volta. A per ells nois!

 CB Guinardó  -  CB IPSI Otto Sylt           54  -  45

SOTS-21 FEMENÍ: Victòries! (13-11)
Entrenadora: Anna Escuín i Alba Garcia

CB Sant Antoni-Poble Sec  -  CB IPSI Otto Sylt          46  -  58

Se Sant Medir  -  CB IPSI Otto Sylt          36  -  53

JÚNIOR “A” MASCULÍ: Derrota (9-16)
Entrenadors: Marc Castellnou i Joan Sigüenza

CB IPSI Otto Sylt  -  Recanvis Gaudí CB Mollet “A”          53  -  66

JÚNIOR 1997 MASCULÍ: Victòria! (7-3) (6-4)
Entrenadors: Joan Sigüenza i Dídac Milla

CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Can Parellada          72  -  68

JÚNIOR 1998 MASCULÍ: Victòria! i Derrota (8-0) (8-2)
Entrenadors: Gerard Querol i Marc Caballero

El Júnior 98 torna a recuperar bones sensacions contra l’escola Europa. Si bé és cert que els últims partits de l’equip havien deixat un mal sabor de boca. Els del 98 reafirmen el seu lideratge amb la victòria sobre l’escola Europa, un equip que tot i ocupar la part baixa de la classificatòria, ens havia provocat molts problemes a casa seva. Al llarg de tot el partit vam ser capaços de mantenir un còmode avantatge sobre el rival. Una pressió ben amunt i una bona defensa van ser claus per recuperar moltes pilotes que vam convertir en punts al contraatac. Davant de la zona que van plantejar a la segona part els nostres van tenir problemes per continuar anotant amb la mateixa facilitat, tot i així vam seguir liderant el partit. Cal destacar que el rival, tot i perdre de quasi 20 punts, mai va deixar d’anar a totes apurant cada falta i cada bàsquet. Com ja he dit, una victòria més que sumem i ens acosta al lideratge absolut a la lliga. Crònica Arnau Plans.

CB IPSI Otto Sylt  -  Europa International School “B”          65  -  48

CB Coll  -  CB IPSI Otto Sylt          45  -  43

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El LLANGARDAIX de la setmana és…
14. Adrià Jiménez (SBM)
22 punts (19 dels quals a la primera meitat)
Dissabte passat va ser un d’aquells dies en què l’Adri es lleva amb un somriure de killer a la cara. I és d’aquells dies que es capaç d’anotar qualsevol tipus de llançament que intenti des de qualsevol posició i sense importar-li la oposició que tingui davant. No és inèdit això. Com d’altres vegades, aquest alerpivot atípic va destrossar al seu defensor amb una primera part d’escàndol anotant 19 punts i deixant KO al rival. Grandiós!
PRÒXIMS PARTITS
(18-19 ABRIL)
  • SÈNIOR “A” MAS: CB Cardedeu “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30)
  • SÈNIOR “A” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Antoni-Poble Sec “A” (Ds 19:00)
  • SÈNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Pàlcam (Dg 12:00)
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Antoni-Poble Sec “B” (Ds 17:30)
  • SÈNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Círcol Catòlic Badalona “A” (Dg 10:30)
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CE Thau (Dg 9:00)
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  SEDIS Fornesa (Ds 16:00)
  • JÚNIOR “A” MAS: UE Claret “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 11:00)
  • JÚNIOR 1997 MAS: Centre Catòlic L’Hospitalet “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 11:00)
  • JÚNIOR 1998 MAS: Mas de Sant Lleí-CBVV  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 12:30)

I els nostres patrocinadors:

IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº14

patrocinadors_blog