IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº32

IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº14

SÈNIOR “A” MASCULÍ: Victòria! (19-9)
Entrenadors: David Muñoz i Alberto Domínguez

Anem com una moto! Penúltim partit a casa i nova victòria, la setena en les últimes set jornades. El nostre sprint de temporada està sent formidable i a falta de només dos partits per acabar la lliga, depenem de nosaltres mateixos per acabar en tercera posició final que dóna accés a jugar les fases d’ascens a Copa Catalunya. Bona prova del nostre moment dolç de forma és la victòria de dissabte passat. Una gran primera meitat ens va portar a obrir ràpidament forat al marcador arribant al descans amb un favorable 35-13 que deixava vist per sentència el partit. A la represa les diferències van augmentar rondant el 30 punts amunt (44-15) tot i que una reacció final de l’equip del Vallès Oriental va permetre als visitants maquillar el marcador final i deixar-lo en aquest 64-50 prou digne. Així doncs, ara mateix ens trobem situats en la 4a posició empatats amb el tercer (que ha de visitar l’última jornada el fortí de Provença) i a dues victòries del segon (que és el nostre proper rival). La lliga està que bull i encara pot passar de tot. Diumenge a la tarda us convidem que passeu pel pavelló del Ciutat Vella a donar suport als nostres perquè si ens fem amb la victòria fins i tot la segona posició seria possible. Som-hi IPSI!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB La Garriga          64  -  50

SÈNIOR “A” FEMENÍ: Victòries! (24-2)
Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Ara ja ho podem cridar i proclamar als quatre vents: el Sènior A Femení és campió de lliga i equip de Primera Catalana! Felicitats noies! Amb només dos partits perduts en 26 jornades, les noies de Rafa Sanjosé i Alberto Maniega han fet una temporada històrica, dominant la categoria amb autoritat i deixant ben clar que són un equip de Primera. El partit de dissabte va ser un tràmit per les nostres, que al segon quart ja van trencar-lo amb un parcial de 7 a 19 (+15 a la mitja part). Les nostres interiors es van mostrar intractables i, les locals, van estavellar-se contra el nostre entramat defensiu. A la segona part, donada la permissivitat arbitral, els dos equips van endurir defenses i contactes, travant una mica el joc, especialment a l’últim període. Però la victòria blava no va perillar mai, i les nostres van anar ampliant poc a poc l’avantatge fins el 41-64 final. Només calia que Sant Ignasi aconseguís vèncer al Joventut les Corts a casa. Així va ser, i una hora després del nostre partit es feia oficial el nostre campionat i ascens. Que grans noies! Encara ens queda un últim repte: volem ser campiones de Catalunya de Segona Catalana!

Lluïsos de Gràcia “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          41  -  64

CB Sant Antoni-Poble Sec “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          51  -  64

SÈNIOR “B” MASCULÍ: Descans (23-2) 
Entrenadors: Josep Querol i Gerard Querol
SÈNIOR “B” FEMENÍ: Derrotes (14-13)
Entrenadors: Alberto Maniega
 

Derrota dolorosa del B femení davant un dels equips capdavanters del grup, l’Escola del Carme. A les noies d’Alberto Maniega els hi va costar entrar en partit, especialment a nivell ofensiu, on les coses no van acabar de rutllar. Amb un parcial de 18 a 4 en 8 minuts, el partit pintava realment malament. Però l’equip va aconseguir reaccionar amb un dels seus habituals parcials, i, en dos minuts, va aconseguir capgirar la situació i la dinàmica del partit (0-11, per acabar el quart només 3 punts per sota). Al segon període vam seguir manant i portant el ritme del partit, aconseguint posar-nos per davant i marxant amb molt bones sensacions al descans. Sensacions que es van confirmar a la represa, amb un altre parcial favorable de 7 a 15. Però, els 10 punts de renda no van ser suficients per afrontar un últim quart marcat pels nervis i les imprecisions. Les locals retallaven punts al mateix ritme que augmentava la nostra ansietat i, a falta d’un minut per acabar, dues pèrdues consecutives ens van acabar d’enfonsar. L’Escola del Carme es va endur un partit que teníem totalment controlat i del que hem d’aprendre moltes coses. Segur que la temporada vinent no se’ns escapen aquest tipus de finals. Ànims noies, aquesta setmana toca refer-se davant el SAFA Claror. Dissabte, a les 17.30, no us perdeu el partit del nostre B femení! Som-hi!

CE Escola del Carme “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          57  -  53

CB Sant Antoni-Poble Sec “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          49  -  39

SÈNIOR “C” MASCULÍ: Derrota (12-13)
Entrenador: Carles Boada

 

Dissabte, els de Carles Boada van visitar la pista del líder, el SESE, amb la intenció de donar la sorpresa i endur-se la victòria. Però els de Virrei i Amat no van donar-nos cap opció i, ja des de bon començament, es van encarregar de destrossar les nostres esperances a base de triples. Tot i que el nostre joc va ser bo durant els primers 20 minuts, l’encert local va ser massa per a nosaltres i vam marxar al descans 12 punts per sota a l’electrònic. A la represa es van viure els nostres pitjors minuts i els locals ho van aprofitar per acabar de trencar el partit. Amb 25 punts per sota, l’equip va treure l’orgull i va aconseguir endur-se l’últim període, deixant el marcador final en 80 – 57. Aquest cap de setmana ens visita el Sant Joan de Mata, rival directe. En cas de victòria els avançaríem a la classificació. A per totes nois! Volem tornar a veure un espectacle ofensiu al pavelló!

SESE  -  CB IPSI Otto Sylt          80  -  57

SOTS-21 FEMENÍ: (13-12)
Entrenadora: Anna Escuín i Alba Garcia

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ: Victòria i Derrota (11-18)
Entrenadors: Marc Castellnou i Joan Sigüenza

CB IPSI Otto Sylt  -  Ekke Força Lleida CE “A”          56  -  51

Catalana Occidente Manresa “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          77  -  66

JÚNIOR 1997 MASCULÍ: Derrota (7-3) (7-5)
Entrenadors: Joan Sigüenza i Dídac Milla

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Llinars          49  -  59

JÚNIOR 1998 MASCULÍ: Victòria! (8-0) (9-3)
Entrenadors: Gerard Querol i Marc Caballero

Un mal partit pel nostre conjunt que deixa un mal sabor de boca. No vam ser capaços de vèncer a uns Escolapis Sarrià “A” que només comptava amb set jugadors.  Ja des de la primera part l’equip rival va agafar uns 10 punts d’avantatge que va saber mantenir al llarg del partit. Ni la defensa en zona ni les jugades van aconseguir que ens fiquéssim per davant al marcador, si bé és cert que només un miracle va evitar que a l’últim quart no acabessin el partit amb 20 d’avantatge sobre nosaltres. Sincerament el partit deixa males sensacions a l’equip que veu com el primer lloc de la lliga se li escapa entre les mans. Tot i així cal seguir treballant en aquests dos últims partits i recordar que portem una molt bona temporada i que hem millorat molt com a conjunt.Crònica Arnau Plans.

Escolapis Sarrià “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          52  -  40

 LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El LLANGARDAIX de la setmana és…
Sènior “A” femení
És de tota justícia reconèixer la històrica temporada que estan signant (encara la podem fer més grossa) les noies de Rafa San José i Alberto Maniega. Després de quedar-nos a les portes de la Primera Catalana les últimes temporades, aquest any la cosa no ha tingut color. Les nostres s’han imposat des de setembre fins a abril, fent un campionat magnífic i assegurant-se el primer lloc final a falta de 3 jornades per acabar-se. Així doncs, l’enhorabona per aquest ascens a totes les integrants de l’equip: Sònia i Inés a la direcció; Cris, Laura, Núria, Inés i Gemma completant el perímetre; Laura, Marta, Sarah, Monto i Aina a la pintura i Helena que tot i no poder jugar ha estat SEMPRE amb l’equip. També els entrenadors que han sabut portar al grup al lloc més privilegiat de la taula classificatòria. I no ens volem deixar ningú, aquest èxit ha de ser compartit per totes aquelles persones que han posat el seu gra de sorra perquè fos possible: des de jugadores del sènior “B” que han ajudat tant a entrenaments com a partits fins a tots els aficionats blaus i acompanyants que han donat suport a les nostres jugadores al llarg de tota la temporada! Felicitats a tothom i a rematar la feina posant la cirereta al Campionat de Catalunya de Segona Catalana!
  
PRÒXIMS PARTITS
(2-3 MAIG)
  • SÈNIOR “A” MAS: CB Ciutat Vella “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30)
  • SÈNIOR “A” FEM: CB IPSI Otto Sylt (Descans)
  • SÈNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  AXA Puig-Pedrol CBS (Dg 12:00)
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  SAFA Claror “B” (Ds 17:30)
  • SÈNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  SE Sant Joan de Mata (Dg 10:30)
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt (Fase prèvia acabada a falta de jugar-se un partit ajornat)
  • JÚNIOR “A” MAS: Catalana Occidente Manresa “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Jugat dijous)
  • JÚNIOR 1997 MAS: CB IPSI Otto Sylt (Descans)
  • JÚNIOR 1998 MAS: CB IPSI Otto Sylt (Descans)

I els nostres patrocinadors:

IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº14

patrocinadors_blog