IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº33

IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº14

SÈNIOR “A” MASCULÍ: Derrota (19-10)
Entrenadors: David Muñoz i Alberto Domínguez

Derrota sense paliatius la que va patir el nostre sènior “A” masculí a la pista del segon classificat: CB Ciutat Vella “A”. Els locals, en cas de guanyar s’asseguraven el segon lloc i l’ascens directe i això es va notar a la pista i en l’ambient. Van plantejar un partit al límit, amb molts contactes i gràcies a la seva superioritat física, van marcar des de bon principi el devenir del partit. A més a més també van mostrar un gran encert en el seu llançament exterior que els hi va permetre trencar al partit ja el primer quart (27-6). Els nostres van millorar les seves prestacions a la segona part i amb un joc més generós van aconseguir endur-se els segons 20 minuts per un parcial de 32-36. Malgrat la derrota els nostres arriben a l’última jornada de lliga amb opcions molt fermes d’acabar tercers classificats fet que ens duria a jugar les fases d’ascens a Copa Catalunya per tercera vegada en la nostra història. El darrer obstacle és el partit d’aquest dissabte a les 19:15 contra un Bisbal Bàsquet que també ha fet una temporada excel·lent i que es juga el mateix que nosaltres: qui venci d’aquest duel serà tercer. Així doncs, graveu-vos-ho a foc o tatueu-vos-ho: DISSABTE A PARTIR DE LES 18:45 (per allò d’anar fent ambient i tal) a PROVENÇA amb una samarreta blava. Valdrà la pena!

CB Ciutat Vella “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          79  -  52

SÈNIOR “A” FEMENÍ: Descans (24-2)
Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

SÈNIOR “B” MASCULÍ: Victòria! (24-2) 
Entrenadors: Josep Querol i Gerard Querol

Victòria per la via ràpida que materialitza l’ascens matemàtic de categoria a falta de dues jornades per a la finalització pel nostre sènior “B” masculí. I és el segon ascens dels equips sèniors del club enguany! Els nostres es van sobreposar a les baixes de Pol Parisi, Jordi Bertran i Jan Teruel (aquest es va lesionar a mig partit) i a la del seu entrenador Josep Querol (la nit abans havia estat pare d’un nen preciós. Felicitats!) per vèncer a un sots-25 del CB Santfeliuenc que tot i presentar-se a la cita amb només 7 jugadors va plantar cara en certs moments del partit. Però els nostres, sota les ordres de Gerard Querol van fer un partit molt seriós i de mica en mica van anar imposant la seva major qualitat per arribar al descans amb un favorable 48-33. A la represa, els visitants van arribar a situar-se a 10 punts nostres, però en un últim quart magnífic, vam prémer l’accelerador i deixar el marcador amb aquest 88-59 favorable que ens dóna l’ascens directe i que ens fa recuperar la Tercera Catalana que vam perdre l’any passat. Així doncs, cal donar l’enhorabona especialment a tots els membres de l’equip i també a tot el club en general. FELICITATS! 

CB IPSI Otto Sylt  -  AXA Puig-Pedrol CBS          88  -  59

SÈNIOR “B” FEMENÍ: Derrota (14-14)
Entrenadors: Alberto Maniega

Segona derrota consecutiva de les noies d’Alberto Maniega, que fan un pas enrere en la taula classificatòria, caient fins la novena posició. Una llàstima, perquè aquest era un partit que, de totes totes, es podia guanyar. Però les nostres van començar el partit massa relaxades i, les rivals, més actives i agressives, es van endur el primer quart per 11 a 21. Al segon quart, a més a més, les visitants van trencar la nostra defensa zonal amb dos triples pràcticament consecutius, que ens van fer molt de mal. A la mitja part, amb 13 punts de desavantatge, l’equip es va conscienciar de la importància de fer una bona sortida de vestidors. I així va ser: parcial de 21 a 11 a favor, a partir d’una defensa pressionant molt agressiva, que va originar moltes pèrdues de pilota del Safa. L’últim període va estar marcat pels nervis i per la igualtat. Un parcial de 0 a 6 per les visitants semblava trencar el partit, però, una cistella ràpida i un triplàs de les nostres ens posaven a només 2 punts a falta de 25 segons. Però la jugada de pissarra no va acabar de sortir, i les visitants van tallar una passada, anotant soles i sentenciant el partit. Diumenge viatge a Sabadell per medir-nos a l’Escola Pia, segones classificades amb només 4 partits perduts. Som-hi noies!

CB IPSI Otto Sylt  -  SAFA Claror “B”          54  -  58

SÈNIOR “C” MASCULÍ: Victòria! (13-13)
Entrenador: Carles Boada

Contundent victòria del Sènior C Masculí, amb 7 jugadors, que ens serveix per a superar en la classificació a un rival, Sant Joan de Mata, que va mostrar molt poca oposició des de bon inici. Tot i els dubtes dels primers minuts, l’equip ràpidament va identificar la necessitat de jugar amb molt de ritme per treure els rivals de punt. Així doncs, amb ràpides transicions i defenses agressives, els nostres van aconseguir un bon parcial de 16 a 3 per a tancar el primer període. Els visitants no van reaccionar i els de Carles Boada van seguir prement l’accelerador per marxar amb un bon coixí al descans (32-15).  La segona part va seguir la mateixa tònica, domini absolut del ritme del partit i el rebot, que ens va permetre controlar en tot moment el resultat fins a arribar al 61-34 final. Ara, l’equip depèn d’ell mateix per aconseguir una meritòria 6èna plaça. Qui ens ho hagués dit al començament de la temporada? Cal guanyar aquesta setmana al camp del Sant Just (diumenge, 17.30), últim classificat amb només 4 victòries. Som-hi nois, a per totes!

CB IPSI Otto Sylt  -  SE Sant Joan de Mata          61  -  34

SOTS-21 FEMENÍ: Derrota (13-12) (0-1)
Entrenadora: Anna Escuín i Alba Garcia

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Montgat          39  -  58

JÚNIOR “A” MASCULÍ: Derrota (11-18)
Entrenadors: Marc Castellnou i Joan Sigüenza

Catalana Occidente Manresa “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          77  -  66

JÚNIOR 1997 MASCULÍ: Descans (7-3) (7-5)
Entrenadors: Joan Sigüenza i Dídac Milla
 
JÚNIOR 1998 MASCULÍ: Descans (8-0) (9-3)
Entrenadors: Gerard Querol i Marc Caballero
 
LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El LLANGARDAIX de la setmana és… 
Sènior “B” masculí
ASCENS! El sènior “B” masculí ha culminat una temporada sensacional assolint l’objectiu marcat que no era altre que l’ascens de categoria. L’equip, un dels més joves del campionat, ho ha aconseguit amb dues jornades d’antel·lació i ha recuperat una categoria molt important pel nostre club. Una categoria per la qual han passat nombrosos jugadors que actualment tenen un pes important en el primer equip. Així doncs, enhorabona a Pol i Albert (bases); Xavi, Albert, Marc, Jan i Albert (alers); Pol, Jordi, Adrià i Joan (interiors). També als dos entrenadors: Josep i Gerard Querol. FELICITATS!
PRÒXIMS PARTITS
(9-10 MAIG)
  • SÈNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Sol Gironès Bisbal Bàsquet “A” (Ds 19:15)
  • SÈNIOR “A” FEM: AESC Ramon Llull “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:30)
  • SÈNIOR “B” MAS: AESC Ramon Llull Blanc  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 10:30)
  • SÈNIOR “B” FEM: Bàsquet Pia Sabadell  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 13:00)
  • SÈNIOR “C” MAS: CB Sant Just  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30)
  • SOTS-21 FEM: UE Sant Gabriel Viladecans  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:00)
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  AE Minguella “A” (Dg 12:00)
  • JÚNIOR 1997 MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  AE Sant Andreu Natzaret Blanc (Dg 10:30)
  • JÚNIOR 1998 MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Montmeló CB (Dg 9:00)

I els nostres patrocinadors:

patrocinadors_blog