IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº34

IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº14

SÈNIOR “A” MASCULÍ: Derrota (19-11)
Entrenadors: David Muñoz i Alberto Domínguez

No va poder ser. El partit de dissabte passat decidia el tercer lloc del grup i per tant jugar les fases de tercers amb altes opcions d’ascendir a Copa Catalunya. Enmig d’un ambient increíble de bàsquet amb Provença plena fins a la bandera i rugint com mai després de cada bàsquet dels nostres, els gironins van acabar imposant-se ajustadament i no sense emoció. Els nostres van competir fins a l’últim segon tenint l’última opció d’empatar i portar el partit al temps extra, però la pilota no va entrar i van ser els del Baix Empordà qui finalment es van endur la victòria i la tercera posició. Hem acabat la temporada en una molt meritòria quarta posició que ens permet jugar aquest cap de setmana les fases d’ascens a Copa Catalunya dels quarts classificats. Seran dos partits, un divendres a Collblanc i un diumenge a casa contra el CB Valls en els que intentarem apurar al màxim les opcions d’ascens. Molta sort, nois!

CB IPSI Otto Sylt  -  Sol Gironès Bisbal Bàsquet          70  -  72

SÈNIOR “A” FEMENÍ: Victòria! (25-2)
Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Nova victòria de les nostres, que, per si algú ho dubtava, seguiran competint i guanyant partits fins el final. Dissabte, al camp del Ramon Llull, el primer quart va ser clau. Vam carregar el joc interior amb encert, aprofitant la nostra superioritat, i obrint una escletxa (7-17) que ens permetria jugar còmodes tot el partit. Al segon quart, a més a més, la diferència es va ampliar a partir d’un control total del rebot defensiu i de grans transicions ofensives. A la mitja part, +14 i la sensació de tenir el partit on el volíem. Així doncs, les nostres es van dedicar a mantenir l’avantatge durant la segona part, baixant una mica el ritme i posant-se a l’alçada de les rivals. Les exteriors van agafar el relleu de les interiors i van ser les encarregades de portar el pes anotador. Aquest dissabte, a les 19.00 a casa, tanquem una lliga històrica amb la visita del Jesuïtes Casp, cuer del grup. Serà l’últim test de l’equip abans de la Final a Quatre de Segona Catalana. A per totes noies!

AESC Ramon Llull “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          41  -  56

SÈNIOR “B” MASCULÍ: Victòria! (25-2) 
Entrenadors: Josep Querol i Gerard Querol

Tot i que els nois del Josep i el Gerard Querol ja es van proclamar campions la setmana passada, no han tret el peu de l’accelerador i diumenge passat es van imposar a AESC Ramon Llull Blanc per un bon marge. Els nostres van sortir ofensivament molt endollats i ja al primer quart dominàvem 17-28. El nostre encert es va mantenir durant tot el partit imposant-se la nostra major qualitat que la del rival. Vam ser capaços d’anotar 8 triples i mostrar bones sensacions de cara a les fases de primers que jugarem un cop s’acabi la lliga regular (ens queda només 1 partit). Així doncs, cal preparar-se bé per aquestes fases per donar la millor versió de nosaltres mateixos. Sort!

AESC Ramon Llull Blanc  -  CB IPSI Otto Sylt          70  -  87

SÈNIOR “B” FEMENÍ: Derrota (14-15)
Entrenadors: Alberto Maniega

Mal partit de les nostres joves jugadores del B Femení. Diumenge s’enfrontaven al Bàsquet Pia Sabadell, un equip que encara lluita per quedar primer del grup. Tot i el gran nivell de les locals, el resultat final no demostra la diferència real entre els dos equips. I és que les nostres van jugar un dels pitjors partits de l’any, totalment desconcentrades i amb poca tensió i intensitat. El primer parcial de 15 a 0 en contra n’és una bona mostra. Tot i la tímida reacció a les acaballes del quart (19-7 final), les locals van acabar de rematar-nos al segon quart (12-3). Vam marxar amb 21 punts de desavantatge al descans i, a diferència d’altres dies, no vam aconseguir canviar la dinàmica del partit a la sortida de vestuaris. Poc més es pot explicar d’un partit on tot va sortir malament. Només ens queda passar pàgina i concentrar-nos per a acomiadar la temporada de la millor manera possible, aquest dissabte, a les 17.30 al pavelló. Enfront tindrem el Maristes Sants Les Corts, un altre dels equips punters del grup. A per elles noies!

Bàsquet Pia Sabadell   –  CB IPSI Otto Sylt          68  -  26

SÈNIOR “C” MASCULÍ: Victòria! (14-13)
Entrenador: Carles Boada

Victòria dels de Carles Boada a casa del cuer del grup, el CB Sant Just. Val a dir que no va ser un gran partit per a l’espectador, però vam aconseguir treure’l endavant tot i els intents dels locals de travar el ritme de joc. Els nostres, acostumats a practicar un joc alegre i desenfadat, amb molts tirs i molts punts, es van haver d’adaptar a un bàsquet control al que no estem acostumats. En tot cas, vam saber sobreposar-nos i ajustar-nos a les exigències del partit. A falta d’una jornada, el SCM, pels que pocs apostaven, està en disposició de quedar 6è classificat, fruit de la bona feina de tota la temporada. Per a aconseguir-ho, caldrà guanyar diumenge (10.30, a casa) al Pedagogium B. Som-hi nois, últim esforç!

CB Sant Just  -  CB IPSI Otto Sylt          40  -  53

SOTS-21 FEMENÍ: Derrota (13-12) (0-2)
Entrenadora: Anna Escuín i Alba Garcia

UE Sant Gabriel Viladecans  -  CB IPSI Otto Sylt          64  -  43

JÚNIOR “A” MASCULÍ: Victòria! (12-18)
Entrenadors: Marc Castellnou i Joan Sigüenza

CB IPSI Otto Sylt  -  AE Minguella “A”          71  -  44

JÚNIOR 1997 MASCULÍ: Victòria! (7-3) (8-5)
Entrenadors: Joan Sigüenza i Dídac Milla

CB IPSI Otto Sylt  -  AE Sant Andreu Natzaret Blanc          63  -  53

JÚNIOR 1998 MASCULÍ: Descans (8-0) (10-3)
Entrenadors: Gerard Querol i Marc Caballero

Queden ja pocs partits de la temporada, tot i així el del últim cap de setmana estava ple de simbolisme, era l’últim partit que l’equip jugava junt al pavelló. Quant un equip porta tant temps junt i esta tant cohesionat com el nostre, a un l’envaeix la nostàlgia quan pensa en que portem més de 5 anys junts. Per això els dels 98 van sortir a guanyar, tot i un primer quart on els nostres no van estar inspirats ofensivament els nostres van aconseguir mantenir el marcador. La zona del segon quart i el fet de que vam anular la capacitat ofensiva del rival, ens va permetre explotar un avantatge d’uns 10 al arribar a la mitjà part. A la segona part els nostres van fer gala d’un bon joc per acabar el partir amb un avantatge de 20 punts, que ens va permetre reafirmar-nos a la categoria i consolidar una temporada plena d’èxits.

CB IPSI Otto Sylt  -  Montmeló CB          66  -  46

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El LLANGARDAIX de la setmana és… 
15. Gemma Ticó (SAF)
13 punts per 17 de valoració
Gran partit de la Gemma que gràcies al seu concurs va ajudar al seu equip a fer-se amb la 25a victòria de la temporada i afrontar la Final a 4 del Campionat de Catalunya de Segona Catalana amb l’energia al màxim. En la seva segona temporada al nostre club, la Gemma és un aler alta que pot tirar la pilota al terra i aprofitar la seva alçada per finalitzar prop de l’anella o també llençar des del perímetre amb molta solvència. Felicitats Gemma!
PRÒXIMS PARTITS
(15-16-17 MAIG)
  • SÈNIOR “A” MAS: AE Collblanc “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dv 21:00)
  • SÈNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Valls (Dg 12:15)
  • SÈNIOR “A” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Jesuïtes Casp (Ds 19:00)
  • SÈNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Manyanet Les Corts (Ds 20:30)
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CE Maristes Sants-Les Corts (Ajornat)
  • SÈNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Pedagògium “B” (Dg 10:30)
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  UE Sant Gabriel Viladecans (Dg 9:00)
  • JÚNIOR “A” MAS: Temporada finalitzada.
  • JÚNIOR 1997 MAS: Bàsquet CEISSA “C”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 12:30)
  • JÚNIOR 1998 MAS: CE Vilatorta  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:00)

I els nostres patrocinadors:

patrocinadors_blog