IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº37

IPSIONITZA’T! 2014-15 Nº14

SÈNIOR “A” MASCULÍ: Temporada finalitzada (19-11)
Entrenadors: David Muñoz i Alberto Domínguez

SÈNIOR “A” FEMENÍ: Final a 4! (26-2)
Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Tanquem una temporada històrica pel nostre sènior “A” femení i pel CB IPSI amb un subcampionat de Catalunya de Segona Categoria després de disputar el cap de setmana passat la Final a 4 a El Morell (Tarragona). El partit de dissabte, el de semifinals, ens enfrontava a l’equip local, un conjunt amb molta experiència i amb jugadores veteranes curtides en mil i una batalles. Una victòria ens donava el bitllet per disputar la final de diumenge i tot i que finalment ho vam aconseguir, vam haver de suar de valent. Els primers minuts de joc van estar dominats pel respecte mutu entre els dos equips. Marta Montori i Sarah Blum trobaven llançaments des de la mitjana distància que ens permetien prendre els primers aventatges. Al descans marxàvem amb un favorable 32-28 que no ens permetia relaxar-nos ni gens ni mica de cara al segon temps. A la represa, les tarragonines van obrir gas i van capgirar el marcador, però les nostres, amb tota la paciència del món, van esperar que baixés l’escuma de les locals per tornar a dominar i arribar al final del tercer quart amb un 45-41 a favor però encara amb 10 minuts per jugar-se. Tot i arribar a la cita amb les baixes ja conegudes de Laura Tiffon i Helena Pagès i les més recents de Laura Gómez i de Cris Murt (lesionada durant el partit de semifinals), la nostra segona unitat és la que ens va permetre arribar amb aquests 4 punts favorables. En aquests moments van ser claus Inés Moran i Aina Gelabert i la consistència defensiva de tot l’equip. Arribàvem a l’últim quart i semblava que el partit es decidiria per marges molt curts, però amb les locals ofegades, van ser les noies dirigides per Rafa San José i Alberto Maniega que amb un gran encert des de la línia de 3 punts i amb una Marta Corbella molt encertada van sentenciar el partit (73-49). L’endemà, disputàvem la final contra un gran equip: un CEEB Tordera “B” molt compensat en totes les seves línies. Tot i recuperar per la ocasió a Laura Gómez, perdíem a Cris Murt durant la roda d’escalfament que ens debilitava una mica més la línia exterior. Malgrat això, la igualtat va presidir el marcador fins al descans amb un 24-28 en contra però deixant encara 20 minuts en joc i amb el partit molt obert. Però la sortida de vestuaris de les nostres no va ser tant bona com la de les torderenques que es refugiaven amb una zona 2-3 on feien valer la seva llei les seves poderoses interiors. L’encert de les rivals en el llançament de 3 punts va ser superior al nostre i tot i que ho vam intentar fins al final amb una Marta Corbella molt activa, no ho vam poder aconseguir i vam caure derrotades davant un gran rival que va ser just mereixedor de la victòria final i que convé felicitar pel seu títol. Ara bé, la temporada que tot just acomiadem només podem qualificar-la d’excel·lent amb el liderat indiscutible del nostre grup i l’ascens de categoria a la butxaca. SOM DE PRIMERA! Felicitats a tot l’equip!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Morell          72  -  49

CB IPSI Otto Sylt  -  CEEB Tordera “B”          47  -  63

SÈNIOR “B” MASCULÍ: Temporada finalitzada (25-3) 
Entrenadors: Josep Querol i Gerard Querol
SÈNIOR “B” FEMENÍ: Derrota (14-16)
Entrenadors: Alberto Maniega

El nostre sènior “B” femení es va acomiadar de la temporada a Provença jugant el partit de la jornada 30 que s’havia ajornat en el seu dia. Les nostres van aconseguir oposar resistència durant molts minuts a les de Les Corts i van competir el partit fins al final. Les visitants que finalment han ocupat la tercera posició a la taula classificatòria i es van acabar imposant tot i el partit seriós que van fer les nostres jugadores. En acabar el partit, 5 de les nostres jugadores es van acomiadar de l’equip perquè l’any que ve no seguiran amb nosaltres. Deixen petjada les “veteranes” (de només 25 anys) Anaïs Tiffon, Mar Garcia i la capitana Clara Moran i també pleguen Tere Galera i Laura Martín ambdues més joves però també amb moltes temporades defensant els colors del club i de l’escola. Molta sort a totes, això serà sempre casa vostra!

CB IPSI Otto Sylt  -  CE Maristes Sants Les Corts          41  -  50

SÈNIOR “C” MASCULÍ: Temporada finalitzada (14-14)
Entrenador: Carles Boada
 
SOTS-21 FEMENÍ: Victòria! (13-12) (1-4)
Entrenadora: Anna Escuín i Alba Garcia

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Sant Gabriel Viladecans          59  -  57

JÚNIOR “A” MASCULÍ: Temporada finalitzada (12-18)
Entrenadors: Marc Castellnou i Joan Sigüenza

JÚNIOR 1997 MASCULÍ: Temporada finalitzada (7-3) (9-5)
Entrenadors: Joan Sigüenza i Dídac Milla

JÚNIOR 1998 MASCULÍ: Temporada finalitzada (8-0) (11-3)
Entrenadors: Gerard Querol i Marc Caballero
PRÒXIMS PARTITS
(7 JUNY)
  • SOTS-21 FEM: Diagonal Mar-Front Marítim (Dg 18:00)

I els nostres patrocinadors:

patrocinadors_blog