IPSIONITZA’T! 2014-15 – FINAL

RESUM JORNADES DE BÀSQUET 2015

JORNADES ESPORTIVES CB IPSI 2015


· 3×3 i concurs de triples entre jugadors/es del club


Dissabte passat a la tarda i com ja va sent habitual en els últims anys, des del CB IPSI volíem acomiadar la temporada 2014-15 organitzant una jornada de bàsquet que va començar a les 16:30 amb el tradicional 3×3 entre els jugadors i jugadores de tots els equips del club. Des dels sèniors fins als júniors en equips mixtes. Tots ells van poder desenvolupar les seves habilitats en un clima distès sense les tensions que a vegades es donen en un equip al llarg de la temporada. Sens dubte, a nivell de club és un dels millors moments de l’any. El campionat se’l va endur l’equip format per Albert Sulleva (SAM), Esther Hoyo (S21F), Jana Jori (SBF) i Vidal Gómez (SCM) en una final prou disputada contra el conjunt de Marc Martínez (SBM), Marc Caballero (SCM), Ona Planas (S21F) i Jordi Rodeiro (JAM). Abans dels quarts de final vam organitzar el concurs de triples, per demostrar qui és el millor shooter del club. Ignasi Granés volia revalidar el títol i sumar el seu tercer títol consecutiu, però aquest cop no va poder ser tot i classificar-se per la gran final. El guanyador va ser Saül Sanz (SAM), el segon lloc per Pol Jiménez (SBM) i el tercer va ser Ignasi Granés (SAM).

Concurs de triples: 3r Ignasi Grané, 2n Pol Jiménez i 1r Saül Sanz

Concurs de triples: 3r Ignasi Granés, 2n Pol Jiménez i 1r Saül Sanz

Campions 3x3: Vidal Gómez, Esther Hoyo, Jana Jori i Albert Sulleva

Campions 3×3: Vidal Gómez, Esther Hoyo, Jana Jori i Albert Sulleva

Marc Martínez, Ona Planas, Jordi Rodeiro i Marc Caballero

Subcampions 3×3: Marc Martínez, Ona Planas, Jordi Rodeiro i Marc Caballero

· Sopar final de temporada

Un cop passat tothom per la dutxa la cita era el sopar de final de temporada per fer un bon àpat i reunir-nos tots els membres del club per recordar les batalletes de la temporada que acabàvem. Aquest any, el sopar es va dur a terme a les instal·lacions del Club Tennis Pompeia, a l’aire lliure i amb unes vistes formidables de la ciutat de Barcelona. Fent gala de les seves dots per exercir de mestre de cerimònies, Jordi Bertran va ser l’encarregat de conduir l’entrega de premis i els sortejos posteriors. Enguany i gràcies a la gentilesa d’algunes marques vam poder entregar fins a 5 massatges Espofis, una sessió de tir per a dues persones amb entrenador personal a Shoot Tech, galetes personalitzades handmade de Sylvia’s Box i articles de Trebol. I a més tots els assistents del sopar van tenir regal assegurat: la samarreta que es portarà aquest estiu Llangardaix + Bleed Blue. Si no vas poder venir al sopar però la vols, reserva-la ja que encara en tenim alguna en stock. Així doncs, amb el sopar de cloenda de la temporada, tancàvem definitivament l’any de la millor manera possible amb l’ull posat al següent curs basquetbolístic que segur ens proposarà nous reptes tant a nivell esportiu com organitzatiu. Tampoc volem deixar passar l’ocasió per fer un petit reconeixement a l’esforç d’entrenadors, col·laboradors i junta directiva que han fet possible tirar endavant aquestes jornades de bàsquet. Carregueu piles per l’any que ve! Això promet!

I els nostres patrocinadors:

patrocinadors_blog