IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº1

Apassionant es presenta la temporada 2015-16 a casa nostra. Després de l’èxit esportiu sense precedents de l’any passat en què tres dels nostres equips sèniors van ascendir de categoria, enguany el repte és comprovar com competim en lligues més dures i amb major grau d’exigència a tots els nivells. Els nostres dos primers equips (SAM i SAF) tindran dues grans proves de foc. El sènior “A” masculí disputarà per primera vegada en la seva història la màxima categoria del bàsquet català: Copa Catalunya i el nostre primer equip femení torna a Primera Catalana després de 8 temporades a Segona. Així doncs d’alicients no ens faltaran. El curs 2015-16 és a punt d’engegar i nosaltres intentarem que no us en perdeu cap detall. Si així ho desitgeu, tindreu informació setmanal amb els resultats de tots els equips del club, el calendari de la propera jornada i cròniques dels equips sèniors. Un any més tornarem a escollir cada set dies el Llangardaix de la Setmana com a jugador/a més destacat/da d’aquests equips. I si encara voleu més informació amb resultats online, fotos i vídeos, ens podeu seguir a les xarxes socials: Facebook (Llangardaix Blau), Twitter (@cbipsi) i Instagram (@cbipsi). I al blog (blog.cbipsi.com) i pàgina web (cbipsi.com). Ens agradaria que hi participéssiu activament tant penjant els resultats del vostre equip al nostre mur, retwitejant-nos o penjant fotos erlacionades amb el nostre club. Animeu-vos-hi!

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

 

Som equip de Copa! Després de la gran temporada realitzada el curs passat i que va fructificar en un merescut ascens de categoria, enguany se’ns presenta un repte preciós: competir a la màxima categoria organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol. L’equip comptarà amb algunes novetats. Hem incorporat a Marc Subirachs per jugar en posicions interiors provinent del Centre Catòlic de L’Hospitalet i a Lucas Sagalés a la direcció, exjúnior Preferent del CB Santfeliuenc. On també hi haurà canvi serà a la banqueta. Diem adéu a David Muñoz després de dues sensacionals temporades a Primera Catalana i donem la benvinguda de nou a un vell conegut de la casa com és Fernando Gordo que guiarà la nau blava a Copa Catalunya amb tota la il·lusió i motivació del món. Amb ell l’acompanyaran Alberto Domínguez com a ajudant, Xavi Cormand com a delegat, Juanma com a preparador físic i Albert Galera com a responsable de video dels equips rivals. Debutarem a Reus aquest dimecres 23 de setembre. La millor notícia: tots els jugadors partíceps de l’ascens de l’any passat seguiran un any més!

 

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

 

Vuit temporades després, l’equip dirigit per tercera temporada consecutiva per Rafa San José i Alberto Maniega, torna a Primera Catalana. Un curs passat inoblidable amb la cirereta del subcampionat de Catalunya de Segona inclòs ens permetrà que aquesta temporada poguem gaudir d’una categoria superior i més exigent. L’equip presenta algunes cares noves: Laura González (exAEC Collblanc) és una base molt jove formada al nostre planter, Ana Maria Medina ocupa posicions de perímetre i prové de l’AESE i Magda Cusí que l’any passat jugava al CB Roses. Són baixa respecte l’any passat Inés Morán i Helena Pagès (després de moltes temporades al club d’ambdues) i Gemma Ticó. Segueixen com a lesionades de llarga durada Laura Tiffon i Cris Murt. Després de molts anys lluitant per l’ascens a Primera Catalana, finalment l’hem pogut assolir i tot i que ens tocarà viatjar per comarques gironines i maresmenques, pensem gaudir la categoria al màxim. La nostra estrena serà a Mataró el dia 26 de setembre contra l’AE Boet amb tota la il·lusió del món de sumar la primera victòria.

 

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

 

La principal novetat és el retorn del nostre filial a Tercera Catalana després de l’ascens de categoria que vam assolir de manera tant solvent la temporada passada. L’equip manté l’esquelet bàsic del curs anterior amb la incorporació de 3 jugadors promocionats d’altres equips del club: l’aler Pau Secall provinent del sènior “C” i Jordi Rodeiro i Miquel de Jover ens ajudaran en posicions interiors després de cumplir els seus dos anys de júnior. Deixen l’equip el que fins ara havia estat el capità de l’equip, Adrià Jiménez i Xavi Esteller. Ens tocarà defensar la Tercera Catalana viatjant arreu de la geografia catalana (Tremp, les Borges Blanques, Òdena, Masquefa…) i fins i tot amb un desplaçament a la província d’Osca (Fraga). Elsa objectius de l’equip estaran guiats des de la banqueta per Elio Martínez que, apart de fer les tasques de coordinador d’equips masculins, es dedicarà a seguir formant a un grup de jugadors amb talent (tots ells de la casa) i els ajudarà a competir en una categoria tant dura i amb rivals tant exigents com els que ens trobarem durant l’any. El seu ajudant serà Gerard Querol que seguirà com l’any passat fent tasques de segon entrenador. El primer partit serà el 26 de setembre a casa contra BC Martorell “B”. Molta sort!

 

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega 

 

Les noies seran dirigides per segona temporada consecutiva per Alberto Maniega que guiarà a un equip molt jove i que presenta múltiples novetats. S’incorporen provinents del sots-21 de l’any passat Ona Planas i Palmira Llorens. A més jugaran aquest any amb el nostre sènior “B” Georgina Gassó, Sara Montserrat i Esther Brescó (totes 3 exLima Horta) i Anna Mañà (exLluïsos de Gràcia). Per altra banda s’acomiaden de l’equip algunes jugadores que han lluït la nostra samarreta durant moltes temporades com ara Clara Morán, Mar Garcia i Anaïs Tiffon i que últimament havien estat 3 dels pilars bàsics del sènior “B”. Tampoc segueixen Laura Martín i Tere Galera també amb un bon grapat de partits a IPSI.  Les nostres han quedat enquadrades en el grup 8 de Tercera “A” Catalana i debutaran el 4 d’octubre a casa contra CB Sant Antoni-Poble Sec “B”. Afortunadament no haurem de viatjar gaire i com a màxim ens haurem de desplaçar a L’Hospitalet de Llobregat. Els altres 11 rivals són equips de Barcelona, la majoria dels quals ja ens hi hem enfrontat alguna vegada en els últims 5 anys. Els amistosos disputats ens han deixat bones sensacions. Serà l’any del pas endavant del sènior “B”?

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

 

La direcció de l’equip anirà a càrrec de Carles Boada que repeteix com a primer entrenador en un conjunt amb alguns canvis però amb la joventut dels seus membres com a tret característic. Són alta respecte la temporada passada 3 jugadors provinents del nostre júnior “A” com són Ignasi Sans (base), Joan Boada (aler) i Xavi Oller (pivot). L’experiència de Dídac Milla i la incorporació d’Iñaki Ibañez donaran consistència sota l’anella als nostres que intentaran per una banda repetir la gran temporada anterior signada en categoria sots-25 i per l’altra seguir progressant individualment i col·lectiva per poder fer el salt en temporades posteriors al sènior “B”. La posada en escena serà el 4 d’octubre a Provença contra Lima-Horta Bàsquet.

 

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

 

Després del gran treball d’Anna Escuín i Alba Garcia la temporada passada, ambdues repeteixen com a entrenadores d’aquest sots-21 femení amb força novetats. Són alta respecte la temporada anterior 5 jugadores provinents del Joventut Les Corts i 2 més que jugaven al BAM. La nostra mitjana d’edat continuarà sent de les més joves de la categoria amb l’objectiu principal de ser un viver perquè el màxim número d’integrants pugui fer el salt als nostres equips sèniors. El debut serà a casa el dia 4 d’octubre contra el Bàsquet CEISSA. Mentre no arriba el dia toca preparar-se bé per una temporada que es preveu molt interessant tant a nivell formatiu com de resultats.

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela 

 

El júnior “A” masculí estarà dirigit per Gerard Querol i format per jugadors de 4 equips de la casa diferents. Per una banda hi trobarem jugadors de segon any (alguns segueixen i d’altres provinents del júnior 98) i d’altres que faran el salt des de categoria cadet provinents del cadet “A” i “C” de l’any passat. De la química entre els que s’estrenen a la categoria i dels que afronten el seu segon any a júnior en dependrà bona part de l’èxit del grup que un any més tindrà com a objectiu principal seguir formant personalment i esportiva als seus membres. Es tracta d’un equip amb talent i amb un potencial per competir amb solvència a nivell “A”. S’estrenaran al camp dels Lluïsos de Gràcia el dia 4 d’octubre.

 

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza

 

Joan Sigüenza repeteix al capdavant del júnior “B” masculí, un conjunt on els jugadors del 99 són majoria però que sens dubte necessitaran el suport dels companys de segon any per afrontar la temporada amb garanties. Es tracta d’un equip amb gran potencial físic i amb gran marge de millora que de ben segur podran ajudar al júnior “A” doblant i estant en dinàmica d’entrenaments i de partits si ho necessita. Competiran a nivell “B” i debutaran el 4 d’octubre a la pista del BAM “B”. Toca pencar de valent nois!

 

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

 

Volem donar la benvinguda a Sergi Beatove que és l’encarregat de dirigir al tercer júnior del club però no per això menys important. L’equip estarà format pel cadet “C” de l’any anterior de l’escola més alguns jugadors que tornen a IPSI i 3 que provenen d’altres clubs. Tots ells són jugadors nascuts l’any 1999, és a dir que són de primer any amb el conseqüent període d’adaptació a la categoria júnior que de ben segur necessitaran. Benvinguts al club!

Així doncs, donem la benvinguda a tots els nous (ja sigui jugadors o entrenadors) i desitgem tota la sort del món en les seves noves experiències basquetbolístiques o vitals als que per diferents raons han abandonat la nostra disciplina.

 

 

PRÒXIMS PARTITS

(23 SETEMBRE)

 

  • SÈNIOR “A” MASCPloms Salle Reus “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dx 21:00)

 

I els nostres patrocinadors:

patrocinadors_blog

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com

En el cas que no desitgeu rebre més aquest correu electrònic, ens ho feu saber enviant un email a ascbipsi@gmail.com