IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº2

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

I finalment es va produir l’esperat debut històric a la màxima categoria del bàsquet català del nostre sènior “A” masculí. Després de competir a Primera Catalana 11 de les últimes 12 temporades, el nostre primer equip va estrenar categoria dimecres passat a Reus. Tot i la derrota final (creiem que massa àmplia per tal com es va desenvolupar el partit), els jugadors de Fernando Gordo i Alberto Domínguez van donar una bona imatge i estones de bon joc. El partit va començar amb diferències en el marcador alternatives pels dos equips però el segon triple dels nostres al minut 7 ens va col·locar 5 punts amunt 10-15. Un parcial a continuació de 14-2 pels locals va situar el 24-17 al final dels primers 10 minuts. Els reusencs van prémer l’accelerador a l’inici del segon quart situant-se ràpidament 15 punts per sobre  (32-17) però els jugadors blaus no tiraven la tovallola i es tornaven a col·locar a només 3 (38-35). Després de passar pels vestuaris, l’equip local va tornar a obrir forat, recolzant-se amb un gran número de variants defensives, i va col·locar-se una altra vegada per sobre dels 10 punts d’avantatge (51-40). De nou un cop de geni i de caràcter dels nostres ens va permetre empatar el partit a 51 a falta de 13 minuts per acabar i fins i tot començar l’últim quart amb només 3 punts de desavantatge. Tot i això, els darrers 8 minuts van tenir color local fent valer el seu major potencial físic i treient profit de les nostres errades per deixar el marcador final en 84-70. Després d’aquesta derrota, no tenim massa temps per lamentar-nos; ja se’ns tira a sobre la segona jornada que serà aquest dissabte a casa contra el CB Valls. Provença és de Copa i ens hi hem de fer forts per començar a sumar. No hi falteu!

Zamar 2000-Ploms Salle Reus “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          84  -  70

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza

Nivell “B”

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

PRÒXIMS PARTITS

(26-27 SETEMBRE)

  • SÈNIOR “A” MASCB IPSI Otto Sylt  -  CB Valls Nutrion Internacional (Ds 19:15)
  • SÈNIOR “A” FEMVinizius Boet Mataró “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:00)
  • SÈNIOR “B” MASCB IPSI Otto Sylt  -  BC Martorell “B” (Ds 17:30)

I els nostres patrocinadors:

patrocinadors_blog

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com