IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº3

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

No es podia saldar amb millor nota l’estrena de Provença a Copa Catalunya. La nostra primera victòria a la màxima categoria del bàsquet català es va produir a la jornada 2, a casa nostra i amb la nostra gent enmig d’un gran ambient festiu. I a més, va ser un partidàs dels que fan afició. L’encontre va començar amb uns visitants més inspirats que van agafar aviat les primeres diferències: 0-7 al minut 3 i 2-13 al minut 4. Però els nostres jugadors no es van desanimar i poc a poc van anar retallant diferències fins a arribar el 19-23 que tancava els primers 10 minuts. A continuació vam viure un dels millors períodes de bàsquet ofensiu que recordem del nostre primer equip. Fins a 7 triples vam ser capaços d’anotar en aquest segon quart capgirant ràpidament el marcador per situar-lo al descans amb un 53-42 favorable. L’esforç gran ja l’havíem fet i la segona part vam saber gestionar aquest avantatge tot i els intents vallencs de retallar les diferències a l’electrònic. Però els nois de Fernando Gordo i Alberto Domínguez van tornar a mostrar la seva cara més competitiva i van assegurar aquest històric primer triomf a Copa Catalunya. Aquest diumenge visitem la difícil pista de CB Ciutat Vella i tornarem a necessitar l’aportació de tots per tenir opcions. A per la segona seguida!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Valls Nutrion Internacional          92  -  84

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana

Derrota del SAF en seu retorn a primera (després de 8 anys) tot i jugar un bon partit a Mataró. Al primer quart, les jugadores entrenades per Rafa San José i Alberto Maniega van saber treure petroli de les accions interiors, com van fer durant gran part del partit, però l’equip local castigava des de la línia de 3. Al segon quart, un cop perduts els nervis de ser noves a la categoria, les nostres van agafar confiança i van aconseguir marxar al descans 1 a dalt (27-28). A la represa, la defensa sobre les jugadores clau de Mataró ens donava la possibilitat de treure contraatacs i al final del tercer quart guanyàvem de 5 (42-47). A l’últim quart, però, 3 triples consecutius de les locals van fer que les nostres jugadores es precipitessin en atac i la selecció de tir no fos tan bona. Mataró va aprofitar per capgirar el marcador i endur-se la victòria (25-12 a l’últim quart, 67-59 final). Tot i la derrota, el partit deixa moments de joc molt sòlids on es va poder veure el potencial d’aquest equip un cop s’hagi adequat a les exigències de la categoria. 

Vinizius Boet Mataró “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          67  -  59

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Magnífic inici de temporada pels nois d’Elio Martínez i Gerard Querol en el retorn del nostre sènior “B” a Tercera Catalana. Tot i que una mica irregulars, els nostres van fer un partit molt seriós i es van endur un treballat triomf (molt més del que indica el marcador) contra un equip més veterà que el nostre (això no és difícil). Els visitants van ser els primers en agafar el comandament del marcador amb un parcial de 7-14 que vam saber contrarrestar-lo amb un altre de 15-0 favorable que deixava el primer quart en un 22-14. Els nostres jugaven a batzegades però tot i així arribaven al descans per davant (41-34). L’escenari canviaria en el tercer quart on els de Martorell aplicant un ritme de joc molt alt i amb bona circulació de  pilota van ser capaços de posar-se un punt amunt. Els darrers deu minuts els vam acabar pletòrics anotant 33 punts i fent cistelles tant des del perímetre com des del pal baix. Així doncs, tot i la irregularitat en el joc, ens hem de felicitar per començar el curs amb una victòria com la de dissabte passat en una categoria molt dura i amb un equip tant jove com el nostre on el marge de creixement durant l’any serà evident. Dissabte que ve primer desplaçament fora de Barcelona: Olèrdola. Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  BC Martorell “B”          83  -  61

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza

Nivell “B”

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Albert Sulleva (SAM)

22 punts, 15 rebots i 32 de valoració

Partidàs majúscul d’aquest aler que va servir per ajudar en gran mesura a sumar la nostra primera victòria a Copa Catalunya de la nostra història. L’Albert va estar fantàstic anotant des de totes les posicions i ajudant a assegurar el nostre rebot defensiu per evitar segones opcions del rival. I a més va ser el jugador de la jornada amb més valoració de tota la Copa Catalunya. Llangui immens pel Sulli-MVP!

PRÒXIMS PARTITS

(3-4 OCTUBRE)

  • SÈNIOR “A” MASCB Ciutat Vella “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:45).
  • SÈNIOR “A” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  CE Palamós “A” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MASÒdena Club Bàsquet  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 18:00).
  • SÈNIOR “B” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Antoni-Poble Sec “B” (Dg 10:30).
  • SOTS-25CB IPSI Otto Sylt  -  Lima-Horta Bàsquet (Dg 12:00).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet CEISSA (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: Lluïsos de Gràcia “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: BAM “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: AEE INS Joan d’Àustria  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 9:30).

I els nostres patrocinadors:

 patrocinadors_blog

IPSIONITZA’T!