IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº4

SÈNIOR “A” MASCULÍ

 

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

El resultat ho diu tot. Ja esperàvem un desplaçament complicat ja que la pista de CB Ciutat Vella “A” és una de les més complicades del grup. A més els locals es presentaven a la cita encara invictes i tot i que amb una rotació curta, amb les idees molt clares. Així doncs, des de bon començament els del centre de Barcelona van agafar la iniciativa en el joc i en el marcador arribant al descans amb un 41-24 en contra dels nostres interessos. El partit va seguir amb la mateixa dinàmica fins que a l’últim quart una sèrie d’errades van disparar la diferència final fins al 80-49 que tancava el marcador. Toca refer-nos ràpid, dissabte que ve rebrem a Provença un dels millors equips de Copa Catalunya dels últims anys: els Lluïsos de Gràcia on hi juga un vell conegut a la posició de base com és Víctor Pla. Objectiu: torna a recuperar les sensacions del partit que vam guanyar com a locals i seguir creixent com a conjunt. Molta sort! 

CB Ciutat Vella “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          80  -  49

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana

La primera victòria a Primera Catalana ja la tenim aquí. El SAF va dominar de principi a fi un rival que es va veure superat per les nostres des de bon començament. Ja des del primer quart, les nostres jugadores van anar agafant avantatge gràcies a la superioritat en el joc interior i en el seu encert des dels 6,25 on diverses de les nostres jugadores anotaven amb facilitat. Les de Rafa San José i Alberto Maniega jugaven amb una marxa més que les rivals i aquesta superioritat va servir per obrir ràpidament un forat en el marcador que van mantenir fins al final del quart, que va acabar 21-9. Al segon període l’avantatge s’eixamplava gràcies al control del rebot ofensiu, que permetia sortir al contraatac i marxar al descans amb un +20 i el partit gairebé sentenciat (40-20). A la segona part, l’equip va aprofitar per treballar ja que la diferència era àmplia i el rival no mostrava capacitat de reacció. I amb el triomf, sumem la primera alegria de  la temporada a l’espera de visitar diumenge que ve una de les pistes més complicades de la categoria, la del CEEB Tordera “A”. Ens tornarem a creuar pel camí amb les torderenques després que l’any passat juguéssim contra el seu sènior “B” la final del Campionat de Catalunya de Segona. Molta sort, noies!

CB IPSI Otto Sylt  -  CE Palamós “A”          64  -  47

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Dos de dos! No està gens malament començar la temporada amb dues victòries consecutives. I més si la victòria a domicili és un dels desplaçaments més complicats del grup com és la pista de l’Òdena CB i en un partit treballadíssim com va ser el de dissabte passat. L’encontre va estar igualat durant els 40 minuts amb marges molt curts per un i altre equip. Els locals van aprofitar una mala sortida dels nostres per arribar al descans amb un 34-31 pels de l’Anoia. A la represa, després de reajustar-nos al descans i detectar els punts forts dels d’Òdena, vam ser capaços de deixar-los en 23 punts entre el tercer i quart quart. Al final una bona gestió del tram final de partit ens va permetre sumar la segona victòria tot i que 2 triples dels locals ens van posar l’ai al cor. Al final, segon triomf al sarró a l’espera de rebre un CB Tremp enratxat i que voldrà mantenir també la seva condició d’invicte. Sort!

Òdena Club Bàsquet  -  CB IPSI Otto Sylt          57  -  59

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Victòria amb dificultats en el debut del SBF aquesta temporada. L’equip va començar molt espès i es va trobar davant un CB Sant Antoni que va defensar els 40 minuts en zona. Les visitants van aprofitar-se de la poca precisió en el llançament exterior i de la manca d’idees en atac de les nostres jugadores per aconseguir una petita renda al primer quart. Al segon quart, l’equip dirigit per Alberto Maniega va començar a tenir més idees en atac, però Poble Sec va saber mantenir la diferència amb cistelles puntuals i acabar marxant a la mitja part 7 a dalt. A la represa, però, les nostres jugadores van reaccionar, van pujar el ritme i van remuntar el marcador arribant a l’últim quart amb un marcador favorable (36-32). Durant els últims 10 minuts, el SBF no va poder marxar en el marcador degut a les nombroses oportunitats que van donar al rival per anar a la línia de tirs lliures i mantenir-se així en el partit. A falta de dos minuts, vam haver de lamentar la lesió de Sara Monserrat, que va haver d’abandonar el terreny de joc. A partir d’aquí, intercanvi de cistelles on les nostres es van apuntar la primera victòria de la temporada. Felicitats!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Antoni-Poble Sec “B”          48  -  43

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Primer partit de la temporada per al SCM davant d’un Lima Horta que té molts números per a acabar a les posicions capdavanteres. L’equip entrenat per Carles Boada va aguantar fins a l’últim minut del primer quart, però un parcial de 3 a 15 va fer que l’equip d’Horta agafés distància molt ràpidament. Aquest parcial, unit al gran encert exterior del rival (11 triples, 5 al segon quart) va fer que el partit s’escapés molt ràpidament. Tot i així, els nostres no van baixar els braços i van seguir treballant, aconseguint, en alguns moments, bones accions que permetrien disputar de tu a tu moltes estones del partit. Cal seguir treballant per obtenir resultats ben d’hora i no desanimar-nos. Aquest equip té molt a dir aquest any!

CB IPSI Otto Sylt  -  Lima-Horta Bàsquet          43  -  67

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet CEISSA          51  -  48

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

Lluïsos de Gràcia “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          50  -  57

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza

Nivell “B”

BAM “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          57  -  30

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

AEE INS Joan d’Àustria  -  CB IPSI Otto Sylt          28  -  41

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Sara Montserrat (SBF)

14 punts i 3 recuperacions

El concurs d’aquesta nouvinguda a casa nostra va resultar clau diumenge passat perquè el nostre sènior “B” femení sumés la seva primera victòria de la temporada. Jugant d’aler, la Sara va estar immensa als dos costats de la pista, sumant en atac amb el seu llançament exterior i ajudant defensivament recuperant pilotes i rebotejant. La mala notícia és que a manca de 2 minuts per acabar el partit va lesionar-se al genoll i no va poder acabar el partit. Volem desitjar-te molts ànims i veure’t aviat a les pistes!

 

PRÒXIMS PARTITS

(10-11 OCTUBRE)

  • SÈNIOR “A” MASCB IPSI Otto Sylt  -  Lluïsos de Gràcia (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  CEEB Tordera “A” (Dg 12:15).
  • SÈNIOR “B” MASCB IPSI Otto Sylt – Natural Òptics Pallars Tremp (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEMSE Sant Medir “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:00).
  • SOTS-25UE Gaudí  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 11:00).
  • SOTS-21 FEM: Canovelles BC  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Antoni-Poble Sec (Dg 12:00).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Centre Catòlic L’Hospitalet “B” (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt (Descans).

I els nostres patrocinadors:

patrocinadors_blog

IPSIONITZA’T!