IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº6

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Un mal inici de partit va suposar que els primers avantatges ja fossin visitants i que ben aviat ens veiessim per sota en al marcador. El rival, AB El Vendrell “A”, és un equip amb àmplia experiència a la categoria i que tot i que no havia començat amb massa bon peu el curs té jugadors d’enorme talent, alguns d’ells amb experiència en categories FEB. Així doncs, en acabar el primer quart, els nois de Fernando Gordo i Alberto Domínguez ja acumulaven un desavantatge de 15-24. En els segons 10 minuts, els nostres van ser capaços de reduir les diferències fins a arribar al descans amb un 27-31 que deixava obert el partit per a la segona meitat. I el vam competir fins a 3 minuts del final, moment en el qual el marcador reflectia un 46-51 favorable als visitants i possessió pels nostres que no vam saber aprofitar. A partir d’aleshores els vendrellencs van imposar la seva llei i amb un parcial de 1-10 van matar el partit i es van endur la victòria. Toca refer-nos perquè aquest dissabte viatgem fins a Sitges per intentar buscar la primera victòria a domicili de la temporada. Molta sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  AB El Vendrell “A”          47  -  61

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana

Victòria del SAF per a recuperar-se de la derrota de la semana passada. Lluïsos de Gràcia va plantejar un partit molt dur, enviant les noies de Rafa San José i Alberto Maniega fins a 41 vegades a la línia de tirs lliures. De fet, dels 13 punts de les nostres al 1r quart, 11 van ser des de la línia de personal. Al segon quart, més del mateix. 4 dels 8 punts des del tir lliure i unes rivals que s’escapaven de mica en mica a base d’1×1 en atac. Al -6 amb el que arribàvem al descans, cal afegir un 0-5 per començar el 3r quart. A partir d’aquí, però, les noies de Rafa San José i Alberto Maniega van començar a portar el ritme del partit i a treure contraatacs davant un rival amb poca rotació i amb les jugadores ja cansades. Aquestes contres, combinades amb un augment de l’encert en el llançament exterior, van permetre capgirar el marcador. A l’últim quart, vam ser nosaltres les que vam jugar un joc més intens i amb més faltes per tallar qualsevol intent de remuntada rival. Al final, victòria ajustada (+5) que reforça anímicament l’equip. La semana que ve rebem al SAFA Claror en un duel d’equips de mitja taula, dissabte a les 19:15 a Provença.

CB IPSI Otto Sylt  -  Lluïsos de Gràcia “A”          56  -  51

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Treballadíssima victòria la que van aconseguir diumenge passat els nois d’Elio Martínez i Gerard Querol. Els visitants es desplaçaven des de Fraga (Osca) amb 12 efectius i amb la intenció de posar-nos el partit difícil a base d’intensitat i entrega física. Però els nostres van sortir amb molta força i concentració a disputar el xoc i amb una primera meitat de molt bon joc col·lectiu trobàvem solucions a les defenses plantejades per la Peña Fragatina. Al descans 34-24 favorable  amb esmaixada inclosa i encert des del perímetre. La segona part va ser més espessa i el joc directe i físic dels visitants va donar la volta al marcador a poc d’acabar, però quan semblava que la victòria marxaria cap a Fraga el nostre encert des del tir lliure i unes bones últimes defenses van permetre que la victòria es quedés a Provença i poder sumar la quarta victòria consecutiva. Dissabte que ve tindrem un rival que ens exigirà en gran mesura i que posarà a prova la nostra imbatibilitat. Estem parlant del CB Sant Josep Obrer “A”, també encara invicte.

CB IPSI Otto Sylt  -  Peña Fragatina “A”          59  -  54

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

El SBF va tornar a guanyar en la visita al Lima Horta i es va col·locar líder en solitari del seu grup amb un balanç de 3-0. El partit va començar amb les nostres dominant la zona en atac però cedint 2es i 3es oportunitats en el rebot defensiu. Al segon quart, el Lima va fer la goma, despenjant-se en el marcador per a tornar-se a apropar després a base de tirs lliures que regalàvem. A la mitja part, victòria parcial de les noies entrenades per Alberto Maniega, que guanyaven de 4. Al tercer quart, el joc interior va a tornar a funcionar en atac, però aquest cop també tancava bé el rebot en defensa, permetent, juntament amb la pressió que va desconcertar al rival, obrir un forat de 9 punts al marcador. Aquesta dinàmica es va traslladar a l’inici del 4t periode i als 3 minuts de començar-lo la diferència ja era de +15. Després, però, un 7-0 a favor de les locals les tornava al partit. Les nostres, però, van saber gestionar bé el final i van aprofitar les faltes de les locals, que volien parar el rellotge, per eixamplar la diferència fins als 13 punts finals. La semana que ve rebem les 2es classificades, Jesuïtes Casp, dissabte a les 16h al pavelló.

Lima-Horta Bàsquet “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          49  -  62

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Bon partit del SCM a la pista del Centre Catòlic de l’Hospitalet “B”. El partit es presentava molt complicat, davant d’un dels equips acabats de descendir de 3a. Tot i que els locals eren superiors físicament i tenien encert en el llançament exterior, els nois de Carles Boada es van mantenir en el partit durant molts minuts gràcies a la intensitat defensiva i a les seves ganes de córrer en atac. El partit va arribar a l’últim quart amb només 2 punts de diferència a favor dels locals, però la manca d’encert dels nostres, que només van anotar 6 punts en l’últim període, va fer que les opcions de donar la sorpresa s’esvaissin i el marcador acabés mostrant una diferència de 17 punts que no reflexa el bon partit del nostre SCM. La semana que ve, rebem el cuer del grup. el Brafa, al Pavelló, diumenge a les 12.

Centre Catòlic L’Hospitalet “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          60   –  43

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  AE Sant Andreu Natzaret          56  -  40

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  FC Martinenc “B”          69  -  60

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza

Nivell “B”

CB IPSI Otto Sylt  -  FC Martinenc “C”          46  -  55

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt  -  Sant Ignasi           54  -  50

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Ana Medina (SAF)

21 punts i 8 rebots (29 de valoració)

Peça clau en la bona victòria del nostre sènior “A” femení dissabte passat a casa contra Lluïsos. Aquesta aler vesteix per primera temporada la samarreta del nostre club (prové d’AESE) i apart de la seva anotació, també va ser vital la seva fe en la victòria sobretot en els moments més complicats del partit. Es tracta d’una jugadora tot terreny que pot ajudar a l’equip en moltes facetes del joc: intensitat defensiva, pot córrer la pista, ajuda el rebot i té mentalitat guanyadora. Benvinguda al teu nou club! 

PRÒXIMS PARTITS

(24-25 OCTUBRE) 

  • SÈNIOR “A” MASBàsquet Sitges “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 18:30).
  • SÈNIOR “A” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  SAFA Claror “A” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MASCB Sant Josep Obrer “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:00).
  • SÈNIOR “B” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  Jesuïtes Casp (Ds 16:00).
  • SOTS-25CB IPSI Otto Sylt  -  EE Brafa “B” (Dg 12:00).
  • SOTS-21 FEM: CB Pedagògium  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 13:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: Joventut Les Corts “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: ASME  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Nou Esplugues “B” (Ds 17:30).

 

I els nostres patrocinadors:

patrocinadors_blog

IPSIONITZA’T!