IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº8

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya 

La segona victòria a Copa Catalunya ja la tenim aquí! I com vam haver de suar per guanyar! Tot i la diferència final de 15 punts favorables, el partit es va haver de decidir a la prórroga després d’arribar empatats a 65 al final dels 40 minuts reglamentaris. Ens visitava el líder imbatut després de guanyar els 6 partits que havia disputat i amb ganes de sumar la setena. Però no es va poder resistir a la màgia de Provença. El partit va començar amb domini dels nois de Fernando Gordo i Alberto Domínguez arribant al final dels primers deu minuts amb un 22-17 favorable als nostres interessos. Els visitants no es rendien i tot i el seu desencert en els tirs lliures agafaven avantatge mínim en arribar al descans: 37-38. La segona part va estar dominada pels nostres excepte en el tram final on els de Viladecans van arribar a competir el partit. Unes bones defenses dels nostres jugadors ens van portar al temps extra. Allà cam ser clars dominadors i amb un parcial de 4-19 ens feiem amb una important victòria que ens permet remuntar dos llocs a la classificació i sortir momentàniament del descens directe. Dissabte tindrem una altra oportunitat per seguir sumant i gaudint de Copa Catalunya: visitem AEC Collblanc “B”. Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Viladecans “A”          84  -  69

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana

Primera victòria a domicili de la temporada a Primera Catalana del nostre sènior “A” femení! El partit va començar amb un primer quart on els dos equips s’estudiaven entre ells, si bé les nostres interiors van trobar el camí per a superar la defensa contrària. Al segon quart, ambdues defenses van començar a tenir problemes per a contenir els atacs rivals. Tot i així, el marcador al descans era un 16-18. Després del pas pel vestidor, les nostres van sortir molt concentrades i, a base de triples (4 al tercer quart) i de contraatacs molt ben muntats, van aconseguir trencar el partit. El parcial va ser de 10-26 amb l’equip local completament superat. A l’últim quart, amb el partit ja perdut, les locals van abaixar els braços i les nostres van mantenir les distàncies per acabar guanyant còmodament de 17 (43-60). El proper partit serà dissabte a Provença contra el CN Sabadell en un interessant duel entre 2 equips que ocupen un lloc similar a la classificació només separats per una victòria.

Vedruna Gràcia “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          43  -  60

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Atenció que ja van sis seguides! Els nois d’Elio Martínez i Gerard Querol han començat la temporada trepitjant el pedal del gas a fons. Dissabte passat en vam tenir una prova més guanyant amb molta solvència a un rival complicat com és La Salle Bonanova (tot i que el resultat final no ho sembli). El primer quart ja va marcar la tendència del partit. Els nostres van aconseguir anotar 28 punts en 10 minuts i deixar als visitants en només 16. Tot i que durant el segon període ens vam encallar una mica, el joc desplegat era ràpid, espectacular i amb molt encert des del perímetre arribant al descans amb un 41-32 favorable. A la represa, i gràcies a un treball defensiu magnífic, vam deixar a La Salle Bonanova en només 17 punts durant tota la segona part. Un parcial a l’últim quart de 11-0 va enterrar definitivament les seves opcions i vam poder sumar una victòria contundent a l’espera de visitar dissabte que ve la pista del tercer classificat: AEC Collblanc “C”. Molta sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  La Salle Bonanova          76  -  49

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Victòria del sènior B femení, que segueix invicte aquesta temporada. L’equip dirigit per Alberto Maniega va manar en el marcador des del primer quart gràcies a l’esforç coral tant d’exteriors com d’interiors i al moviment ràpid de la pilota. Al segon quart, un parcial de 2-9 feia que les nostres s’escapessin a +13, però les locals van retallar la diferència 1 punt abans del descans (17-29). A la represa, un tercer quart amb anotació molt baixa (empat a 7) amb cistelles molt treballades ens va servir per a mantenir distàncies de cara a l’últim període, on l’equip local va intentar entrar un altre cop al partit. Al minut 3, un triple les apropava a 9 punts, però era contestat amb un 3+1 que minava completament la moral de les jugadores del CB Coll. A partir d’aquí, 6 minuts on no vam concedir cap punt i aconseguíem un 0-15 per a tancar el partit i segellar la victòria. La propera jornada ens visita el CB Sant Josep Obrer que actualment és el segon classificat a 2 partits de distància.

CB Coll “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          33  -  59

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Una altra gran victòria del sènior “C” masculí! El partit començava amb un intercanvi de cistelles. S’arribava al minut 6 del primer quart amb un empat a 13 al marcador. A partir d’aquí, un 13-4 a favor dels nostres interessos ens deixava amb un 26-17 favorable. Aquesta tònica es va mantenir al començament del segon quart, on eixamplàvem diferències fins als 12 punts (21-33), però els locals van capgirar el partit amb un 15-0 en els últims 7 minuts de quart i al descans guanyaven de 3 (36-33). Al 3r quart, l’equip dirigit per Carles Boada va remuntar malgrat concedir 3 triples consecutius. El 12/15 dels nostres en tirs lliures al tercer període va ser clau per donar la volta al partit. En l’últim quart vam aconseguir mantenir el partit del nostre cantó i augmentar la diferència fins al 69-77 final. El proper partit, diumenge a les 12 a casa contra el CE Vila Olímpica, amb qui ens juguem la 5ª posició del grup.

CB Pedagògium “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          69  -  77

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  Diagonal Mar-Front Marítim          59  -  40

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  Arenys Bàsquet          70  -  52

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza

Nivell “B”

CB IPSI Otto Sylt  -  CB La Salle Horta “A”          43  -  45

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt (Descans)

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Pol Teruel (SAM)

17 punts amb 6 rebots

Llangui is back! Exhibició de talent del nostre base que cumpleix la seva quarta temporada com a jugador del primer equip. El Pol és un producte del nostre planter passant per totes les categories inferiors de l’escola i del club. Dissabte passat la seva esquerra va tornar a ser providencial per sumar la segona victòria de la temporada (i contra els líders imbatuts) i escalar posicions a la classificació. Felicitats Teru!

PRÒXIMS PARTITS

(7-8 NOVEMBRE)

  • SÈNIOR “A” MASAEC Collblanc Torrassa “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:00).
  • SÈNIOR “A” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  CN Sabadell (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MASAEC Collblanc Torrassa “C”  -  CB IPSI Otto Sylt(Ds 20:15).
  • SÈNIOR “B” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Josep Obrer (Dg 10:30).
  • SOTS-25CB IPSI Otto Sylt  -  CE Vila Olímpica (Dg 12:00).
  • SOTS-21 FEM: AECAM  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 16:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB Cabrera  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 11:00).
  • JÚNIOR “B” MAS: Lestonnac “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 10:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  BIM (Ds 17:30).

I els nostres patrocinadors:

patrocinadors_blog

IPSIONITZA’T!