IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº9

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ

 

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

No vam poder tornar d’El Fum d’Estampa amb recompensa. Els nois de Fernando Gordo i Alberto Domínguez van ensopegar a la pista del quart classificat a causa d’una pobra primera part en la que els locals, molt encertats en el llançament, van ser netament superiors. Com dèiem, els de Collblanc van gaudir dels primers avantatges acabant el primer quart amb un 24-13 i arribant al descans amb un desfavorable pels nostres interessos 50-25. A la represa, vam intentar el miracle de capgirar el marcador i tot i guanyar els dos parcials que faltaven (18-21 i 12-24) i baixant dels 10 punts de desavantatge a l’últim minut de partit (75-66), no vam poder efectiva la remuntada. Ens van pesar massa els 20 primers minuts i els locals van ser justos mereixedors de la victòria. Però això no s’atura i dissabte que ve tornem a jugar com a locals (on ens hem de fer forts). Ens visita un històric del bàsquet barceloní com és el SESE “A” (actualment sisè a la classificació).

AEC Collblanc-La Torrassa “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          80  -  70

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana

Dura derrota la soferta pel SAF aquesta jornada. L’equip rival, el CN Sabadell, va començar manant des de l’inici amb un 0-14 incontestable. Les nostres van trigar 5 minuts en anotar però van saber mantenir la diferència en aquests 14 punts fins al final del quart. Començàvem bé el 2n, amb un 8-2 que ens apropava fins als 8 punts de desavantatge, però les sabadellenques, molt superiors durant tot el partit, ens feien un 0-13 en 3 minuts i ens enviava al descans 20 a sota. Al tercer i al quart periode, amb el partit pràcticament decidit, va haver-hi un intercanvi de cistelles on les visitants anaven ampliant la diferència fins que un últim esforç de les noies entrenades per Rafa San José i Alberto Maniega situava la diferència en els 24 punts finals. La setmana que ve visitem la pista del CN Terrassa, un altre rival de la part alta de la classificació. A per totes!

CB IPSI Otto Sylt  -  CN Sabadell          47  -  71

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Triomf contundent i amb totes les de la llei la que va aconseguir dissabte al vespre els nois d’Elio Martinez i Gerard Querol. Visitàvem la pista dels tercers classificats i tot i que nosaltres ens presentàvem amb la condició d’invictes, l’encontre no es preveia senzill. Els primers 10 minuts van ser una bona prova d’això. Els locals trobaven al seu millor jugador amb facilitat que anotava amb talent. A la fi dels primers 10 minuts, el marcador reflectia un 20-19 pels de Collblanc. A partir d’aquell moment només va existir un equip sobre el parquet del Fum d’Estampa. El nostre sènior “B” va ajustar la defensa i amb un parcial d’inici de 0-22 encarrilava el partit. Al descans, 26-43 pels nostres. Vam seguir en la mateixa dinàmica durant el tercer període, imposant el nostre ritme de joc i compartint la pilota entre tots els jugadors. Amb un contundent 37-70 s’iniciava l’últim període ja molt més relaxat per part dels dos equips que acceptaven la realitat del resultat. L’últim quart ja va ser de tràmit i per acabar de tancar el marcador amb aquest 44-82 que parla per si sol. Setena al sarró per carregar-nos d’energia i és que dissabte vinent a Provença es jugarà un partidàs entre els dos líders encara invictes: CB IPSI – UE Claret. Sort!

AEC Collblanc-La Torrassa “C”  -  CB IPSI Otto Sylt          44  -  82

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Sisena victòria consecutiva pel nostre sènior “B” femení, confirmant el seu inici extraordinari de temporada. Ni els més vells de l’indret recorden un començament de temporada del SBF tant brillant com aquest. La nostra victòria fou davant un rival incòmode com va ser el Sant Josep Obrer. Les noies d’Alberto Maniega van manar des del principi, en el marcador amb un 13-2 i a la pista portant el ritme del partit davant un rival que es veia superat en totes les posicions. S’arribava al final del primer quart amb un +7 després d’una tímida reacció visitant. Al segon quart tots dos equips van entrar en bonus molt ràpidament i això va comprometre la nostra intensitat defensiva. El quart va ser un carrussel de tirs lliures on vam saber mantenir la diferència que havíem aconseguit al primer quart. Al descans, el marcador era de 22-14. A la represa, un tercer quart amb anotació molt baixa (7-5) on les nostres cistelles en moments clau feien que les rivals no es poguessin apropar al marcador. A l’últim quart, un bon començament ens posava ràpidament en un còmode +14 que vam saber mantenir fins al final davant un rival que, vistos els resultats dels seus intents de remuntada, va abaixar els braços. La setmana que ve, duel d’invictes a la  pista de l’UE Claret, dissabte a les 17:30

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Josep Obrer          41  -  27

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Tercera victòria consecutiva del SCM en un partit on estava en joc la cinquena plaça del grup. Els de Carles Boada van començar molt seriosos i van obrir una diferència de 8 punts gràcies al rebot ofensiu. Els nostres aconseguien forçar moltes faltes gràcies a la seva superioritat en l’1×1, però no es podien acabar d’escapar d’un rival que vivia dels triples a final de possessió (dels seus 26 punts al descans, 12 eren des de més enllà de la línia de 3). Al tercer període, sortida en tromba dels de Carles Boada, que amb un 11-0 s’escapaven a 23 punts i deixaven el rival molt tocat. A partir d’aquí, els nois del SCM van saber mantenir el partit molt controlat fins al +15 final. Diumenge a la tarda visitem la pista del CB Guinardó, que actualment van 4ts amb una victòria més que nosaltres. Partidàs!

CB IPSI Otto Sylt  -  CE Vila Olímpica          71  -  56

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

AECAM  -  CB IPSI Otto Sylt          71  -  46

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB Cabrera  -  CB IPSI Otto Sylt          45  -  50

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza

Nivell “B”

Lestonnac “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          51  -  43

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt  -  BIM          51  -  54

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Joan Boada (SCM)

17 punts

Enguany és la primera temporada sènior per aquest aler nascut l’any 1997 i diumenge passat va estar immens sobretot en el moment en el que es va trencar el partit. 8 punts consecutius del Joan només sortir del vestuari van deixar encarrilat l’encontre amb la seva potència física i la seva intensitat als dos costats de la pista. Felicitats Joan! Però no et conformis amb el jugador que ets avui. Estigues atent a totes les oportunitats de millora que aquesta temporada et proposarà. Només així, seguiràs creixent!

PRÒXIMS PARTITS

(14-15 NOVEMBRE)

  • SÈNIOR “A” MASCB IPSI Otto Sylt  -  SESE “A” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEMCN Terrassa  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 19:30).
  • SÈNIOR “B” MASCB IPSI Otto Sylt  -  UE Claret (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEMUE Claret  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:30).
  • SOTS-25CB Guinardó  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:30).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Vilassar de Mar (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Alella (Dg 12:00).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  BC Sant Joan Despí “1″ (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  AEE INS Joan d’Àustria (Ds 16:00).

I els nostres patrocinadors:

patrocinadors_blog

IPSIONITZA’T!