IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº10

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Derrota a casa del nostre primer equip masculí que no va poder sumar la tercera victòria de la temporada en caure derrotat en un partit que es va decidir a cara o creu en els últims minuts. Tot el partit va estar presidit per la igualtat entre els dos equips. La màxima diferència pels nostres a la primera meitat va ser de 5 punts a finals del segon quart quan a falta d’un minut pel descans dominàvem 34-29. Però els de Virrei Amat són un conjunt amb experiència a Copa Catalunya i van saber aguantar aquests moments en què semblava que els nostres prenien la iniciativa en el marcador. Així, en un últim quart d’infart presidit pel desencert dels dos equips en el llançament, els visitants van saber imposar el seu ofici per fer-se amb el triomf. Els nostres van competir fins al final, lluitant cada pilota com si fos l’última però no vam poder arribar-hi. Ara ja toca preparar a consciència el següent partit que jugarem a la pista d’un dels grans i històrics equips de la lliga: CB Grup Barna “A”. Serà un plaer jugar a La Nau! 

CB IPSI Otto Sylt  -  SESE “A”          64  -  69

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana

Desplaçament molt exigent el que havien d’afrontar les noies de Rafa San José i Alberto Maniega a Terrassa contra un Club Natació que té un gran equip i que lluitarà per les primeres posicions segur. Tot i això la imatge de les nostres va ser molt bona, signant una gran segona part amb uns dels millor minuts de la temporada. Després d’un primer quart de tempteig en el qual cap dels dos equips aconseguia desenganxar-se de l’altre, un segon període de domini egarenc ens portava al descans amb un marcador desfavorable de 16 punts. La situació no pintava massa bé, però un tercer quart de les nostres espectacular amb un parcial de sortida de 4-17 on tant les nostres jugadores interiors com exteriors trobaven solucions a la defensa local vam reduir les diferències. Els últims 10 minuts vam poder entrar de ple en el partit col·locant-nos a només un punt però l’intercanvi de cistelles i de faltes ràpides va beneficiar al CN Terrassa que van estar més encertades des de la personal. Tot i la derrota, l’equip va marxar amb bones sensacions del Vallès a l’espera de rebre dissabte que ve a Provença un altre os dur: GEiEG “B”. Molta sort!

CN Terrassa  -  CB IPSI Otto Sylt          54  -  51

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

La nostra ratxa de victòries consecutives es va veure truncada dissabte passat a casa contra el líder que també arribava a la cita invicte. Han estat 7 victòries consecutives, signant, si no ens falla la memòria, el millor inici de temporada del sènior “B” a Tercera Catalana. La primera part del partit va ser molt igualada, amb estrets marges favorables als visitants que feien gala d’un dels jocs més físics (sense estar exempts de gran talent) del grup. Amb aquest escenari i amb els claretians defensant en zona 2-3 durant quasi els 40 minuts, vam arribar al descans amb un 25-29 desfavorable. El tercer període va ser clau per determinar la sort del partit. Els nostres, encallats ofensivament, només van poder sumar 9 punts en aquest període pels 22 dels visitants que van veure com la diferència es disparava fins al 34-51. Els últims 10 minuts, tot i intentar-ho fins al final no vam poder lluitar per la victòria i vam caure derrotats per primera vegada aquesta temporada. Tot i l’ensopegada, el començament d’aquest curs està sent sensacional del nostre sènior “B” masculí i signar d’entrada un balanç de 7-1 és francament per estar, de moment, satisfet. Toca seguir i guanyar diumenge que ve a la pista d’un UE Gaudí enratxat. Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Claret          43  -  58

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Derrota del SBF que diu adéu a la imbatibilitat aquesta temporada després de 6 jornades! El partit a la pista del Claret, l’altre equip invicte del grup, va ser un duel ajustat entre dos equips que de ben segur estaran a la part alta de la classificació. A la primera part les locals van estar molt més encertades que les nostres i van posar terra de per mig fins a arribar a dominar per 19 punts. Però les nostres, més relaxades i confiades en el seu joc a la part final de l’encontre van anar retallant les diferències fins a col·locar-nos a 3 a falta de 2 minuts.  El tram final va estar marcat per les constants anades al tir lliure on les locals van estar més encertades  i es van fer amb la victòria final. Tot i això la renda final per les del Claret només va ser de 4 punts, xifra molt assumible de remuntar en cas d’empat en el partit de tornada a Provença. Diumenge 22, una altra prova de foc, rebem al BAM, equip que, com nosaltres, només porta una derrota aquesta temporada. No defalliu!

UE Claret  -  CB IPSI Otto Sylt          57  -  53

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Derrota del SCM en la visita a la complicada pista del CB Guinardó. Els de Carles Boada van sortir molt bé, jugant un bàsquet molt seriós als primers compassos del partit i posant-se 7 a dalt (5-12) després dels primers 5 minuts de partit. A partir d’aquí, però, els locals van demostrar perquè estan  a la part alta de la taula. Tot i així, els nostres van competir molt bé en la primera part, que va acabar amb el resultat de 37-28 pels del Guinardó. A la represa, però, un mal tercer quart i l’alta efectivitat que els del Guinardó van mostrar durant tot el partit van fer que la diferència se n’anés per sobre els 20 punts i es mantingués fins al final del partit. La propera jornada ens visita l’AE Bellsport, actualment 11è classificat. Cal seguir treballant i aprendre dels errors.

CB Guinardó  -  CB IPSI Otto Sylt          66  -  46

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Vilassar de Mar          60  -  48

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Alella          84  -  29

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CB IPSI Otto Sylt  -  BC Sant Joan Despí “1″          49  -  69

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt  -  AEE INS Joan d’Àustria          63  -  41

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Marc Subirachs (SAM)

18 punts i 12 rebots

Aquesta nova incorporació d’enguany creix partit a partit. Es tracta d’un interior amb una gran capacitat atlètica, un expert en el rebot ofensiu i amb un salt vertical molt interessant. Prové del Centre Catòlic L’Hospitalet i dissabte passat va fer un partit molt complet, ajudant en gran mesura a que els nostres poguessin competir fins al final. Grande Subi!

PRÒXIMS PARTITS

(21-22 NOVEMBRE)

  • SÈNIOR “A” MASCB Grup Barna “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 18:00).
  • SÈNIOR “A” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  GEiEG “B” (Ds 17:45).
  • SÈNIOR “B” MASUE Gaudí  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 11:00).
  • SÈNIOR “B” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  BAM “B” (Dg 10:30).
  • SOTS-25CB IPSI Otto Sylt  -  AE Bellsport (Dg 12:00).
  • SOTS-21 FEM: ASME  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 16:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: UE Gaudí “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:45).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB Prat “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 10:45).
  • JÚNIOR “C” MAS: Sant Ignasi  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 12:00).

 

 

I els nostres patrocinadors:

 

patrocinadors_blog

 

IPSIONITZA’T!