IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº11

 SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Apart del 0-2 inicial, els nostres no van poder fer front al joc del CB Grup Barna “A” (nou líder del grup) que va ser netament superior diumenge passat a La Nau del Clot. Els locals van ser capaços d’imposar el seu ritme durant tot el partit a partir d’un nivell defensiu molt elevat, pressionant a tota pista. Aquesta defensa va incomodar en bona mesura el joc dels nostres que al descans ja perdíem 31-20. A la represa es va produir el trencament del partit. Els locals mantenien els seus bons minuts defensius però hi afegien encert des del perímetre, fet que va provocar que les diferències es disparessin. Al final del tercer quart el partit ja estava sentenciat amb un 56-31 pels del Clot. L’últim període va ser un tràmit per acabar empatant-lo i deixar el marcador final en 75-50. Atenció que diumenge que ve a les 12:00, amb horari canviat, tornem a Provença per enfrontar-nos al Càmping Bianya Roser “A” per intentar tornar a competir i lluitar al màxim per sumar la tercera victòria a Copa Catalunya. Sort! 

CB Grup Barna “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          75  -  50

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana

Derrota del nostre sènior “A” femení en un partit que va seguirel guió de la jornada anterior, altre cop contra un rival de la part alta. Després d’un primer quart de tempteig amb intercanvi de cistelles, al segon període no vam estar encertades en la defensa de perímetre i les visitants ens van castigar amb 3 triples. Això, acompanyat de males decisions en atac, va fer que marxéssim al descans amb 15 punts de desavantatge. A la represa les noies de Rafa San José i Alberto Maniega van sortir en tromba i amb 4 triples i molt bons contraatacs aconseguien posar-se només a 3 punts al final del tercer període. L’últim quart va tornar a estar marcat per les alternances on tots dos equips van manar en el marcador, però a falta de 59 segons i amb empat a l’electrònic, un triple visitant va refredar els ànims de les nostres. Al final, 46-53, la diferència és enganyosa i causada per les faltes ràpides que vam haver de fer per intentar remuntar. La setmana que ve visitem La Nau del Clot per enfrontar-nos al CB Grup Barna “B”. Serà dissabte a les 20:30!

CB IPSI Otto Sylt  -  GEiEG “B”          46  -  53

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Segona derrota consecutiva pels nois d’Elio Martínez i Gerard Querol que cauen a la cinquena posició (tot i que amb un partit pendent que s’ha de jugar el dia 03/12). El partit ja va començar amb 2 triples en els 2 primers atacs dels locals que ens va fer anar a remolc durant tot el partit. A la fi dels primers 10 minuts la UE Gaudí ja dominava per 20-15 . Tot i les nostres intentones de donar la volta al marcador durant el segon període i col·locant-nos a només 2 punts en arribar al descans (36-34), el nostre desavantatge en el rebot era evident amb els nostres homes alts carregats de faltes. A la represa, els locals van prémer l’accelerador i no vam poder seguir el seu ritme. El nostre desencert exterior (només 2 triples en tot el partit) ens va portar a entrar a l’últim quart amb un 53-44 difícil de remuntar. Tot i això, no vam deixar d’intentar-ho i amb un 60-57 vam llençar 2 triples per empatar que no van voler entrar. Al final 62-58, en una de les pistes complicades del grup a l’espera de rebre aquest dissabte a casa al CB Masquefa (18:30).

UE Gaudí  -  CB IPSI Otto Sylt          62  -  58

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Gran victòria del nostre sènior “B” femení davant un dels equips perseguidors i que referma el nostre gran inici de temporada. El BAM “B” arribava a la cita amb el mateix número de derrotes que nosaltres tot i que amb un partit menys disputat. Les noies d’Alberto Maniega van tenir el partit prou controlat de principi a fi. Els 40 minuts van estar marcats per les defenses ajustades i el desencert des de la línia de tir lliure (14/31 de les nostres i 19/51 les visitants). La primera escletxa favorable va venir donada per un parcial de 12-0 amb el que arribàvem al descans amb un +9 de les nostres. Al tercer quart, un altre parcial de 10-1 ens posava amb un còmode +14 i un altre tram amb molts tirs lliures ens permetia eixamplar la diferència fins als 22 punts. Els últims 10 minuts les visitants van intentar remuntar però la diferència era massa gran i les nostres van saber mantenir durant tot el quart una distància prudencial per acabar guanyant de 14. La propera jornada visitem l’Hispano Canyelles, un altre equip de la part alta amb només una derrota. Serà un desplaçament molt exigent. Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  BAM “B”          61  -  47

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Molt bon inici dels de Carles Boada que es van mostrar molt encertats en atac amb bones transicions i penetracions. Al final del primer quart ja dominàvem el marcador per 21-12, però uns segons 10 minuts més grisos en els quals no vam saber capaços de mantenir el nivell i en què els visitants van estar més encertats, van fer que el partit s’igualés 33-29 al descans. Després de passar pels vestuaris, un parcial de 11-0 dels nostres en 3 minuts va fer que agaféssim certa distància, però el Bellsport va saber reaccionar i amb un 0-9 es posava a 2 a les acaballes del tercer quart. Arribàvem a l’últim període amb un ajustat 50-48 i tot per decidir. En els moments decisius, els de Carles Boada van saber mantenir el partit molt controlat i van anar de mica en mica eixamplant la diferència i van aconseguir la victòria (71-64). La propera jornada ens espera el líder invicte, Laietà. Molta sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  AE Bellsport          71  -  64

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

ASME  -  CB IPSI Otto Sylt          35  -  60

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

UE Gaudí “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          52  -  59

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CB Prat “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          55  -  36

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

Sant Ignasi  -  CB IPSI Otto Sylt          55  -  50

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Bea Rovira (SBF)

14 punts (amb 3 triples)

Matí de diumenge de gran inspiració el de la Bea que va foradar l’anella rival des de l’exterior amb els seus 3 triples (2 dels quals consecutius a la 2a meitat). La Bea pot alternar les posicions de 1 i de 2 i quan salta a la pista competeix sense pietat. La seva facilitat anotadora va servir diumenge passat per ajudar al seu equip a fer-se amb una victòria contra un dels primers classificats a la vegada que rival directe. Felicitats!

PRÒXIMS PARTITS

(28-29 NOVEMBRE)

  • SÈNIOR “A” MASCB IPSI Otto Sylt  -  Càmping Bianya Roser “A” (Dg 12:00).
  • SÈNIOR “A” FEMCB Grup Barna “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 20:30).
  • SÈNIOR “B” MASCB IPSI Otto Sylt  -  CB Masquefa (Ds 18:30).
  • SÈNIOR “B” FEMHispano Canyelles  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30).
  • SOTS-25CE Laietà  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 18:30).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sagrat Cor Diputació (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Vedruna Gràcia Verd (Ds 16:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Santfeliuenc Blau (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB Nou Esplugues “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 19:00).

I els nostres patrocinadors: patrocinadors_blog

IPSIONITZA’T!