IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº14

 SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Que aprop ho vam tenir! Després de 30 minuts de joc anant per davant en el marcador, per marges curts això sí, els nostres jugadors van tornar a sucumbir en un últim quart on les errades defensives i el desencert en els tirs lliures van ser determinants per acabar perdent el partit. El xoc va començar amb un parcial inicial a favor dels jugadors de Fernando Gordo i Alberto Domínguez de 0-8 en 3 minuts que va obligar a demanar minut de temps mort a l’entrenador local. El joc es va igualar fins al tercer quart on el marcador va patir constants alternances fins a arribar als últims 10 minuts amb un mínim avantatge (44-48) a favor dels nostres interessos. Els paràmetres seguien igual (manàvem en el marcador però per marges molt justos) fins que vam arribar als últims 3 minuts de partit on un parcial de 14-4 va enterrar definitivament les nostres opcions. Dissabte que ve tornem a tenir un partit clau a Provença on necessitarem l’ajuda de la nostra gent. Ens visita, el Bàsquet Molins i aquest cop no se’ns pot escapar. Anant tots junts i al 100% segur que ho aconseguim!

SAFA Claror “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          67  -  63

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana

Moments complicats els que està vivint el nostre sènior “A” femení que enguany estrena categoria. La Primera Catalana és dura amb rivals amb molta experiència com el CB Roser diumenge passat.. El partit va començar amb uns minuts on els equips s’estudiaven l’un a l’altre, però ben d’hora, al minut 6, les visitants van començar a treure els primers avantatges gràcies al seu control del rebot ofensiu i la seva facilitat per sortir al contraatac. La tònica es va mantenir durant el segon quart, mentre que les noies de Rafa San José i Albert Maniega s’anaven apagant de mica en mica i marxaven al descans 17 a sota en el marcador. A la represa vam tenir un tímid intent de reacció que les visitants es van encarregar d’aturar i van dedicar-se a administrar les rendes obtingudes en els primers 20 minuts, tot i que a l’últim quart les nostres van estar més entonades. Al final, 37-55 davant un rival que ocupa la zona mitjana de la classificació. La propera jornada toca agafar els bàrtols i viatjar fins a Olot, on juguem dissabte a les 17:45 contra un equip, que com nosaltres, presenta un balanç de 3-8 i que és de la “nostra” lliga. Estem amb vosaltres!

CB IPSI Otto Sylt  -  Càmping Bianya Roser “A”          37  -  55

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Quina gran victòria dels nois d’Elio Martínez i Gerard Querol. L’equip continua consolidant les bones sensacions que desprén partit a partit i seguim segons a la classificació amb un balanç de 10 victòries en 12 partits realitzant una de les millors arrencades de temporada del nostre sènior “B” que recordem a Tercera Catalana. I dissabte passat en va ser una prova més. En una pista complicada com la dels graciencs, els nostres jugadors van disputar un partit molt seriós ja de ben inici amb un parcial en els primers 10 minuts de 9-16. Però el CB Pedagògium “A” és un equip amb experiència a la categoria i amb la parella interior més alta de la categoria (dos jugadors per sobre els 200 cms d’alçada) van capgirar el marcador fins a arribar al descans amb un 27-25 pels locals. Només començar la segona part ja vam demostrar que el partit no se’ns escaparia, un parcial de 0-11 ens tornava a donar un bon coixí perquè en un últim quart molt dolç ofensivament (6 triples en aquest període) eixampléssim les diferències fins al 47-74 final. Amb aquesta victòria, mantenim el segon lloc en solitari amb dues victòries de diferència sobre els tercers i a una del primer classificat. Dissabte que ve a Provença (17:30) tindrem una nova oportunitat per consolidar el nostre bon estat de forma abans d’arribar a l’aturada nadalenca. Sort!

CB Pedagògium “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          47  -  74

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

CB IPSI Otto Sylt (Descans)

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Una victòria més pel SCM aquest cop contra un dels equips de la part baixa de la classificació en el primer dels quatre partits seguits que els de Carles Boada s’han marcat com a objectiu. Els nostres van dominar des del primer minut i ben aviat van poder marxar en el marcador gràcies a les recuperacions de pilota que permetien cistelles fàcils. 20-4 després del primer quart i reacció rival que arribava en forma de defensa zonal, que mantindrien fins al final del partit. Gràcies a aquesta alternativa defensiva, el Gasso va aconseguir igualar els parcials del 2n i 3r quarts (9-8 i 15-12, respectivament) en un partit que ja estava decidit. A l’últim quart, un 23-11 aconseguit gràcies a l’encert exterior dels nostres deixava el marcador final en 67-35. Aquesta setmana toca visitar el camp del CB Trèvol, equip que encara no coneix la victòria, dissabte a les 19:00. Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Gasso          67  -  35

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Montgat-Mireia          76  -  50

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

AEC Collblanc-Torrassa “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          64  -  56

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CB CIC  -  CB IPSI Otto Sylt          59  -  12

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt (Descans)

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Miquel de Jover (SBM)

16 punts i milions de rebots

En Miki va sortir dissabte de caça. I no precisament caça petita, davant seu, les dues torres de 2 metres per barba de l’equip rival. Però el Miki és així, en el seu primer any amb fitxa sènior, es va tornar a multiplicar sobre la pista, anotant amb una gran potència, capturant rebots gràcies a la seva intuició especial, amb bon tacte per repartir assistències. Una pena no disposar d’estadístiques (si algú s’anima, s’ho passarà bé) perquè el partit del sr. de Jover va ser espectacular! Felicitats Miki!

PRÒXIMS PARTITS

(19-20 DESEMBRE)

  • SÈNIOR “A” MASCB IPSI Otto Sylt  -  Celtic Bàsquet Molins “A” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEMCB Olot “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:45).
  • SÈNIOR “B” MASCB IPSI Otto Sylt  -  CB Borges-Garrigues “A” (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: ASME  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30).
  • SOTS-25CB Trèvol  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:00).
  • SOTS-21 FEM: CB Cardedeu  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  E. Frederic Mistral (Dg 12:00).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Nou Barris (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: BIM  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:00).

I els nostres patrocinadors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!