IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº15 [BON NADAL]

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Nova derrota dels nois de Fernando Gordo i Alberto Domínguez aquest cop a casa contra un rival que venia de bona dinàmica després de guanyar els seus dos últims partits. Ja de ben inici els visitants van comandar el marcador. Un parcial de 0-8 en els dos primers minuts ja feia preveure que els de Molins venien a per totes. Al final del primer quart 13-23. Els nostres jugadors tot i anar a remolc durant els 40 minuts, no van perdre la cara al partit i a base de molt d’esforç van aconseguir guanyar els següents dos períodes (20-16 i 15-13) arribant a empatar a 46 després d’un triple que va ser contestat per dos encerts dels visitants consecutius des dels 6,75 per arribar a l’últim quart 48-52. L’últim quart va saber gestionar-lo millor el Bàsquet Molins recolzats en la seva bona dinàmica de les últimes setmanes i aprofitant-se del nostre moment de debilitat justament per la dinàmica de partits consecutius perdent. Per això aquesta aturada de Nadal ens pot servir per desconnectar d’aquestes males sensacions, canviar el xip i afrontar amb un millor estat d’ànim els dos últims partits per acabar la primera volta. Encara queda molta lliga per endavant! No ens rendirem tant aviat! 

CB IPSI Otto Sylt  -  Celtic Bàsquet Molins “A”          59  -  69

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Tornem a guanyar! Victòria balsàmica per al SAF després de 5 derrotes seguides. El partit començava bé per a les nostres, que amb un parcial de 6-14 aconseguien una bona diferència a favor, però les jugadores del CB Olot van retallar les diferències abans del final del primer quart. Al començament del segon, eren les locals les que aprofitaven la inèrcia que portaven per marxar a 8 punts de diferència, però les noies de Rafa San José i Alberto Maniega aconseguien eixugar la diferència i deixar-la en només 1 punt (37-36) al descans. La segona part va començar amb un intercanvi de triples però poc a poc es va anar tornant més dura, amb els dos equips carregant-se de faltes ràpidament. A l’últim periode, que va començar amb el marcador empatat a 55, hi va haver màxima igualtat fins que uns molt bons darrers 5 minuts ens permetien marxar a 11 punts i mantenir distàncies còmodes durant el que restava de partit. La següent jornada rebem, el dia 9 de gener a les 19:15, el CB Vilassar de Dalt, un rival dels de la part alta. A descansar noies i a gaudir d’aquest viatge per Primera Catalana!

CB Olot “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          67  -  73

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

L’equip d’Elio Martínez i Gerard Querol continua en un moment dolç de joc i de resultats. Dissabte passat en vam tenir una prova més vencent amb solvència al CB Borges-Garrigues “A” un equip incòmode, amb més experiència que nosaltres i que va defensar en zona els 40 minuts de partit. Tot i que els nostres els hi va costar desenganxar-se dels lleidatans, el parcial de 21-14 al segon quart deixava el marcador amb un 39-30 favorable. Movíem bé la pilota contra zona per trobar els espais buits que aquest tipus de defensa genera i en un últim quart en què vam tornar a pitjar l’accelerador, vam trencar definitivament el partit. Una victòria més que ens consolida en aquesta magnífica segona posició en aquesta primera volta magnífica que està signant el nostre sènior “B” en la temporada del seu retorn a Tercera Catalana. Bona feina!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Borges-Garrigues “A”          72  -  54

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Intractables! Victòria contundent del SBF després de dues setmanes sense partits. L’equip està fent una temporada memorable i passades 10 jornades està situat en una molt meritòria segona posició. Pel que fa al partit, va començar igualat però les noies entrenades per Alberto Maniega van començar a obrir una escletxa en el marcador a falta de dos minuts per acabar el primer quart, que va acabar amb 10-20 a favor nostre. Al segon, vam poder mantenir aquesta bona dinàmica i, gràcies a una bona defensa que ens permetia córrer al contraatac, marxàvem amb un ampli +17 al descans. A la represa, el canvi tàctic en defensa, passant d’una pressió zonal a una defensa individual, va ser massa per les locals, que es van veure superades i sense idees i 26 a sota al final del 3r. A l’últim quart, intercanvi de cistelles per segellar una molt bona victòria del sènior B femení. El proper partit, el diumenge dia 10 a les 10:30, quan rebrem el CE Maristes Sants-Les Corts, actualment 5es classificades. Aprofiteu l’aturada per tornar a carregar la bateria, que ens espera una temporada molt interessant.

ASME  -  CB IPSI Otto Sylt          45  -  75

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Victòria clara, malgrat les baixes, del Sènior C masculí a la pista del CB Trevol, el cuer del grup. Els de Carles Boada van començar molt ficats en el partit, amb un 2-16 en 6 minuts que deixava tocats els locals. L’encert es va mantenir durant tot el període i el quart va acabar 12-25. Al segon quart, el rendiment dels nostres va baixar, tot i que vam guanyar el quart i arribàvem al descans amb un comodíssim 24-40 a favor. A la represa, un molt bon inici dels nostres ens permetia acabar el 3r quart 30-57 gràcies, sobretot, a una molt bona defensa. A l’últim quart, un reguitzell de tècniques i antiesportives comeses pels locals va embrutar el partit, però ens vam saber mantenir al marge i vam acabar enduent-nos la victòria per 40-79. La propera jornada rebem el CB Viladecans, diumenge 10 a les 12 al pavelló.

CB Trèvol  -  CB IPSI Otto Sylt          40  -  79

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB Cardedeu  -  CB IPSI Otto Sylt          40  -  54

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  E. Frederic Mistral          52  -  48

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Nou Barris          49  -  47

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

BIM  -  CB IPSI Otto Sylt          46  -  31

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Jana Jori (SBF)

17 punts, 16 rebots i 5 recuperacions (32 valoració)

Exhibició de facultats de la Jana que va ser capaç de sumar dobles figures en la victòria del seu equip i d’elevar-se fins a una valoració estratosfèrica (32). Amb un efectiu llançament des de la mitjana distància, un desenvolupat instint pel rebot i amb capacitat per finalitzar situacions prop de l’anella, la JJ ja fa uns anys (tot i ser generació 1996) que està amb dinàmica del primer equip. Apart del bàsquet és una enamorada del món de la fotografia i la moda. Els seus barrets (a la pista i fora) causen sensació… Felicitats!

 

PRÒXIMS PARTITS

(DESPRÉS DE FESTES!)

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!