IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº16

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Derrota per la mínima i a l’últim segon dels nois de Fernando Gordo i Alberto Domínguez en un partit marcat per la nostra mala sortida de primer quart que ens va acabar passant factura tot i l’esforç posterior. Els locals gràcies al seu gran encert en el llançament van agafar ràpidament les primeres diferències i al final dels 10 primers minuts ja disposaven de 16 punts favorables (27-11). La cosa no tenia pinta de millorar massa en els primers compassos del segon període on els esparreguerins van situar-se prop dels 20 punts amunt: 34-15. Una tímida reacció dels nostres deixava el marcador al descans amb un 44-33 encara obert. A la represa, en una exhibició de fe dels nostres jugadors, ajustant millor la defensa i després de 2 triples consecutius aconseguíem reduir la distància a només 3 punts. El parcial havia estat de 0-14. Els últims 10 minuts prometien emoció i més quan aconseguíem donar la volta al partit a 5 minuts per a la finalització (61-63). Amb 30″ per disputar-se l’empat brillava al marcador: 65-65 i teníem possessió. No vam aconseguir anotar i els locals en l’acció posterior treien una falta personal rigorosa a 0,5″. Els jugadors d’Esparreguera els hi va valdre anotant només un dels tirs lliures per fer-se amb la victòria tot i l’enorme esforç dels nostres. Tot i tractar-se d’una derrota dura, hem de seguir. Dissabte que ve ens visita AESE “A” on tindrem una nova oportunitat per tornar a donar el millor de nosaltres mateixos i esperem que aquest cop sí, la victòria es quedi a Provença! Sort!

Tenea CB Esparreguera “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          66  -  65

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Derrota del Senior A Femení, que va tenir un partit amb altibaixos. A la primera part, les visitants anotaven cada vegada que les nostres intentaven ficar-se en el partit. Això va fer que les nostres jugadores es desanimessin i que no poguessin apropar-se en el marcador. Al segon quart vam seguir anotant poc mentre que les de Vilassar anotaven amb regularitat des del tir lliure. Tot i reduir les distàncies en el quart amb dos triples en els últims instants, les de Rafa San José i Alberto Maniega marxaven al descans amb 8 punts de desavantatge. Al tercer període, Vilassar va seguir llançant molts tirs lliures, tot i que encertaven menys. Per part de les nostres, l’anotació també era molt fluixa, i el marcador del quart va ser de 6 a 8. A l’últim quart vam intentar apropar-nos en el marcador, però les visitants van saber mantenir la distància amb cistelles en els moments clau. Dissabte visitem la pista de l’UE Sant Cugat, que actualment té un balanç de 6-7 en el primer desplaçament del 2016. Molta sort noies!

CB IPSI Otto Sylt  -  Rogers CB Vilassar de Dalt “A”          47  -  54

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Primer desplaçament després de festes per l’equip d’Elio Martínez i Gerard Querol que no vam poder concloure amb victòria. El Sant Ignasi va exhibir durant tot el partit un gran poder interior (amb un exipsi com Marcel Carné) i va fer valer el seu ritme i estil de joc. Així, al primer quart el marcador assenyalava un pírric 9-9 i al descans dominàvem 24-25. Els locals van agafar els avantatges més amplis a finals del tercer quart quan van arribar a col·locar-se 8 punts amunt (43-35). Tot i això, els nostres no es van rendir i després d’un triple reduïem la diferència a només 1 (52-51). Però el Sant Ignasi va demostrar que serà un dels aspirants a acabar la competició entre els primers classificats i va saber gestionar amb la seva experiència el tram final de partit per acabar fent-se amb la victòria. Tot i l’ensopegada, continuem segons en solitari amb un balanç de 11 victòries i només 3 derrotes a l’espera de tancar la primera volta dissabte que ve a Provença contra UE d’Horta “B”. Una nova victòria ens permetria consolidar el segon lloc i encarar la segona volta de la competició en una situació privilegiada. Sabem que ens vindran partits difícils amb desplaçaments a pistes llunyanes però aquest primer tram de lliga ha estat fantàstic. A seguir! 

Sant Ignasi  -  CB IPSI Otto Sylt          58  -  53

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Seguim sumant! Victòria del SBF davant un rival complicat com Maristes Sants-Les Corts. Les noies d’Alberto Maniega van saber portar molt bé el tempo del partit i un parcial inicial de 10-2 ja ens donava les primeres rendes a favor davant un rival que no es va trobar còmode amb la nostra pressió a tota la pista. El segon quart va començar com el primer, amb un 11-2 que ens posava 18 a dalt. Els últims 3 minuts de la 1a part van ser, però, un malson per a les nostres, que van veure com les visitants aconseguien un parcial de 2-16. Tot i així, encaràvem la segona part amb una diferència a favor de 6 punts. Al tercer quart vam recuperar sensacions i vam tornar a agafar distàncies en l’electrònic, sobretot gràcies a una molt bona feina de les exteriors. El quart va acabar 18-11 i començàvem l’últim amb 13 punts de diferència a favor. Una “pàjara” de 2 minuts, però, feia que les de Sants s’apropessin a només 5 punts. Una bona gestió dels últims minuts ens va permetre assegurar la victòria, que serveix per allunyar un rival incòmode  en la classificació. La propera jornada, el SBF visita el CB Ramon Llull, actual cuer, diumenge 17 a les 11. Que no s’aturi la ratxa!

CB IPSI Otto Sylt  -  CE Maristes Sants Les Corts          62  -  54

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Partit molt seriós de SCM, que va començar l’any amb victòria. Els de Carles Boada van començar inspirats i van aconseguir un 21-3 en 8 minuts i encarrilava el partit. A partir d’aquí, Viladecans va anar plantejant diverses alternatives zonals durant tot el que quedava de partit. Això va fer que el partit s’igualés més i que el marcador s’anés igualant fins al 40-28 del descans. A la segona part, però, un altre bon inici dels nostres (8-0), ens tornava a posar en una situació molt còmode. Malgrat l’ampli marge, Viladecans no es va rendir i es va arribar a posar a 8 a falta de 4 minuts. Tot i això, la reacció dels nostres va ser molt bona i vam saber controlar el final del partit, que va acabar 68-55. La setmana que ve, el SCM juga a la pista del CB Ramon Llull just després del nostre Sènior B Femení, diumenge a les 12:30.

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Viladecans-Sant Gabriel          68  -  55

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

Bàsquet CEISSA  -  CB IPSI Otto Sylt          29  -  36

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CE Valldemia  -  CB IPSI Otto Sylt         45  -  68

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CB Sagrat Cor Diputació  -  CB IPSI Otto Sylt         59  -  49

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt (Descans)

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Esther Brescó (SBF)

14 punts, 4 recuperacions (17 valoració)

Gran partit de l’Esther no només anotant sino sent clau en la pressió a tota pista del nostre sènior “B” femení i en la recuperació de pilotes. Aquesta base ha tornat enguany a l’òrbita IPSI després de començar al pati verd. Sempre ha mostrat un molt fiable tir exterior i grans dots de direcció d’equip i ara a més, cada cop es troba millor físicament després de superar les seves lesions de genoll. Felicitats!

PRÒXIMS PARTITS

(16-17 GENER)

  • SÈNIOR “A” MASCB IPSI Otto Sylt  -  AESE “A” (Ds 19:30).
  • SÈNIOR “A” FEMUE Sant Cugat “1″  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MASCB IPSI Otto Sylt  -  UE d’Horta “B” (Ds 17:45).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB Ramon Llull “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 11:00).
  • SOTS-25CB Ramon Llull Vermell  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:30).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Canovelles BC (Dg 16:30).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Argentona “A” (Dg 12:00).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Sant Boi (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Vila de Montornès (Dg 9:00).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!