IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº18

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Àmplia derrota del nostre primer equip masculí davant un rival amb un gran talent físic i tècnic i que a més s’havia reforçat darrerament amb noves incorporacions i és un clar aspirant a ocupar les primeres posicions a final de temporada. Els reusencs ja de ben inici marcaven el ritme de partit sumant en transicions i ràpids contraatacs. A més quan jugaven en estàtic sabien carregar les seves opcions sobre els seus poderosos jugadors interiors que anotaven amb gran percentatges. Amb aquest escenari i després d’un mal segon quart nostre (10-20), els visitants marxaven al descans amb un 31-44. El pas pels vestuaris no va canviar el panorama i un Reus superior anava obrint forat tant en el tercer quart (16-25) com a l’últim (10-21). Al final, derrota contundent dels nostres que ja pensen en el pròxim partit que visitarem la pista del CB Valls en un duel important per lluitar per la permanència. Vinga nois! Molta sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  Zamar 2000 Ploms-Salle Reus “A”          57  -  90

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Derrota del SAF en un partit que, malgrat el marcador advers, deixa bones sensacions. El primer quart va ser un intercanvi de cistelles en el qual cap de les dues defenses podia contenir els atacs rivals. En el segon quart, el joc interior de les de Rafa San José i Alberto Maniega va despertar i vam aconseguir un tímid avantatge al descans. A la represa, però, un 0-11 de les badalonines les hi permetia agafar una diferència de 5 punts a favor al final del 3r període. A l’últim quart vam anar sempre a remolc i, malgrat posar-nos a només 3 punts, un triple visitant allunyava el partit del nostre abast. Al final, derrota que ens deixa en 14ena posició. La setmana que ve, rebem, dissabte, al Vinizius Boet Mataró a Provença en horari habitual.

CB IPSI Otto Sylt  -  AE Sant Andreu Natzaret “A”          53  -  61

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Immillorable començament de segona volta la que va firmar el sènior “B” masculí dissabte passat. En un dels millors partits de la temporada amb un gran joc col·lectiu on van anotar els 12 jugadors que van saltar a pista, els d’Elio Martinez i Gerard Querol no van tenir pietat del rival. L’equip era conscient que en el partit de la primera volta (jugat darrerament per un ajornament), els de Virrei Amat ens van posar les coses molt difícils i a punt van estar de donar-nos un bon ensurt. Aquest cop no va ser així i en una gran primera meitat dels nostres, ja vam deixar el partit vist per a sentència (49-26). A la represa, vam seguir eixamplant les diferències davant un rival que va tirar la tovallola fins a situar-nos amb més de 30 punts favorables. Amb la victòria final consolidem el segon lloc amb només 3 derrotes en 16 partits a l’espera de visitar la pista del BC Martorell “B” diumenge que ve. A seguir amb la bona ratxa!

CB IPSI Otto Sylt  -  SESE “B”          88  -  55

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Victòria del SBF en un partit on va portar sempre la iniciativa. El CB Sant Antoni-Poble Sec va plantejar un partit amb 40 minuts de zona. Tot i així, les d’Alberto Maniega van ser capaces de treure els primers avantatges gràcies als contraatacs. Al segon quart vam saber mantenir la diferència malgrat el major encert de les locals i vam poder marxar al descans 7 punts per sobre en el marcador. Després del descans, no vam saber córrer al contraatac i vam patir més per anotar a causa de la zona rival. A l’últim quart, faltes constants de les locals per a que no poguéssim jugar al ritme que ens agrada i un intent de remuntada de les del Poble Sec, que es van arribar a posar a només 3 punts. Finalment, però, vam poder segellar la victòria que ens serveix per mantenir-nos en segona posició. Aquesta setmana rebem al SE Sant Medir B, diumenge a les 10:30 a Provença.

CB Sant Antoni-Poble Sec “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          47  -  50

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Derrota del Sènior C Masculí en la difícil visita a la pista del Lima Horta (segons classificats). Tot i començar dominant en els primers compassos del partit, els de Carles Boada veien com els locals es posaven per davant gràcies a un parcial de 9-0. Al segon quart vam aconseguir un parcial de 0-10 que ens tornava a posar per davant,però un altre 9-0 ens enviava al descans 11 a sota. Després del pas per vestidors aconseguíem reduir el desavantatge a només 6 punts al final del tercer quart i entravem a l’últim periode amb opcions. Aquestes opcions es van mantenir fins al minut 39, al qual vam entrar perdent només de dos punts, però l’efectivitat dels locals en els últims moments del partit (10-0 en els últims 2 minuts) va fer que s’enduessin la victòria. Aquesta setmana, el senior C no jugarà ja que el partit s’ha aplaçat al dia 19 de març.

Lima Horta Bàsquet  -  CB IPSI Otto Sylt          71  -  59

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

AE Sant Andreu Natzaret  -  CB IPSI Otto Sylt          47  -  43

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  Lluïsos de Gràcia “B”          65  -  39

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CB IPSI Otto Sylt  -  BAM “B”          42  -  50

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

UE Gaudí “C”  -  CB IPSI Otto Sylt          63  -  48

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

 

Pol Parisi (SBM)

16 punts, 10 rebots

Com ens agrada veure la millor versió de Pol Parisi carburant a tot gas. Estem parlant d’un aler amb unes condicions per practicar el nostre esport magnífiques. El seu joc pot incorporar molts matisos: habilitat per jugar de cara 1×1, primera passa cap a bàsquet explosiva (alguns cops finalitzada amb esmaixada), tir de 3, capacitat per jugar al pal baix. És la seva segona temporada amb fitxa sènior i si aconsegueix donar el seu joc la regularitat i la constància que exigeix el nostre esport de ben segur que seguirà creixent. No frenis ara!

PRÒXIMS PARTITS

(30-31 GENER)

  • SÈNIOR “A” MASCB Valls “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:45).
  • SÈNIOR “A” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  Vinizius Boet Mataró “A” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MASBC Martorell “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 16:00).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  SE Sant Medir “B” (Dg 10:30).
  • SOTS-25 CB IPSI Otto Sylt (Ajornat).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Pedagògium (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB Sant Antoni-Poble Sec  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 16:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: Centre Catòlic L’Hospitalet “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 11:00).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt (Descans).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!