IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº19

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

La nostra visita a Valls, a l’històric pavelló Joana Ballart, no vam poder saldar-la amb una victòria tot i el nostre bon parcial de sortida. Gràcies al nostre encert en el tir exterior vam agafar les primeres rendes i acabar el primer quart amb un favorable 17-21. Però els locals, que tot i ocupar places de descens, compten a les seves files amb jugadors de gran talent i experiència (a LEB Or i LEB Plata) i  ja capgirar l’electrònic abans d’arribar al descans: 34-29. Els vallencs recolzats amb uns percentatges de llançament de 2 molt elevats anaven obrint forat i els nostres no eren capaços d’aguantar el seu ritme anotador. Així en acabar el tercer quart el marcador ja assenyalava un 58-41 que deixava el partit sentenciat a falta de 10 minuts. Els locals es van endur finalment la victòria que els fa sortir de la zona de descens i ens deixa en una situació incòmoda en l’últim lloc de la classificació. El partit de dissabte que ve contra CB Ciutat Vella “A” esdevé cabdal per reenganxar-nos al tren de la permanència. El partit es jugarà a les 19:15 a Provença i esperem que el pavelló s’ompli com un ou. Ho necessitem més que mai!

CB Valls “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          74  -  51 

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Derrota del Sènior A Femení en un altre partit igualat. El partit va ser un intercanvi de cops fins a les acaballes del primer quart, quan les de Mataró van aconseguir la primera diferència més o menys clara al marcador gràcies a un parcial de 0-7. Al segon quart, les de Rafa San José i Alberto Maniega van donar la volta al marcador, però un altre mal final de quart va fer que les del Maresme fessin un altre bon parcial, aquest cop de 0-9 i marxéssim al descans 7 punts a sota.  Després del pas per vestidors, bon inici de les locals, que es tornaven a avançar, però 3 triples gairebé consecutius de les de Mataró les tornaven a posar per davant. Aquest cop, però, tancàvem el quart amb un triple sobre la botzina per empatar a 44. En el quart decisiu, però, vam estar molt espesses en atac i les visitants van anar obrint un forat al marcador i van poder controlar els instants finals. Aquesta setmana visitem la pista del CE Palamós, cuer del grup, diumenge a les 17:45. Sort noies!

CB IPSI Otto Sylt  -  Vinizius Boet Mataró “A”          49  -  59

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

El nostre sènior “B” masculí continua llançat. La nostra visita a Martorell va resultar ser profitosa i vam aconseguir sumar la catorzena victòria de la temporada i seguir en una privilegiada segona posició en solitari. El partit va començar amb un plantejament per part dels dos equips de jugar ràpides transicions, sense especular i amb intercanvi de cistelles. Arribàvem al final dels primers 10 minuts amb un 19-18 desfavorable però a continuació un pas endevant defensiu dels jugadors d’Elio Martínez i Gerard Querol va deixar els locals en només 10 punts i capgirar el marcador en arribar al descans (29-34). Aquesta diferència de 5 punts favorables es va mantenir fins a l’ultim període en què un parcial de 4-14 en els primers 5 minuts i un gran encert en el tir exterior dels nostres jugadors va sentenciar el partit (55-67). Amb aquesta sumem la tercera victòria consecutiva a l’espera de rebre un perillós Òdena CB dissabte que ve a Provença. Els de l’Anoia vénen de guanyar 5 dels seus últims 6 partits i no vendran fàcil la seva pell. Una victòria més pràcticament ens asseguraria la permanència ja podríem començar a pensar en fites més ambicioses. Estem amb vosaltres!

BC Martorell “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          55  -  67

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Cinquena victòria consecutiva del Sènior B Femení en un partit que l’equip dirigit per Alberto Maniega va tenir controlat de principi a fi gràcies al seu joc intens i la seva defensa pressionant. El partit va començar bé per als nostres interessos, amb un primer quart on vam anotar en facilitat i, malgrat 2 triples visitants, acabàvem el quart guanyant 20-10. Al segon quart, un excel·lent treball defensiu ens permetia sortir al contraatac i deixar al rival sense anotar en els últims 7 minuts de la primera part. Vam marxar al descans 28 a dalt i amb el partit molt encarat. Al tercer període, les del Proa van aconseguir anotar amb més facilitat, però tot i així aconseguíem ampliar la diferència fins als 31 punts al final del quart. A l’últim quart, les visitants van anotar des de fora, mentres que nosaltres vam tancar el partit a base de donar pilotes a dins i, quan es podia, sortir al contraatac. El marcador final, 79-44, va reflexar la superioritat mostrada durant tot el partit. Aquesta setmana rebem el Lima Horta diumenge a les 10:30.

CB IPSI Otto Sylt  -  SE Sant Medir “B”          79  -  44

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Gaudí (Ajornat)

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Pedagògium          58  -  43

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB Sant Antoni-Poble Sec  -  CB IPSI Otto Sylt          55  -  80

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CC L’Hospitalet “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          71  -  36

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt (Descans)

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és… 

Jana Jori (SBF)

22 punts, 12 rebots (41 de valoració)

Actuació estratosfèrica d’aquesta polivalent jugadora (generació IPSI 1996) que va ser capaç de sumar dobles figures i sumar una valoració de vertigen. La Jana està sent una de les peces fonamentals per entendre l’extraordinària temporada que està realitzant el sènior “B” femení. Cada any fa un passet endevant en el seu joc i ja fa temps que compta tant en entrenaments com en partits amb el primer equip. Felicitats JJ!

PRÒXIMS PARTITS

(6-7 FEBRER) 

  • SÈNIOR “A” MASCB IPSI Otto Sylt  -  CB Ciutat Vella “A” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEMCE Palamós “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:45).
  • SÈNIOR “B” MASCB IPSI Otto Sylt  -  Òdena Club Bàsquet (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Lima Horta Bàsquet (Dg 10:30).
  • SOTS-25 CB IPSI Otto Sylt  -  CC L’Hospitalet (Dg 12:00).
  • SOTS-21 FEM: Diagonal Mar-Front Marítim  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 16:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: FC Martinenc “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: FC Martinenc “C”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 12:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt (Descans).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!