IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº21

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

La nostra visita a la pista dels Lluïsos de Gràcia, una de les pistes més complicades de la categoria, no vam poder rendibilitzar-la amb victòria i vam caure amb justícia contra un equip gracienc que sempre va portar la iniciativa en el joc i en el marcador. El partit es va trencar en el segon quart on un parcial de 21-11 ens deixava al descans amb una renda desfavorable de 16 punts (38-22). Als nostres els hi costava molt trobar posicions còmodes per anotar i la defensa dels locals els hi permetia jugar al ritme que més els hi convenia. A més el seu domini del rebot defensiu, ens impedia tenir segones opcions i ells podien jugar en transicions. Tot i això, els jugadors dirigits per Fernando Gordo i Alberto Domínguez no van abaixar els braços i van lluitar fins a l’últim segon aconseguint empatar a 19 l’últim quart. Dissabte que ve tornem a jugar a domicili on ens espera un AB Vendrell, sisè classificat i amb un dels jugadors més destacats de la categoria a les seves files (Eloi Galofré). Molta sort nois!

Lluïsos de Gràcia “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          78  -  56

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Molt bon partit del Sènior A Femení davant un rival que a priori era molt superior. El matx no va començar bé per les de Rafa San José i Alberto Maniega, que veien com les del Maresme castigaven amb segones opcions fruit dels rebots ofensius aconseguits pel seu joc interior. Tot i així, un triple a les acaballes del quart ens posava dins del partit i ens permetia començar el segon quart amb bones sensacions. Vam aprofitar la bona inèrcia del triple per mantenir-nos en el partit i, amb dos triples seguits, ens apropàvem a 4 punts al descans. Després del descans, intercanvi de cistelles on les líders s’anaven allunyant malgrat que el seu joc cada cop era pitjor. Tot i començar l’últim periode 8 punts a sota, un parcial de 10-2 en 5 minuts molt bons del nostre sènior A ens permetia empatar el partit, però ens va faltar creure en les nostres possibilitats i el partit se’ns va escapar. Dimecres 24 visitem la pista de Lluïsos de Gràcia, que actualment ens precedeixen a la classificació però a 4 victòries de distància.

CB IPSI Otto Sylt  -  CEEB Tordera “A”          58  -  66

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Fantàstica i molt solvent victòria dels nois d’Elio Martínez i Gerard Querol que dissabte passat es van haver de desplaçar fins a la capital del Pallars Jussà (Tremp) per disputar un dels partits complicats de la lliga. El principi del partit va estar marcat per les bones defenses de tots dos equips. Bona prova d’això era el resultat que reflectia el marcador passats 7 minuts (4-4). Al segon quart vam prémer l’accelerador augmentant el ritme de joc i per conseqüència també el número de possessions. Arribàvem al descans amb un favorable 21-29. Entràvem en els deu últims minuts de partit amb 12 punts amunt (31-43) però sense trencar definitivament l’encontre. Una reacció dels locals ajustava el marcador a falta de 5 minuts per acabar (38-45). Però un parcial dels nostres de 1-11 a continuació (amb 2 triples inclosos) refredava els ànims dels trempolins que van baixar definitivament els braços. Amb el triomf reduïm a només una victòria de diferència la distància amb el primer classificat (UE Claret) i mantenim el marge de dues (amb bàsquet average a favor) respecte el següent perseguidor, el CB Sant Josep Obrer que és tercer. Dissabte que ve tornem a agafar la motxilla, ens anem a jugar a Fraga en un altre desplaçament complicat. Sort!

NOP Tremp “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          43  -  62

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Derrota ajustada del Sènior B Femení a la difícil pista de Jesuïtes Casp que ens relega a la tercera posició a la taula. El partit va començar dur, amb moltes faltes per part de tots dos equips i molts tirs lliures llançats al primer quart, que va acabar en empat. Al segon quart, malgrat seguir amb una bona intensitat defensiva, errors puntuals en la marca, units a 5 minuts sense anotar, feien que les d’Alberto Maniega marxessin al descans 5 punts per sota. Després del descans es mantenia la màxima igualtat ja que, encara que aconseguíem robar pilotes gràcies a la pressió, no érem capaços de convertir en punts aquestes recuperacions. A l’últim quart va haver-hi intercanvi de cistelles que les locals van aprofitar per mantenir la distància. Malgrat la derrota, mantenim el basket-average a favor en cas d’empat. La setmana que ve rebem al CB Coll, instal·lat a mitja taula baixa, a Provença.

Jesuïtes Casp  -  CB IPSI Otto Sylt          57  -  53

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

La temporada d’aquest equip ha estat sent magnífica. Diumenge passat ens vam imposar còmodament a la pista d’un dels cuers del grup. Tot i no desplegar un joc brillant, els de Carles Boada van ser capaços d’aconseguir un 9-20 d’inici gràcies a la diferència de ritme i d’intensitat entre els dos equips. La tònica es va anar mantenint i, gràcies al gran encert exterior, la diferència s’anava eixamplant fins a arribar als 40 punts al final del partit. La setmana que ve rebem el CB Pedagògium que arriba a 2 victòries de distància i havent disputat un partit més.

EE Brafa “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          42  -  82

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  AECAM          56  -  53

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  Joventut Les Corts “A”    (Ajornat 27/03/2016)

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CB IPSI Otto Sylt  -  ASME          42  -  43

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt  -  BIM      (Ajornat 19/03/2016)

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA 

El llangardaix de la setmana és…

Iñaki Ibañez (SCM)

18 punts

Primera temporada a la disciplina del nostre club per aquest interessant jugador interior que s’està convertint en pedra fonamental per entendre la brillant temporada del sènior “C” masculí. Aquest pivot de gran envergadura es mou com a peix dins l’aigua jugant al pal alt i atacant de fora cap a dins al seu defensor. Amb el seu físic privilegiat per la categoria s’infla a rebots ofensius que li permeten sumar cistelles sota l’anella. A més, és un dels habituals del sènior “B” tant en entrenaments com en partits. Nascut al 1997, encara té molt recorregut d’aprenentatge per millorar en totes les facetes del joc. Felicitats!

 

PRÒXIMS PARTITS

(20-21 FEBRER)

  • SÈNIOR “A” MASAB El Vendrell “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 18:00).
  • SÈNIOR “A” FEMLluïsos de Gràcia “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dx 21:45).
  • SÈNIOR “B” MASPeña Fragatina  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:00).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Coll “B” (Dg 10:30).
  • SOTS-25CB IPSI Otto Sylt  -  CB Pedagògium “B” (Dg 12:00).
  • SOTS-21 FEM: CB Vilassar de Mar  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:30).
  • JÚNIOR “A” MAS: Arenys Bàsquet  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 9:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB La Salle Horta “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 9:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CE La Marina Vermell  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:30).

 

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!