IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº22

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Tot i lluitar la victòria durant els 40 minuts, els nois de Fernando Gordo i Alberto Domínguez van caure derrotats a domicili en la nostra visita a El Vendrell. Els locals van sortir molt encertats i amb uns percentatges elevadíssims en el tir de 3 punts van ser capaços d’anotar fins a 6 triples en els primers 10 minuts de partit deixant el marcador en un 25-15. Els nostres van apretar les dents defensivament en el segon període deixant en només 7 punts als del Baix Penedès que veien com la seva efectivitat es reduïa en aquest període. Arribàvem al descans amb només 2 punts per sota (32-30) i amb el partit del tot obert. El vendrellencs van sortir forts al tercer quart i amb un parcial de 9-0 només començar van tornar a disparar les diferències (41-30). Els de Fernando Gordo van tornar a fer un altre esforç per tornar a competir el partit i situar-nos de nou a dos punts (41-39). Però no va ser suficient, els locals van tornar a estar encertats des del perímetre i van tornar a obrir forat (60-50 a falta de 3 minuts). Tot i col·locar-nos a només 4 punts en l’últim minut, no vam poder culminar la remuntada i vam tornar a Barcelona sense poder sumar la primera victòria a domicili que haurà d’esperar. Dissabte que ve tornem a Provença on ens visiten els tercers classifcats, el Bàsquet Sitges. Molta sort! 

AB El Vendrell “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          70  -  62

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Mal partit del SAF en el desplaçament a la sempre difícil pista de Lluïsos de Gràcia. Els minuts inicials van estar plens d’imprecisions per part de tots dos equips, amb males decisions en els llançaments i les passades. Al segon quart, les de Rafa San José i Alberto Maniega van seguir sense estar còmodes en atac i a més a més permetien que les locals agafessin ofensius i disposessin de 2es i 3es oportunitats. Això va fer que Lluïsos obrís forat en el marcador i que perdéssim d’onze al descans. El tercer quart va començar com el primer, però després de 5 minuts de moltes errades per part de tots dos equips, les locals van trencar el partit davant la nostra precipitació en atac, i deixava el matx gairebé sentenciat amb 10 minuts per jugar-se. Començant l’últim quart amb una diferència desfavorable de 22 punts, les nostres van maquillar el resultat i van deixar el marcador en 56-38. La propera jornada visitem el SAFA Claror dissabte a les 17:45.

Lluïsos de Gràcia “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          56  -  38

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

El difícil desplaçament a terres aragoneses que els jugadors de l’Elio Martínez i Gerard Querol van disputar dissabte passat es va saldar de manera solvent amb una victòria de les que marquen diferències. I és que els de Fraga ja sabíem a priori que són un equip molt seriós i treballador amb 12 jugadors a la disposició del seu entrenador i amb un bon nivell físic. L’inici del partit va estar marcat per l’encert des del perímetre dels locals que aconseguien desenganxar-se en el marcador en els primers compassos (19-12 en acabar el primer quart). Els nostres no es van rendir i un parcial de 3-13 a continuació, va propiciar arribar al descans amb un 29-34 ja favorable. Els de la Franja van sortir forts després del pas pels vestidors demostrant la seva solidesa a casa, on fins aleshores només sumaven una derrota en 11 partits, i capgiraven l’electrònic a mitjans del tercer quart. Vam refer-nos abans d’arribar a l’últim quart i arribar al moment decisiu encara amb avantatge (46-49). Els últims 5 minuts de l’encontre van ser els decisius. Un final de partit extraordinari per part dels nostres jugadors va trencar el partit i ens va permetre arribar als últims instants amb un avantatge prou ampli com per no patir per la victòria. Aquest magnífic triomf a domicili confirma la nostra dinàmica positiva (sis victòries consecutives) a l’espera de rebre dissabte que ve a Provença (17:30) el nostre immediat perseguidor el CB Sant Josep Obrer “A” (tercer classificat) en un partit absolutament clau per determinar les primeres posicions de la classificació. No hi falteu! El xoc promet ser espectacular!

Peña Fragatina  -  CB IPSI Otto Sylt          54  -  69

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Partit molt complet del sènior B femení, tant en atac com en defensa. De bon començament, les d’Alberto Maniega van sortir marcant el ritme del partit i molt intenses en defensa. Al segon quart, la mala defensa de les visitants ens permetia treure les primeres diferències a favor i, gràcies a una molt bona feina a la pressió, marxàvem 17 a dalt al descans. Al tercer quart, un bon parcial de 10-0 sentenciava el matx, sobretot perquè les del Coll només van anotar 2 punts en tot el quart. L’equip no va baixar la intensitat en l’últim quart tot i guanyar per una diferència amplíssima i va aconseguir una victòria molt necessària per recuperar sensacions. La propera jornada juguem a la pista del CB Sant Josep Obrer, equip de mitja taula, dissabte a les 6 de la tarda.

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Coll “B”          61  -  22

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Victòria important del SCM de cara a mantenir la 5a posició del grup. L’equip era molt conscient de la importància del partit i va sortir molt concentrat, corrent bé al contraatac i jugant bones pilotes interiors en el joc estàtic. Això ens va permetre endur-nos el primer parcial per 22-6. Al segon quart vam saber mantenir el bon nivell defensiu, però un cop més se’ns va fer molt difícil atacar contra la defensa zonal plantejada pel rival. Tot i això, els de Carles Boada van arribar al descans 20 a dalt. A la segona part, la nostra intensitat va baixar i el major encert dels visitants en el llançament exterior va fer que la diferència s’anés escurçant fins al 58-46 final. Aquesta setmana visitem el CE Vila Olímpica, diumenge a les 5:30 de la tarda.

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Pedagògium “B”          58  -  46

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB Vilassar de Mar  -  CB IPSI Otto Sylt          41  -  61

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

Arenys Bàsquet  -  CB IPSI Otto Sylt          53  -  63

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CB La Salle Horta “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          52  -  45

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CE La Marina Vermell  -  CB IPSI Otto Sylt          54  -  41

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

 

El llangardaix de la setmana és…

 

Jan Teruel (SBM)

18 punts amb 4 triples

El petit dels Teruel va posar-se l’equip a l’esquena dissabte passat a Fraga i quan el partit estava més calent va fer una passa endevant per ajudar a endur-nos una victòria importantíssima cap a Barcelona. Els seus 18 punts (10 dels quals a l’últim quart) van acabar sent decisius per sumar la sisena victòria consecutiva. A més es va lluir amb 4 triples marca de la casa. Felicitats!

PRÒXIMS PARTITS

(27-28 FEBRER)

  • SÈNIOR “A” MASCB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Sitges (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEMSAFA Claror “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:45).
  • SÈNIOR “B” MASCB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Josep Obrer “A” (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB Sant Josep Obrer  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 18:00).
  • SOTS-25CE Vila Olímpica  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  ASME (Dg 17:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Cabrera (Dg 12:00).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Lestonnac “B” (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  UE Sant Fost (Dg 9:00).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!