IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº23

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

El nostre sènior “A” masculí va jugar dos partits la setmana passada. El primer, dissabte a casa, tot i competir durant tot el partit i anar per davant durant molta estona, se’ns va escapar en un últim quart on els visitants (Bàsquet Sitges) van fer valer la seva major experiència a la categoria (amb jugadors amb passat EBA i LEB Plata) i es van endur la victòria final. Els nostres van començar forts i dominaven el primer quart 27-13 amb gran encert des del perímetre i arribant al descans amb un 39-30 favorable. Els segons vint minuts van estar marcats pels nostres errors que van saber aprofitar els del Garraf per sumar un triomf més. El dimecres en partit avançat de la jornada 22, visitàvem la pista del líder, encara imbatut a casa, amb el record de la nostra victòria en partit de la primera volta. Tot i lluitar-ho durant tot el partit els de Viladecans es van endur amb justícia el triomf. A falta de 8 jornades per acabar la lliga regular, els nostres van necessitats de victòries per mirar de mantenir la categoria i eludir el descens directe. El pròxim partit, el 12/03 serà a Provença contra AEC Collblanc “B” en un duel que serà clau per les nostres aspiracions de permanència. Reserveu-vos aquella data. Us necessitarem! 

CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Sitges          57  -  64

CB Viladecans “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          70  -  62

 SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Partit on el nostre sènior A femení va mostrar dues cares. Una, a la primera part, on el SAFA ens va passar per damunt en tots dos quarts gràcies a una intensitat molt superior. El marcador al descans, de 36-11, ho deia tot. A la segona part, en canvi, les noies de Rafa San José i Alberto Maniega van jugar amb molta més tensió que a la primera i van estar molt més encertades en atac, com reflexa el parcial de 9-23 del tercer període. També ens vam endur l’últim quart tot i que la distància en el marcador era molt gran i les locals la van saber administrar per endur-se el partit. La setmana que ve, duel importantíssim davant Vedruna Gràcia, 12es classificades amb una victòria més que nosaltres. Serà dissabte, a les 19:15, al pavelló. No hi falteu!

SAFA Claror “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          57  -  49

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Partidàs el que vam viure dissabte passat en una gran atmosfera basquetbolística a Provença. I és que l’ocasió s’ho mereixia. Els visitants havien fet una crida a l’afició per donar suport als seus i desplaçar-se amb l’equip. Però la nostra gent tampoc va fallar i van acudir massivament a animar als nois d’Elio Martínez i Gerard Querol. El xoc enfrontava als segons (IPSI) contra els tercers però des de bon principi vam començar a marcar distàncies. Fent un joc ràpid i alegre els nostres se situaven amb un 23-10 en acabar el primer quart, desactivant per complet al millor atac de la lliga (CB Sant Josep Obrer). La diferència anava augmentant fins a arribar al descans amb un 41-23 favorable que deixava molt encarat el tram final de partit. Els visitants no es van sentir còmodes en cap moment del partit i tot i que en l’últim quart van retallar diferències els nostres jugadors van tornar a demostrar que es troben en un moment de forma i de resultats molt dolç. I aquest diumenge tornem a tenir una gran oportunitat de deixar enrere un rival directe. Visitem la difícil pista de La Salle Bonanova actualments quarts classificats a 3 victòries de diferència nostre. Una victòria a la zona alta de Barcelona ens situaria en una posició immillorable per consolidar la segona posició final i disputar el primer lloc a la UE Claret. Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Josep Obrer “A”          69  -  50

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Victòria del Sènior B Femení en un partit on les d’Alberto Maniega van anar de menys a més. Després d’un mal primer quart on ens va costar aclimatar-nos a la pista i on les locals van estar molt encertades en atac, perdíem de 16 punts. Al segon quart, però, l’equip es va anar trobant a sí mateix i va anar retallant distàncies sobretot gràcies al joc exterior per arribar al descans 35-30. A la segona part vam seguir amb la zona plantejada al segon quart i les locals no van saber atacar-la, cosa que vam aprofitar per donar la volta al marcador i encarar l’últim quart per davant en el marcador. A l’últim quart, l’equip va mostrar la seva millor versió, anotant 28 punts davant d’un rival completament superat. Diumenge a les 10:30 rebem l’UE Claret, rival directe pel liderat del grup (els dos equips estem empatats a victòries però elles han jugat 2 partits menys). Us hi esperem!

CB Sant Josep Obrer  -  CB IPSI Otto Sylt          57  -  75

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Una altra victòria al sac! Partit difícil el que tenia el SCM a la pista del CE Villa Olímpica. Els dos quips van començar sense ritme i el marcador reflexava un pobre 12-13 al final del primer quart. Al segon quart, els de Carles Boada van prémer l’accelerador i van trencar el partit amb un parcial de 1-21. A la segona part va tornar l’intercanvi de cistelles, però amb els nostres sempre controlant el marcador fins al 48-75 final que ens allunya dels perseguidors i ens afiança a la 5a posició just abans de rebre el 4t classificat, el CB Guinardó, diumenge a les 12 al pavelló.

CE Vila Olímipica  -  CB IPSI Otto Sylt          48  -  75

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  ASME          SUSPÈS

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Cabrera          68  -  55

 JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CB IPSI Otto Sylt  -  Lestonnac “B”          24  -  41

 JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Sant Fost          49  -  53

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Jana Jori (SBF)

23 punts i 12 rebots

Una altra gran actuació per aquesta jugadora interior formada a IPSI que creix esportivament cada dia. Dissabte passat el partit s’havia complicat i posat molt difícil en una pista calenta com és la de CB Sant Josep Obrer. Però la Jana va estar esplèndida tant ofensivament com defensiva aportant des de rebot ofensiu, finalitzant jugades prop del cèrcol i des de la mitjana distància. Ah, la Jana vol enviar-vos un missatge: “Veniu a animar el Sènior ‘B’ femení diumenge a les 10:30. Rebem a les líders!”

 

PRÒXIMS PARTITS

(5-6 MARÇ)

  • SÈNIOR “A” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  Vedruna Gràcia “A” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MASLa Salle Bonanova  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 19:15).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  UE Claret (Dg 10:30).
  • SOTS-25CB IPSI Otto Sylt  -  CB Guinardó (Dg 12:00).
  • SOTS-21 FEM: CB Sagrat Cor Diputació  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 12:30).
  • JÚNIOR “A” MAS: Bàsquet Alella  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 11:00).
  • JÚNIOR “B” MAS: BC Sant Joan Despí “1″  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB Sant Celoni  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 12:00).

 

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!