IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº24

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

El dimecres en partit avançat de la jornada 22, visitàvem la pista del líder, encara imbatut a casa, amb el record de la nostra victòria en partit de la primera volta. Tot i lluitar-ho durant tot el partit els de Viladecans es van endur amb justícia el triomf. A falta de 8 jornades per acabar la lliga regular, els nostres van necessitats de victòries per mirar de mantenir la categoria i eludir el descens directe. El pròxim partit, el 12/03 serà a Provença contra AEC Collblanc “B” en un duel que serà clau per les nostres aspiracions de permanència. Reserveu-vos aquella data. Us necessitarem! 

CB Viladecans “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          70  -  62

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana 

Victòria balsàmica i cabdal davant un rival directe per la permanència. El xoc entre les nostres i les gracienques esdevenia clau per escapolir dels dos últims llocs de la classificació que et condemnen al descens directe. En un partit en que les nostres van estar molt concentrades, vam aconseguir un triomf que ens allibera del pou momentàniament i ens dóna oxigen. Tot i així, les coses no van començar gaire bé, ja que les de Vedruna s’avançaven ràpidament amb un 0-7 en dos minuts. Tot i així, la capacitat de reacció de les de Rafa San José i Alberto Maniega va ser molt bona i van poder igualar ràpidament a 7. A partir d’aquí, intercanvi de cistelles fins al final del primer quart, on aconseguíem els primers avantatges a favor (15-12). El guió es va repetir al segon quart. Després d’un 0-6 de les gracienques, aconseguíem un 8-0 per mantenir distàncies i després hi havia un intercanvi de cistelles fins al descans, al qual s’arribava amb el resultat de 33-29 a favor. Al tercer quart, per fi vam poder agafar distància gràcies a la nostra constància en atac, que ens va permetre agafar 9 punts de marge, ja que les rivals només anotaven des del tir lliure. A lúltim quart, després d’una tímida reacció de les visitants, que van anotar dos triples, la nostra defensa les va deixar sense anotar els 4 últims minuts de partit i, unit amb l’aportació exterior en atac, va fer que aconseguíssim la victòria. La propera jornada visitem la pista del CN Sabadell, 8enes amb 11 victòries. Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  Vedruna Gràcia “A”          51  -  42

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Després de 7 victòries consecutives, els nois d’Elio Martínez i Gerard Querol van sucumbir per la mínima en una de les pistes complicades de la categoria com és la de La Salle Bonanova. Els locals van saber imposar el seu ritme de joc, més lent i més trabat que els hi va permetre portar el pes del partit. Tot i això al descans dominàvem 21-24. A la represa no vam poder mostrar la nostra millor versió i amb molt desencert en el llançament els locals es van avançar en el marcador arribant a tenir una màxima diferència de 7 punts (35-28). Malgrat aquest sotrac, vam ser capaços de remuntar i a l’últim quart vam situar-nos 5 punts per sobre de La Salle. Però els de la zona alta de Barcelona van saber gestionar millor els últims minuts i els nostres errors en els tirs lliures ens van acabar de condemnar. A pesar de la 4a derrota de la temporada, l’equip segueix en segona posició a dues victòries del primer classificat (UE Claret) i també a dues (i bàsquet average favorable) dels tercers classificats (CB Sant Josep Obrer i La Salle Bonanova). Dissabte tornem a Provença amb canvi d’horari! Juguem a les 19:15 contra AEC Collblanc-Torrassa “C”. Sort!

La Salle Bonanova  -  CB IPSI Otto Sylt          50  -  49

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Grandíssima victòria contra les líders! La UE Claret visitava Provença amb només una derrota i les nostres van preparar el partit a consciència per apretar la part alta de la classificació i lluitar fins al final pel primer lloc. El partit va ser molt obert en què tots dos equips van demostrar que es podien fer amb la victòria. El partit va començar de cara per a les d’Alberto Maniega, que guanyaven el primer quart després d’alternar cistelles amb les jugadores de l’UE Claret. Al segon quart, la nostra defensa intensa i el bon saber fer en atac, on vam ser molt directes, ens deixava amb un còmode 32-24 a favor al descans. Al principi del tercer quart vam seguir marxant en el marcador fins aconseguir un +12, però en 3 minuts les gracienques van empatar el partit. Per sort, vam saber reaccionar i marxar 6 punts a dalt al final del tercer. A l’últim quart, un parcial visitant de 0-9 en tres minuts les posava 4 punts a dalt amb tres minuts per jugar-se, però la bona feina de les nostres bases, que van respondre amb un 7-0, ens tornava a posar per davant. A partir d’aquí, un reguitzell de faltes de tots dos equips del qual en vam sortir ben parats i que ens va permetre aconseguir una victòria molt treballada. Felicitats! I a seguir sommiant! La propera setmana visitem el BAM, diumenge a les 12.

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Claret          55  -  52

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Gran victòria contra un dels equips forts del grup. Ens visitaven els quarts classificats i els de Carles Boada eren molt conscients de la importància d’aquest partit de cara a competir per acabar la lliga en la posició més elevada possible. Aquesta ambició es va veure des del primer moment del partit. La bona defensa i les transicions ràpides del nostre Sènior C Masculí eren un bon senyal, i el 27-11 al final del primer quart ja deixava el partit molt de cara. Aquesta tònica es va mantenir durant tot el partit i el resultat final, 73-40, permet a més a més recuperar l’average, que era -20, i estar per davant en cas d’empat a victòries. La propera jornada visitem l’AE Bellsport, diumenge a les 10:30. Ara no es pot punxar!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Guinardó          73  -  40

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB Sagrat Cor Diputació  -  CB IPSI Otto Sylt          43  -  37

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

Bàsquet Alella  -  CB IPSI Otto Sylt          47  -  61

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B” 

BC Sant Joan Despí “1″  -  CB IPSI Otto Sylt          56  -  47

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB Sant Celoni  -  CB IPSI Otto Sylt          42  -  50

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Marta Montori (SAF)

8 punts, 9 rebots i 5 assistències

Fregant les dobles figures, i més enllà dels seus números, la Monto (1985) va tornar a fer una demostració de caràcter posant-se l’equip a l’esquena i sumant als dos costats de la pista. La importància del partit era capital i la Marta va fer una passa endavant per ajudar al nostre primer equip femení a fer-se amb la victòria. Fent un breu repàs dels seus anys al CB IPSI cal destacar la seva trajectòria. Després de jugar dues temporades al nostre júnior Preferent “B” i amb només un any al sènior “B”, es va guanyar un lloc al primer equip on fa 12 temporades (des de la 2004-05) que defensa els nostres colors. Felicitats Marta!

 

PRÒXIMS PARTITS

(12-13 MARÇ)

  • SÈNIOR “A” MASCB IPSI Otto Sylt  -  AEC Collblanc-Torrassa “B” (Dg 12:00).
  • SÈNIOR “A” FEMCN Sabadell  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:45).
  • SÈNIOR “B” MASCB IPSI Otto Sylt  -  AEC Collblanc-Torrassa “C” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” FEM: BAM “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:00).
  • SOTS-25AE Bellsport  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 10:30).
  • SOTS-21 FEM: UE Montgat-Mireia  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 9:30).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  UE Gaudí “B” (AJORNAT 19/03/2016).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Prat “B” (Dg 10:15).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB Vila de Montornés  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:00).

 I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!