IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº26

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Un altre mal inici de partit dels nostres, amb un parcial en contra de 28-6 en els primers 8 minuts, va resultar clau per no poder fer-nos amb la victòria. A partir d’aquell moment el nostre primer equip masculí va anar a remolc i tot i que amb un gran esforç, sobretot en el tercer quart, vam reduir les diferències fins a 5 punts (52-47) no va ser suficient per capgirar el marcador. Un parcial en els últims 5 minuts de 15-4 va resultar definitiu per sentenciar el partit i tornar a eixamplar les diferències en el marcador fins el 72-55 final, suposant un càstig excessiu pels nostres interessos. Després de Setmana Santa i amb només 6 partits per acabar la temporada regular, ens visitarà el segon classificat el CB Grup Barna “A”. Els nostres intentaran fer saltar la sorpresa per aferrar-se fins al final a eludir el descens directe.  

SESE “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          72  -  55

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Derrota del Senior A Femení davant el CN Terrassa, un rival que no va donar cap opció, com ja va quedar clar amb el 0-13 que les egarenques van aconseguir en els 6 primers minuts de partit. La nostra reacció va venir en forma de dos triples, però les visitants van respondre amb 4 llançaments des de 6,25 per acabar el primer quart guanyant d’11 (17-28). Al segon quart les del CN Terrassa van mantenir la regularitat malgrat les bones defenses de les de Rafa San José i Alberto Maniega, que marxaven 18 a sota al descans. A la represa, intercanvi de cistelles amb bon joc ofensiu per part de tots dos equips. Les visitants es tornaven a endur el parcial i ampliaven la renda a 22 punts. L’últim quart, de tràmit, servia per a deixar el marcador en 47-67. La propera jornada visitem la pista del GEIEG “B” gironí. Serà el dia 3 d’abril a les 12:45.

CB IPSI Otto Sylt  -  CN Terrassa          47  -  67

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Derrota a la pista del líder en un duel molt equilibrat i en què els locals van fer valer la seva condició de primers classificats per imposar-se per 7 punts de diferència. El partit va estar molt travat amb contínues interrupcions però tot i això vam acabar amb el primer quart amb avantatge per la mínima (15-16). A partir d’aquell moment el Claret gràcies al seu talent i al físic dels seus millors jugadors va agafar el toro per les banyes donant la volta al marcador (33-28 al descans). A la represa, seguíem sense poder córrer i jugar les nostres clàssiques transicions i els locals van arribar a desenganxar-se fins a 12 punts. Tot i les dificultats i les nombroses baixes que presentàvem (Pau Secall també va lesionar-se durant el partit) vam intentar tornar a entrar en el partit i lluitar-lo fins al final. El Claret no va permetre la nostra remuntada i finalment vam acabar caient en una de les pistes més complicades de tota Tercera Catalana. Tot i la derrota continuem ocupant la segona posició a dues victòries dels líders (amb el bàsquet average perdut) i a dues victòries dels tercers i quarts classifcats (amb el bàsquet average guanyat amb tots dos). Ens espera un tram final de temporada apassionant!

UE Claret  -  CB IPSI Otto Sylt          70  -  63

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Derrota clara davant d’un equip com l’Hispano Canyelles, que va demostrar tenir molt més ofici. Amb jugadores amb experiència a primera, les visitants van anar aconseguint parcials de 0-6 durant tot el primer període, ajudades per la falta d’idees de les nostres en atac. Tot això quedava palès en el marcador, que era de 6-16 al final del primer quart. Al segon, la tònica es va mantenir, amb Hispano aprofitant les nostres errades per anotar i marxar amb una diferència de 19 punts a favor al descans. Al tercer quart, les  nostres van intentar la remuntada, però les visitants mantenien la diferència des del tir lliure. A l’últim període van haver-hi 2 parcials. Primer, un 0-7 de les visitants per acabar de tancar el partit, i després un 11-0 de les d’Alberto Maniega que ens apropava a 13 punts, diferència final. Jornada de descans per al Senior B Femení, que tornarà a la competició el dia 10 d’abril rebent a l’ASME a Provença.

CB IPSI Otto Sylt  -  Hispano Canyelles          43  -  56

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Cap de setmana de doble partit pels de Carles Boada. Dissabte passat i en partit ajornat corresponent a la jornada 15, el nostre sènior “C” masculí es va imposar ajustadament a una UE Gaudí que ens va fer suar de valent. Al descans els visitants dominaven per 35-38 però una bona sortida de vestidors ens va permetre ja al tercer quart acabar-lo amb avantatge 51-45. Els visitants no van tirar la tovallola i a falt de 5 minuts empataven el partit, però una bona gestió per part dels nostres dels intants finals va fructificar en una nova victòria que ens consolida en aquesta meritòria cinquena posició. L’endemà repetíem a casa en jornada ordinària de lliga. Rebíem els líders i ens presentàvem a la cita amb nombroses baixes però jugant sense complexos aconseguíem acabar els primers 10 minuts amb un favorable 18-16. El Laietà és un equip d’una categoria superior i va apretar les dents per arribar al descans ja amb 4 punts d’avantatge (33-37). A partir d’aquest moment, els nostres no van poder aguantar el ritme dels visitants que mica en mica van anar eixamplant les diferències sobretot a l’últim tram de partit on amb 4 triples consecutius van enterrar les nostres opcions. Malgrat aquesta derrota, el nostre sènior “C” masculí està fent una temporada magnífica, donant la oportunitat a gent de la casa a començar a competir en categoria sènior (encara que sigui sots-25) i acabant una temporada més entre els primers classificats.

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Gaudí          68  -  65

CB IPSI Otto Sylt  -  CE Laietà          57  -  76

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Cardedeu

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Gaudí “B”          68  -  66

Vedruna Gràcia Verd  -  CB IPSI Otto Sylt          38  -  57

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CB Santfeiuenc Blau  -  CB IPSI Otto Sylt  (Ajornat 31/03/2016)

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt  -  BIM          64  -  61 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Iñaki Ibañez (SCM)

18 punts

Quina gran temporada està realitzant aquest llarg jugador del sènior “C” masculí. L’Iñaki és un jugador jove provinent del júnior preferent del CB Santfeliuenc i que apart de tenir fitxa del sots-25, també és un fixe en entrenaments i partits del sènior “B”. El cap de setmana passat va tornar a fer un altre bon partit ajudant a culminar amb la remuntada amb la seva anotació (fins i tot amb un triple) i intimidació. Toca seguir!

 

PRÒXIMS PARTITS

(26 MARÇ)

  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Joventut Les Corts “A” (Dg 12:00).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!