IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº31

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya 

Tot i començar el partit jugant amb fluidesa i sense cap pressió, els nois de Fernando Gordo i Alberto Domínguez no van poder rematar la feina i en una fluixa segona part se’ns va tornar a escapar la victòria. I això que els primers 20 minuts tot i no estar molt encertats en el llançament teníem el partit a l’abast: 11-15 primer quart favorable i mínim desavantatge al descans 28-26. Però els locals que s’hi jugaven eludir les fases de descens van prémer l’accelerador després del descans i en una allau de triples al tercer quart van obrir escletxa (53-39 al final de tercer quart). Els últims 10 minuts van certificar la nostra derrota en un intercanvi final de cistelles. Així doncs, a falta de dues jornades per acabar la competició, volem gaudir d’aquests últims 2 partits a Copa Catalunya per pensar-hi tornar en un futur no gaire llunyà. Dissabte que ve rebem a Esparreguera que també s’hi juga molt. Volem acabar a Provença amb victòria!

Celtic Bàsquet Molins “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          72  -  54

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

No va ser el millor partit de la temporada del nostre sènior “A” femení, que rebia al CB Olot “A” en un partit crucial per la permanència. Les de Rafa San José i Alberto Maniega van sortir nervioses i les olotines van saber treure’n profit. El primer quart acabava 4-16 per les de la Garrotxa. Al segon periode, seguíem sense trobar la fluidesa necessària en atac i marxàvem 17 a sota al marcador. Després del pas per vestidors, es va produir una tímida reacció de les nostres, que es posaven a 12 punts al final del tercer quart. Tot i això, la reacció va ser frenada per les d’Olot, que van saber mantenir distàncies a l’últim quart. Derrota dura que l’equip ha de fer servir per a reaccionar al tram final de la lliga. A falta de 3 jornades per a la finalització del campionat la situació a la part baixa de la classificació és molt calenta amb 4 equips (nosaltres un d’ells) intentant eludir la segona plaça de descens directe i aconseguir el factor pista en les fases per la permanència. La propera jornada el Sènior A Femení visita la pista del CB Vilassar de Dalt. Serà dissabte a les 20.

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Olot “A”         40  -  53

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Els nois d’Elio Martínez i Gerard Querol no van fallar en la seva visita a Les Borges Blanques i van fer-se amb la 12a victòria en els últims 14 partits. La sortida al partit dels nostres va ser molt bona, sabedors de la importància del xoc i de les baixes que últimament arrosseguem, i ràpidament vam agafar els primers marges favorables. Tancàvem el primer quart amb un 11-20 per arribar al descans amb un 25-44 que deixava molt ben encarrilat el partit. Els blaus fèiem un bàsquet atractiu, imposant el ritme que més ens convenia, jugant transicions i contraatacs on tothom hi participava. Tot i això, els lleidatans no van tirar la tovallola i al tercer periode amb 5 triples van baixar de la barrera dels 10 punts donant una mica d’emoció a l’últim quart. Els locals estaven encertats i van arribar a col·locar-se a només 7 punts d’IPSI, però l’interncavi final de cistelles ens va beneficiar i vam saber imposar la nostra major rotació i profunditat de banqueta. I atenció perquè amb aquesta victòria i a falta només de 2 jornades per acabar la lliga regular, seguim colíders (empatats amb la UE Claret, tot i que amb average en contra)a l’espera de dues coses: 1. fer bé la nostra feina i guanyar els dos partits que ens queden (que no serà gens fàcil, Sant Ignasi ja ens va guanyar a la primera volta) i 2. que Claret perdi un dels dos partits que li resten. Amb aquesta combinació quedaríem primers i lluitaríem pel Campionat de Catalunya de la categoria. El primer pas és guanyar aquest dissabte al Sant Ignasi en l’últim partit a casa de la temporada regular. Som-hi!

CB Borges Garrigues “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          63  -  78

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Victòria del SBF que tanca la temporada en una gran quarta posició. El partit va començar amb una anotació alta gràcies als atacs clars i directes d’ambdós equips. Al segon quart, però, la defensa de les d’Alberto Maniega va començar a rutllar i van deixar les visitants 7 minuts sense anotar, mentre que les nostres sumaven a cor què vols i arribaven als 21 punts al segon quart i amb 18 punts d’avantatge al descans. A la segona part, anotació alta per part de tots dos equips, especialment a l’últim quart, on un intercanvi de triples tancava el partit amb una diferència còmoda per al nostre Senior B Femení, que acaba una brillant temporada.

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Ramon Llull “B”          67  -  48

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Últim partit de la temporada del Sènior C Masculí, que es jugava la 4a plaça a la classificació. Els de Carles Boada van tornar a sortir entonats, amb un 26-11 al primer quart, però els visitants van saber reaccionar a partir del segon quart, quan van començar a anotar consistentment. Tot i no tenir gaires problemes per anotar a la segona part, els nostres veien com els del Ramon Llull s’apropaven a només 2 punts a falta de 2 minuts pel final, però una millor gestió dels instants decisius va fer que no s’arribessin a posar mai per davant, i l’encert des del tir lliure va fer que el resultat final fos de 83-73, que serveix per a certificar la 4a posició en una temporada molt bona del Sènior C.

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Ramon Llull Vermell         83  -  73

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  Camping Bianya Roser          35  -  43

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB Argentona “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          58  -  60

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

Bàsquet Sant Boi  -  CB IPSI Otto Sylt          74  -  28

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt  -  CE La Marina Vermell          51  -  63

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Miquel de Jover (SBM)

14 punts i 18 rebots (37 de valoració)

Quina gran temporada que està rubricant en la seu primer any de sènior el sr. Miki. Es tracta d’un pivot que juga prop de l’anella, ràpid de moviments i de girs, amb un instint especial per rebotejar en ambues cistelles (14 ofensius diumenge passat) que ens recorda al gran SakaMatraka (la vida d’aquest pivot generació del 79 no tenia sentit si no capturava 15 rebots a cada partit). Però el Miquel té un marge de millora espectacular. Així doncs, no oblidis tot el que ja saps fer Miki, però no et tanquis a progressar en altres aspectes del joc per ser cada dia una mica millor jugador.

PRÒXIMS PARTITS

(30 ABRIL – 1 MAIG)

  • SÈNIOR “A” MASCB IPSI Otto Sylt  -  Tenea CB Esparreguera (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEMRoger’s CB Vilassar de Dalt  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 20:00).
  • SÈNIOR “B” MASCB IPSI Otto Sylt  -  Sant Ignasi (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: Temporada finalitzada – 4a posició (18-6).
  • SOTS-25Temporada finalitzada – 4a posició (19-7).
  • SOTS-21 FEM: UE Claret  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 12:15).
  • JÚNIOR “B” MAS: Temporada finalitzada – 14a podició (4-22).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt (Descans).

 

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

 IPSIONITZA’T!