IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº32

 SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

No ens vam poder acomiadar de Copa Catalunya a Provença amb una victòria i dissabte passat vam caure derrotats contra un CB Esparreguera que buscava sortir de la zona de promoció de descens. Ben aviat els visitants van agafar les primeres rendes favorables als seus interessos. Amb un gran encert en els triples els verd-i-blancs es van endur els dos primers quarts anotant 25 punts a cada periode. Així en arribar al descans, el partit ja s’havia complicat en gran mesura (27-50). A la represa, els nostres van intentar reaccionar i millorar la imatge dels primers 20 minuts i tot i que la victòria ja quedava lluny, vam ser capaços de guanyar els dos darrers períodes (23-20 i 18-13) jugant amb més intensitat i generant millors sensacions. Amb aquesta derrota i a falta de només una jornada per acabar la temporada, els nostres no han pogut salvar la categoria i tornarem a jugar l’any vinent a Primera Catalana després de la nostra primera experiència a Copa Catalunya. Dissabte que ve tancarem la nostra participació a la màxima categoria del bàsquet català a la pista d’AESE i intentarem acomiadar-nos de la millor manera possible. 

CB IPSI Otto Sylt  -  TENEA CB Esparreguera          68  -  83

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Derrota del SAF a la pista del Vilassar de Dalt A. Les de Rafa San José i Alberto Maniega van sortir malament  davant un rival que jugava amb la tranquilitat de tenir els deures fets. La precipitació en atac feia que les locals anessin obrin forat al marcador i que la diferència al descans fos de 20 punts en contra. Al tercer quart va arribar la reacció de les nostres, que van començar a treure rendiment de les pilotes interiors. Aquest fet, combinat amb un descens de l’encert de les locals, ens permetia apropar-nos a només 10 punts al final del tercer període. A l’últim quart, i malgrat els nostres intents per remuntar, les locals van recuperar l’encert i van sentenciar el matx. Després d’aquesta derrota, queden dos partits que són dues finals per assolir l’objectiu d’eludir el descens directe i intentar jugar el play-out amb factor camp a favor. La primera d’aquestes finals serà dissabte a les 19:15, quan rebem la UE Sant Cugat, 11es classificades, a Provença. Us hi esperem a tots! Hem d’omplir Provença!

ROGER’S CB Vilassar de Dalt “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          54  -  45

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Jornada rodona pel nostre sènior “B” masculí que va resoldre amb gran solvència un partit molt complicat contra un Sant Ignasi que ens havia guanyat amb justícia a la seva pista. I a més, la notícia inesperada del dia va ser la derrota a casa del primer classificat, la UE Claret. La combinació d’aquests dos elements va suposar el nostre ascens a la primera posició del grup just quan només falta una jornada per a la fi de la temporada regular. Pel que fa al partit, els nois de l’Elio Martínez i el Gerard Querol van sortir des del primer moment molt concentrats i sabedors de la importància del xoc. D’aquesta manera, ràpidament vam agafar la iniciativa en el marcador gràcies a un gran encert des dels 6,25 arribant al primer quart amb un favorable 24-13 i al descans amb un 44-26. La situació estava ben encarrilada però els nostres jugadors van seguir sense afluixar i a la segona part va continuar la nostra bona ratxa en els llançaments de 3. Els visitants intentaven fer valer el seu poderós joc interior però es van veure superats pel nostre bon joc col·lectiu que va saber trobar bones opcions de tir per tots els nostres jugadors. Així doncs, si sumem aquest triomf i la derrota de la UE Claret ens col·loquem líders i el que és millor: depenem de nosaltres mateixos per ser campions del grup 2 de Tercera Catalana. Guanyant a la pista de la UE d’Horta “B” ho aconseguiríem. Però atenció el partit al Feliu i Codina no serà gens fàcil. Els d’Horta s’hi estan jugant la permanència i segur que no ens posaran les coses gens senzilles o sigui que caldrà fer un gran esforç i sobretot jugar concentrats els 40 minuts per fer-nos amb aquest triomf. Des d’aquestes línies volem fer una crida, perquè la nostra afició es desplaci en massa per animar al sènior “B” cap a la victòria! c/Feliu i Codina 27 (BCN). Diumenge a les 12:30. #mareablava

CB IPSI Otto Sylt  -  Sant Ignasi          84  -  52

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Temporada finalitzada – 4a. posició (18-6)

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Temporada finalitzada – 4a. posició (19-7)

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

UE Claret  -  CB IPSI Otto Sylt          52  -  41

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

E. Mistral-Tècnic Eulàlia  -  CB IPSI Otto Sylt          62  -  55

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

Temporada finalitzada – 14a. posició (4-22)

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt (Descans)

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Iñaki Ibañez (SBM)

15 punts, 6 rebots i 4 recuperacions

La progressió en el nostre club d’aquest joveníssim pivot provinent del júnior preferent del CB Santfeliuenc ha estat espectacular. Sota les ordres de Carles Boada al sènior “C” i doblant habitualment amb el sènior “B”, s’ha convertit en una peça important en la brillant temporada del sènior de Tercera Catalana. Dissabte passat va estar magnífic tant dins la zona com fora (3 triples) i tant en defensa (4 recuperacions) com en tasques ofensives. Felicitats Iñaki!

 

PRÒXIMS PARTITS

(7-8 MAIG)

  • SÈNIOR “A” MASAESE “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:45).
  • SÈNIOR “A” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  UE Sant cugat “1″ (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MASUE d’Horta “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: Temporada finalitzada – 4a posició (18-6).
  • SOTS-25 MASTemporada finalitzada – 4a posició (19-7).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet CEISA (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB Viladecans-Sant Gabriel “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:30).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Viladecans-Sant Gabriel “A” (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “B” MAS: Temporada finalitzada – 14a podició (4-22).
  • JÚNIOR “C” MAS: UE Sant Fost  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 9:00).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!