IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº33

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

No vam poder sumar una victòria dissabte passat en l’última jornada de la temporada a Copa Catalunya. L’equip, que ja havia descendit fa alguns partits, va donar la cara a la pista de l’AESE tot i les nombroses baixes que presentàvem. Els locals, amb un final de primer quart de molt encert van tancar els primers 10 minuts amb una diferència de 10 punts que és la que vam arrossegar durant tot el partit. Malgrat els esforços dels jugadors de Fernando Gordo i Alberto Domínguez durant el segon i tercer quart (vam guanyar-los ambdós) no va ser suficient per remuntar el marcador (tot i situar-nos a tres punts durant el tercer quart: 35-32). Els locals, molt més necessitats que els nostres, van tornar a controlar la situació a l’últim període i van fer-se amb una victòria que els permet tenir factor camp favorable en els playoffs per la permanència. Pel que fa als nostres, tanquem la primera temporada a Copa Catalunya de la nostra història amb un balanç de 5-25 i amb el conseqüent descens tastant en primera persona la duresa de la competició. Tot i això convé destacar el treball realitzat durant tota la temporada pel grup de jugadors que han composat l’equip (entrenant fins l’últim dia) i que han estat dirigits des de la banqueta per Fernando Gordo, Alberto Domínguez i ajudats per Juanma Rodrigo a la preparació física i Albert Galera en l’apartat d’scouting. A tots ells volem reconèixer el seu esforç durant tots aquests mesos de competició en una temporada tant exigent i tant dura com ha estat l’actual. Gràcies a tots!

AESE “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          67  -  59

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Gran victòria del SAF que ens permet arribar a l’última jornada amb opcions per obtenir el factor pista als play-offs per la permanència. El partit va començar de cara per a les de Rafa San José i Alberto Maniega, que sortien amb un 7-0 i obligaven les visitants a demanar el primer temps mort del partit. Després d’aquest temps mort, es va donar un intercanvi de cistelles fins al final del quart, on obteníem una diferència de tres punts a favor. Al segon quart va ser on vam aconseguir marxar per primer cop al marcador gràcies a un parcial de 14-3 que ens permetia arribar a la mitja part 11 a dalt. Al tercer quart, va haver-hi una reacció visitant, però vam saber aguantar-la. Els dos equips van estar molt encertats en atac i també en els nombrosos viatges a la línia de personal. A l’últim període, vam saber aturar els intents de remuntada visitant gràcies als contraatacs de les exteriors. Al final, marcador de 61-44 que ens dóna una victòria aconseguida gràcies al gran esforç de tot l’equip i remuntar el bàsquet average que en podria donar la 11a posició final. Aquesta jornada visitem la pista de l’AE Sant Andreu Natzaret amb l’objectiu d’aconseguir una victòria per assegurar-nos el factor camp a favor a les fases. Serà dissabte a les 17:45. Sort noies!

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Sant Cugat 1          61  -  44

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

CAMPIONS! El primer lloc final es decidia en aquesta última jornada i els d’Elio Martínez i Gerard Querol depenien d’ells mateixos per aconseguir-ho. Una victòria a la pista de la UE Horta ens assegurava el campionat passés el que passés en els altres partits. I així va ser, controlant les emocions i imposant la nostra major qualitat contra un rival molt necessitat i que ens va posar les coses difícils. Al primer quart, els atacs es van imposar a les defenses i vam començar a agafar els primers avantatges (15-21). En els següents 10 minuts vam trencar el partit i amb un parcial de 9-19 arribàvem al descans amb un 24-40 que deixava prou encarrilat el partit. A més ens arribaven notícies de la derrota del 2n classificat (UE Claret) que ens assegurava el primer lloc féssim el que féssim a Horta. Tot i això, i encara que la segona meitat la vam perdre per 27-21, el partit no es va escapar fet que va desencadenar la celebració a peu de pista dels jugadors per la consecució del campionat i per la possibilitat de disputar les fases pel Campionat de Catalunya de la categoria. Cal felicitar a tots els jugadors que hi han participat (també els que han ajudat en partits i entrenaments) i al cos tècnic per aconseguir aquest històric ascens a Segona Catalana del nostre sènior “B”. Felicitats!

UE d’Horta “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          51  -  61

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Temporada finalitzada – 4a. posició (18-6)

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Temporada finalitzada – 4a. posició (19-7)

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet CEISSA          35  -  25

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB VIladecans “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          61  -  56

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Viladecans “A”          44  -  43

 

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

Temporada finalitzada – 14a. posició (4-22)

 

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

UE Sant Fost  -  CB IPSI Otto Sylt          48  -  55

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

SÈNIOR “B” MASCULÍ

CAMPIONS! del Grup 2 de Tercera Catalana. ASCENS!

Temporada per emmarcar la d’aquest equip que ha cregut sempre en les seves possibilitats malgrat les dificultats que han anat apareixent al llarg del curs. L’equip ha aconseguit el primer lloc final després de fer un balanç de 25-5 i de situar-se líder a la penúltima jornada, persistint fins a les últimes jornades per si la UE Claret ensopegava. Així ha estat i hem pogut culminar una temporada històrica encadenant el segon ascens consecutiu. Així doncs toca felicitar al cos tècnic encapçalat per Elio Martínez i ajudat per Gerard Querol i a tots els jugadors: Albert Gratacós, Marc Martínez i Pol Jiménez dirigint la nau; Pol Parisi, Jan Teruel, Albert Iruela, Albert Penin, Pau Secall i Oriol Capsada ajudant des del perímetre i barallant-se sota els taulells Joan Montané, Miquel de Jover, Jordi Bertran, Jordi Rodeiro i Iñaki Ibañez (amb fitxa sènior “C” però tot l’any ajudant en entrenaments i partits). També cal esmentar a tots els jugadors del “C” que han col·laborat en entrenaments i partits. També és vostre! De fet és un èxit de tots i sobretot del nostre planter que continua donant bons fruits! Felicitats i ara a encarar les fases contra CB Tona! (aquest cap de setmana juguem el partit d’anada a Provença).

PRÒXIMS PARTITS

(14-15 MAIG)

  • SÈNIOR “A” MASTemporada finalitzada – 16a posició (5-25).
  • SÈNIOR “A” FEMAE Sant Andreu Natzaret “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:45).
  • SÈNIOR “B” MASCB IPSI Otto Sylt  -  CB Tona (Ds 19:30). 1/4 Campionat Catalunya de Tercera.
  • SÈNIOR “B” FEM: Temporada finalitzada – 4a posició (18-6).
  • SOTS-25 MASTemporada finalitzada – 4a posició (19-7).
  • SOTS-21 FEM: Temporada finalitzada – 3a posició (17-5).
  • JÚNIOR “A” MAS: Temporada finalitzada – 2a posició (23-3). 
  • JÚNIOR “B” MAS: Temporada finalitzada – 14a posició (4-22).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt (Dg 9:00).

 

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!