IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº34

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Temporada finalitzada – 16a. posició (5-25)

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Dura derrota del Sènior A Femení davant un rival que va demostrar ser molt superior en tot moment. Ja des del començament, les locals van marcar el ritme del partit amb els seus contraatacs, si bé aconseguíem mantenir-nos en el partit gràcies a les pilotes interiors. Al segon quart, les locals van posar una marxa més i van marxar en el marcador, ajudades per les nombroses pèrdues de pilota que vam cometre. Després del pas per vestidors, el joc es va enfosquir i tots dos equips van visitar molt la línia de tirs lliures al tercer quart. A l’últim període, el desànim es va apoderar de les de Rafa San José i Alberto Maniega, que van veure com les locals anotaven 24 punts per tancar el partit. Tot i el resultat, la bona notícia és que l’equip tanca la fase regular en 12ena posició i jugarà les fases de permanència contra el Reus Deportiu amb el factor camp favorable. Es tracta d’una eliminatòria al millor de 3 partits, el guanyador de la qual és qui manté la categoria. El primer partit serà dissabte 21 a les 19:15 al pavelló. No hi falteu! I veniu amb samarreta blava! Hem de crear la #MareaBlava!

AE Sant Andreu Natzaret “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          70  -  38

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Solvent victòria dels nois d’Elio Martínez i Gerard Querol en el partit d’anada dels 1/4 de final del Campionat de Catalunya de Tercera (eliminatòria prèvia de la Final a 4 de la categoria que es disputarà a Tremp el cap de setmana del 28-29 de maig). Tot i la diferència final d’11 punts, el partit de tornada a Tona no es preveu gens senzill i tot i que intentarem fer valer aquesta renda els de la comarca d’Osona segur que ens compliquen el passi. Pel que fa al partit de dissabte passat, els nostres van sortir molt concentrats i ràpidament ens vam fer amb el control de la situació. En un segon quart amb un joc dels dos equips espectacular digne d’una categoria més, el partit s’ajusta de nou per arribar al descans amb un favorable 42-40. L’encert en el llançament exterior mantenia els de Tona en el partit però un tercer període magnífic dels nostres jugadors (sobretot defensivament) va disparar les diferències fins a arribar els 20 punts. Però els osonencs no van perdre la cara al partit i van seguir lluitant fins al final per ajustar el partit gràcies al seu percentatge de tirs lliures. Tot i això, 11 punts de renda que esperem siguin suficients i ens permetin aconseguir al ticket per la Final a 4 de Tercera, consolidant la bona ratxa d’aquest equip que ha aconseguit dos ascensos en dos anys. Molta sort! Volem anar a Tremp!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Tona          84  -  73

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Temporada finalitzada – 4a. posició (18-6)

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Temporada finalitzada – 4a. posició (19-7)

 

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt (Descans)

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

Temporada finalitzada – 2a. posició (23-3)

 

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

Temporada finalitzada – 14a. posició (4-22)

 

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sant Celoni         62  -  49

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Oriol Capsada (SBM)

16 punts (2 triples)

Aquest fitxatge d’hivern s’ha adaptat a la perfecció a la dinàmica del nostre sènior “B” (de fet des de principi de temporada que ja estava entrenant sota les ordres d’Elio Martinez). Es tracta d’un aler alt esquerrà amb experiència a Copa Catalunya i Primera Catalana amb ASFE Sant Fruitós i que aporta l’ofici i l’equilibri que necessita un equip tant jove com és el nostre sènior “B” (apart de la seva innegable qualitat). Dissabte passat va estar extraordinari anotant des de posicions diferents amb 2 triples inclosos i col·laborant en primera persona en la victòria de l’equip. Felicitats Oriol!

PRÒXIMS PARTITS

(14-15 MAIG)

  • SÈNIOR “A” MASTemporada finalitzada – 16a posició (5-25).
  • SÈNIOR “A” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  Reus Deportiu (Ds 19:15) PLAYOUT PERMANÈNCIA.
  • SÈNIOR “B” MASCB Tona  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:00). TORNADA 1/4 Campionat Catalunya de Tercera.
  • SÈNIOR “B” FEM: Temporada finalitzada – 4a posició (18-6).
  • SOTS-25 MASTemporada finalitzada – 4a posició (19-7).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Manyanet-Les Corts (Ds 17:00). ANADA 1/4 Campionat de Barcelona de Nivell “A”.
  • JÚNIOR “A” MAS: Temporada finalitzada – 2a posició (23-3). 
  • JÚNIOR “B” MAS: Temporada finalitzada – 14a posició (4-22).
  • JÚNIOR “C” MAS: Temporada finalitzada – 4a posició (5-7).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!