IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº35

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Temporada finalitzada – 16a. posició (5-25)

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Males notícies. El nostre sènior “A” femení va perdre el primer partit de la sèrie (al millor de 3) per mantenir-nos a Primera Catalana i haurem de guanyar diumenge que ve a Reus per forçar el desempat que seria a Provença. El partit de dissabte passat va ser molt disputat però ens va passar factura un mal primer quart de les nostres.  Les rivals disposen d’algunes jugadores amb molt talent i aconseguien anotar relativament fàcil de 3 punts malgrat els nostres esforços per defensar aquestes situacions que ja sabíem que ens farien mal. 8 triples de les del Baix Camp en els primers 20 minuts (5 al primer quart i 3 al segon) feien que les diferències en el marcador al descans (32-38) fossin molt més àmplies del que realment es veia a la pista. Al tercer quart, el joc es va equilibrar i les nostres pívots feien patir a les interiors visitants amb segones opcions i forçant personals. L’últim període i prement el gas a fons, vam aconseguir equilibrar el marcador, però als últims segons, un altre triple i 4 tirs lliures consecutius anotats per les visitants feien que la victòria final se’ns escapés. El que dèiem a l’inici d’aquestes línies, amb aquesta derrota les nostres han de guanyar a la pista de Reus per empatar l’eliminatòria i forçar el tercer i, llavors ja sí, decisiu partit per la permanència. L’equip està animat i només pensant en guanyar a Reus. No ens rendim! Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  Reus Deportiu          70  -  74

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Temporada finalitzada pel nois del sènior “B” masculí que van veure com s’esvaïen les possibilitats de ser a la Final a 4 de Tercera perdent a Tona els 11 punts que defensaven del partit d’anada. Tot i començar bé el partit, controlant els intents de remuntada dels locals i arribant al descans amb 6 punts favorables, els d’Osona van prémer l’accelerador i a l’últim quart vam patir un autèntic bombardeig de triples que va permetre als locals guanyar el partit i capgirar l’eliminatòria. Tot i la derrota final, convé recordar l’excel·lent temporada dels nois de l’Elio Martínez i el Gerard Querol que l’han acabada com a campions del seu grup, assegurant-se d’aquesta manera l’ascens de categoria, el segon en 2 anys. El balanç de tot el curs només pot ser positiu, realitzant el millor balanç de victòries-derrotes del sènior “B” a Tercera (25-5) i aconseguint per primera vegada en la nostra història l’ascens a Segona Catalana. Felicitats a tots!

CB Tona  -  CB IPSI Otto Sylt          85  -  70

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Temporada finalitzada – 4a. posició (18-6)

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Temporada finalitzada – 4a. posició (19-7)

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Manyanet Les Corts          35  -  62

CB Manyanet Les Corts  -  CB IPSI Otto Sylt          71  -  33

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

Temporada finalitzada – 2a. posició (23-3)

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

Temporada finalitzada – 14a. posició (4-22)

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

Temporada finalitzada – 4a. posició (5-7)

PRÒXIMS PARTITS

(29 MAIG)

  • SÈNIOR “A” MASTemporada finalitzada – 16a. posició (5-25).
  • SÈNIOR “A” FEMReus Deportiu  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:15) PLAYOUT PERMANÈNCIA (2n. partit).
  • SÈNIOR “B” MASTemporada finalitzada – 1a. posició. (25-5).
  • SÈNIOR “B” FEM: Temporada finalitzada – 4a. posició (18-6).
  • SOTS-25 MASTemporada finalitzada – 4a. posició (19-7).
  • SOTS-21 FEM: Temporada finalitzada – 3a. posició (17-5).
  • JÚNIOR “A” MAS: Temporada finalitzada – 2a. posició (23-3). 
  • JÚNIOR “B” MAS: Temporada finalitzada – 14a. posició (4-22).
  • JÚNIOR “C” MAS: Temporada finalitzada – 4a. posició (5-7).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!