IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº36

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Temporada finalitzada – 16a. posició (5-25)

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Quan semblava que estàvem mig mortes amb la derrota a casa en el primer partit del play-off per la permanència, les nostres es van conjurar per guanyar dissabte passat. I el partit no era gens fàcil. Visitàvem Reus amb la pressió de guanyar sí o sí perquè una derrota ens condemnava al descens, o sigui que l’empresa era complicada. Però el nostre primer equip femení es va conjurar per treure el millor de si mateix i gràcies a una gran defensa i a una gran concentració durant els 40 minuts vam poder treure el partit endevant. D’aquesta manera, al descans ja dominàvem 24-31 davant un pavelló ple que esperava que les locals remuntessin a la represa per tancar ja l’eliminatòria. Però les noies de Rafa San José i Alberto Maniega no es van relaxar i van augmentar la diferència tancant el tercer quart amb un 38-47 favorable i amb només 10 minuts per disputar-se. Les del Baix Camp encara no havien dit l’última paraula i van apretar les dents i ens van posar les coses difícils fins al final. Malgrat això, vam saber gestionar els últims minuts i endur-nos una victòria vital per poder tornar a Provença i sentenciar l’eliminatòria amb l’ajuda de la nostra gent. La cita ineludible és aquest dissabte a Provença on necessitarem que hi vingueu tots i totes, que no hi càpiga ni una ànima més, i amb les goles afinades! El partit començarà a les 19:15 o sigui que procureu arribar-hi una mica abans per començar a fer ambient i per no quedar-vos sense butaca! Esteu avisats/des!

Reus Deportiu  -  CB IPSI Otto Sylt          45  -  51

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Temporada finalitzada – 1a. posició (25-5)

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Temporada finalitzada – 4a. posició (18-6)

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Temporada finalitzada – 4a. posició (19-7)

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

Temporada finalitzada – 3a. posició (17-5)

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

Temporada finalitzada – 2a. posició (23-3)

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

Temporada finalitzada – 14a. posició (4-22)

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

Temporada finalitzada – 4a. posició (5-7)

PRÒXIMS PARTITS

(4 JUNY)

  • SÈNIOR “A” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  Reus Deportiu (Ds 19:15) PLAYOUT PERMANÈNCIA (3r. partit).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!