IPSIONITZA’T! 2015-16 – FINAL

RESUM JORNADES DE BÀSQUET 2016

 · 3×3 I CONCURS DE TRIPLES

ipsi

Dissabte passat a la tarda i com ja va sent habitual en els últims anys, des del CB IPSI volíem acomiadar la temporada 2015-16 organitzant una jornada de bàsquet que va començar a les 16:30 amb el tradicional 3×3 entre els jugadors i jugadores de tots els equips del club. Des dels sèniors fins als júniors en equips mixtes. Tots ells van poder desenvolupar les seves habilitats en un clima distès sense les tensions que a vegades es donen en un equip al llarg de la temporada. Sens dubte, a nivell de club és un dels millors moments de l’any. El campionat se’l va endur l’equip format per Marc Subirachs (SAM), Ona Planas (SBF) i Martí Nogués (JBM) en una final prou disputada decidida en els últims instants contra el conjunt de Georgina Gassó (SBF), Oriol Cesari (JBM), Marçal Bravo (JAM) i Albert Sulleva (SAM). Abans dels quarts de final vam organitzar el concurs de triples, per demostrar qui és el millor shooter del club. Oriol Capsada (SBM) es va endur el títol amb una ratxa final de 16 triples en un minut. En segon lloc va acabar Ignasi Granés del SAM (sumant podi per quarta edició consecutiva en l’any de la seva retirada). La sorpresa del concurs la va protagonitzar Jordi Bertran (SBM) que tot i lesionat al genoll va realitzar un gran campionat i es va endur la medalla de bronze. Per últim, Pol Parisi (SBM), Albert Sulleva (SAM) i Marc Subirachs (SAM) ens van obsequiar amb una exhibició d’esmaixades molt espectacular posant punt i final a la diada i a la temporada 2015-16.

IMG_8868

Jordi Bertran (3r classificat), Oriol Capsada (campió) i Ignasi Granés (2n classificat)

Campions 3x3: MArtí Nogués (JBM), Ona Planas (SBF) i Marc Subirachs (SAM)

Campions 3×3: Martí Nogués (JBM), Ona Planas (SBF) i Marc Subirachs (SAM)

IMG_8865

Subcampions 3×3: Albert Sulleva (SAM), Marçal Bravo (JAM), Georgina Gassó (SBF) i Oriol Cesari (JBM)

SOPAR FINAL DE TEMPORADA

Un cop passat tothom per la dutxa la cita era el sopar de final de temporada per fer un bon àpat i reunir-nos tots els membres del club per recordar les batalletes de la temporada que acabàvem. El lloc per dur a terme el sopar tornaven a ser les instal·lacions del Club Tennis Pompeia, a l’aire lliure i amb unes vistes formidables de la ciutat de Barcelona. Fent gala de les seves dots per exercir de mestre de cerimònies, Jordi Bertran va ser l’encarregat de conduir l’entrega de premis i els sortejos posteriors. Enguany i gràcies a la gentilesa d’algunes marques vam poder entregar obsequis de Nutricross, Shoot Tech, Sylvia’s Box. I a més tots els assistents del sopar van tornar a tenir regal assegurat, la samarreta que es portarà aquest estiu: Llangardaix. Si no vas poder venir al sopar però la vols, reserva-la ja que encara en tenim alguna en stock. Així doncs, amb el sopar de cloenda de la temporada, tancàvem definitivament l’any de la millor manera possible amb l’ull posat al següent curs basquetbolístic que segur ens proposarà nous reptes a tots els nivells. Tampoc volem deixar passar l’ocasió per fer un petit reconeixement a l’esforç d’entrenadors, col·laboradors i junta directiva que han fet possible tirar endavant aquestes jornades de bàsquet. Carregueu piles per l’any que ve! Això promet!

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!