IPSIONITZA’T 2016-17 Nº10

SÈNIOR “A” MASCULÍ (4-5)

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana-Grup 3

La visita dels líders a Provença no vam poder saldar-la amb victòria i vam caure derrotats finalment per 59-74. Els visitants són sens dubte un dels millors equips de la competició i compten a les seves files amb jugadors amb àmplia experiència en categories superiors. Tot i això els nostres van sortir molt concentrats i amb ganes de plantar batalla. D’aquesta manera, amb uns bons primers deu minuts locals, vam ser capaços d’arribar al final del primer quart amb un favorable 18-17. Va ser just després, en el segon quart, on els de Xavi Bayod i Gerard Domènech es van veure superats amb un 9-20 on els interiors dels del Guinardó van marcar la diferència. Arribàvem al descans amb un 27-37 desfavorable i tot i que durant el segon temps vam seguir intentant-ho, el FC Martinenc va saber gestionar el seu avantatge i endur-se la victòria de Provença. Diumenge que ve, en un desplaçament complicat, visitarem Berga per tornar a sumar i igualar el nostre balanç de victòries-derrotes. Sort nois!

CB IPSI Otto Sylt  -  FC Martinenc “A”          59  -  74

SÈNIOR “A” FEMENÍ (4-3)

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana-Grup 2

La 3a seguida! El Sènior A Femení va aconseguir la primera victòria a domicili de la temporada en la visita a l’Espanya Industrial. Les de Rafa San José i Alberto Maniega van començar el partit molt bé, amb 3 triples que ens permetien començar dominant el marcador. Les locals, però, contrarestaven el nostre encert des de 6,25 amb el seu joc interior, i acabaven 6 a sota el primer quart (15-21). Al segon quart vam tenir moments de dubtes, però les del BAM no els van saber aprofitar per retallar la distància i marxàvem 5 a dalt al descans. Després del pas pels vestidors, el partit es va endurir i els tirs lliures esdevenien una constant. El nostre encert des de la línia de personal ens permetia eixamplar la diferència fins als 10 punts al final del quart (40-50). A l’últim quart va arribar la reacció de les de Sants, que, combinada amb les nostres imprecisions, va fer que les locals es posessin a només 2 punts. Al final, però, 2 tirs lliures anotats a pocs segons del final ens permetien assegurar la victòria per un ajustadíssim 60-62. Aquesta setmana rebem el Snatt’s Femení Sant Adrià B a la nostra hora habitual, dissabte a les 19:15. A per la 4a!

BAM  -  CB IPSI Otto Sylt          60  -  62

SÈNIOR “B” MASCULÍ (8-1)

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana-Grup 1

Els nois d’Elio Martínez i Gerard Querol van tornar a guanyar dissabte passat i confirmen una arrencada de temporada extraordinària. Ens visitava un CN Tàrrega que ocupava una de les places del grup capdavanter de la lliga i que si ens derrotava es col·locava en tercera posició. Però els nostres jugadors van sortir molt concentrats i en uns primers 20 minuts de gran bàsquet van deixar sentenciat el partit ja al descans. Així ja al primer quart dominàvem per 21 a 10 per arribar al descans amb un demolidor i definitiu 40-12. Els ipsians jugant un bàsquet directe i coral amb transicions ràpides aconseguien superar en ritme de joc als de l’Urgell i deixar l’enfrontament vist per sentència a la mitja part. El segon temps, amb el partit ja trencat va servir perquè els visitants poguessin reduir sensiblement la diferència final i evidenciant que malgrat el resultat són un bon equip prou compensat en totes les seves línies. Amb la victòria, els nostres continuen segons i ja treuen dos triomfs de diferència  als tercers classificats. Felicitats! Aquest disssabte ens toca visitar la difícil pista del CB Artés “B” (actuals tercers classificats).

CB IPSI Otto Sylt  -  CN Tàrrega “A”          76  -  46

SÈNIOR “B” FEMENÍ (5-2)

Entrenador: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana-Grup 5

Victòria! Les de Josep Querol i Albert Galera visitaven la pista del Claret buscant mantenir les bones sensacions de les darreres jornades, i el partit no va poder començar més de cara. Tot i començar perdent 2-0 (únic avantatge de les locals de tot el partit), l’equip va mostrar un nivell d’intensitat molt alt durant tot el primer quart i va guanyar-lo per 7-20. Al segon periode, les locals aconseguien un parcial de 15-0 i es posaven a només 1 punt (22-23, a 3 minuts pel descans), però les nostres van encadenar un 0-8 per tornar a separar-nos en el marcador. Al descans, guanyàvem de 6 (25-31). A la represa, les gracienques van seguir en la defensa zonal en la qual s’havien instal·lat al segon quart, però la vam saber atacar millor que a la primera part i vam aconseguir anotar més que al segon període. Al final del quart el marcador era de 41-48. Durant els últims deu minuts vam saber aguantar els intents de les gracienques per remuntar i ens vam endur la victòria per 56-63. La propera jornada rebem l’AE Badalonès A, que ocupa la 7a posició amb les mateixes derrotes que nosaltres (han jugat un partit menys). Serà diumenge a les 12 a Provença. Us hi esperem!

UE Claret  -  CB IPSI Otto Sylt          56  -  63

SÈNIOR “C” MASCULÍ (6-1)

Entrenador: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25-Grup 6

Victòria dels de Gerard Querol i Jordi Bertran davant d’un CB Ciutat Vella “A” que arribava a la cita invicte. Els nostres van manar sempre en el marcador gràcies a un inici fulgurant tant a nivell de ritme com d’encert. Els visitants, en canvi, es van veure superats i eren incapaços d’anotar. 23-5 al final del primer quart. Al segon, però, el partit es va igualar i els visitants van pujar la intensitat defensiva. Els nostres, sense un joc tan brillant com el del primer període, aguantaven els cops gràcies a l’encert dels exteriors i marxaven 19 a dalt al descans (40-21). A la represa, però, els de Ciutat Vella van demostrar perquè encara no havien perdut cap partit aquesta temporada. Ajudats per una defensa zonal que se’ns va encallar, els visitants van anar retallant les diferències. Des d’un +20 per als nostres a mitjans del 3r quart, es va arribar al +6 final. Entremig, moltes imprecisions i pèrdues de pilota que no ens permetien trobar el bon joc dels primers 20 minuts i l’encert dels visitants no ens permetia córrer. Això feia que haguéssim de jugar molts atacs contra una defensa zonal ja col·locada. Tot i això, i després d’un 7-20 de parcial a l’últim quart, el nostre sots-25 suma una victòria més que ens permet situar-nos en segona posició. El proper partit serà d’aquí a tres setmanes, quan rebrem el líder, el SE St. Joan de Mata. Serà el dia 4 de desembre a les 12 a Provença.

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Ciutat Vella “A”          61  -  56

SOTS-21 FEMENÍ (2-5)

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”-Grup 1

Bàsquet Pia Sabadell  -  CB IPSI Otto Sylt          43  -  56

JÚNIOR FEMENÍ (4-2)

Entrenadora: Anna Escuín i Javi Ruiz

Nivell “B”-Grup 9

CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Sitges          55  -  56

JÚNIOR “A” MASCULÍ (4-3)

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”-Grup 5

CB IPSI Otto Sylt  -  Gramenet BC “A”          63  -  55

JÚNIOR “B” MASCULÍ (8-0)

Entrenador: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”-Grup 1

CB Grup Barna Blanc  -  CB IPSI Otto Sylt          46  -  80

JÚNIOR “C” MASCULÍ (3-3)

Entrenador: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”-Grup 9

CB IPSI Otto Sylt  -  Creu Alta Sabadell Blau          54  -  46

CAT-Júnior  -  CB IPSI Otto Sylt          66  -  47

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Urgell Garreta (SAF)

23 punts i 7 rebots

Gran partit el signat per aquesta jugadora de La Seu d’Urgell que compleix enguany la seva segona temporada al nostre primer equip. La Urgell és una d’aquelles jugadores que qualsevol entrenador vol tenir al seu planter pel seu nivell d’entrega sense condicions que la fa ser cada dia una mica millor jugadora. Sempre aportant rèdits positius a l’equip, diumenge passat va estar especialment encertada no només en l’aspecte anotador amb el seu llançament de mitjana distància i després de rebot ofensiu sinó contribuint també amb infinitat d’intangibles que les estadístiques no mostren. Felicitats guerrera!

PRÒXIMS PARTITS

(19-20 NOVEMBRE)

  • SÈNIOR “A” MAS: Beep Bàsquet Berga  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:45).
  • SÈNIOR “A” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Femení Sant Adrià “B” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MAS: CB Artés “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  AE Badalonès “A” (Dg 12:00).
  • SÈNIOR “C” MAS: (Descans).
  • SOTS-21 FEM: Lima Horta Bàsquet  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:45).
  • JÚNIOR FEM: CB Prat “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 12:30).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB Nou Esplugues “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:45).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  ABB Bufalà (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: La Salle Bonanova  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:45).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com