IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº13

 SÈNIOR “A” MASCULÍ (5-7)

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana-Grup 3

Derrota mínima a la pista del CN Terrassa, un equip clarament en progressió i que està sortint de les últimes posicions darrerament. I és que l’inici de partit dels locals va ser espectacular anotant 5 triples en el primer quart amb un gran nivell d’encert. Tot i això els nostres, tot i anar per darrere, no li perdien la cara al partit (39-34 al descans). A la represa els vallesans, després de dominar el tercer quart es van col·locar amb una diferència favorable de 12 punts (64-52) a falta de només 6 minuts per acabar el partit. Els terrassencs van ser capaços d’anotar fins a 12 triples cosa que els hi va donar molt marge per cometre altres errors. Però una reacció formidable dels nostres culminada amb un parcial de 0-13 capgirava el marcador entrant als últims 60 segons amb avantatge (64-65). Els locals estaven tocats però finalment van poder anotar 3 tirs lliures dels 6 que van disposar en els últims segons i nosaltres, que vam tenir l’última possessió per vèncer, no vam poder fer-ho, perdent finalment el xoc. Dissabte dia 17 rebrem l’SFERIC de Terrassa, un equip també a l’alça i que segur que ens posarà amb moltes dificultats tot i ocupar les últimes posicions. Sort!

CN Terrassa  -  CB IPSI Otto Sylt          67  -  65

SÈNIOR “A” FEMENÍ (5-5)

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana-Grup 2

Doblet de victòries pel nostre sènior “A” que es consoliden a la zona intermitja de la classificació. El desplaçament a Sant Cugat, ajornat des de la primera jornada, ens enfrontava a  un rival que actualment ocupa plaça de fases de descens, i ens permetia allunyar-nos-en una mica. El primer quart va començar bé per a les nostres, que amb tres triples i un parcial de 0-6 al final del quart s’enduien el primer període per 11-16. Al segon quart, tot i anotar 2 triples més, les de Rafa San José i Alberto Maniega veien com les locals es posaven per davant al descans (33-32). A la represa, els dos equips van intercanviar cistelles fins que, a l’últim minut, les nostres van anotar 5 punts seguits per marxar al final del quart amb 3 punts d’avantatge (43-46). A l’inici de l’últim quart, un 4-0 de les del Vallès les posava per davant en el marcador, però vam respondre amb un parcial de 0-7 que ens distanciava a 6 punts, avantatge que vam saber administrar fins al final del partit per acabar enduent-nos la victòria per 55-59 en una pista on hi cauran molts equips.

Partit gris el que vam viure diumenge al matí al pavelló. Ja de bon començament es veia que el partit aniria a pocs punts, ja que cap dels dos equips va estar encertat de cara a cistella i tampoc van tenir cura de la pilota. El marcador al final del primer quart era de 4-6 fins que, als últims instants, les visitants van anotar un triple que feia que obrissin la primera diferència a favor al marcador (4-9). Al segon quart, una tímida reacció de les nostres, que van jugar una mica millor, va fer que arribéssim al descans amb el marcador empatat a 16. Després del pas per vestidors, les de Les Corts van tancar-se encara més en defensa, aprofitant el físic de les seves interiors, i es van endur el quart on, un cop més, la manca d’anotació i el ritme de joc baix van ser la tònica. Començàvem l’últim període amb un marcador advers de 23-25 i el nostre desencert en atac (només 5 punts a l’últim quart) va fer estèrils els nostres intents de remuntada, propiciant la victòria de les visitants per 28-36. Intentarem retrobar les bones sensacions en la visita a Olot, on ens medim a un equip amb un balanç idèntic al nostre (6-5). Serà dissabte dia 17 a les 17:45.

UE Sant Cugat “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          55  -  59
CB IPSI Otto Sylt  -  Linkia FP Joventut Les Corts          28  -  36

SÈNIOR “B” MASCULÍ (10-2)

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana-Grup 1

Els nois de l’Elio Martínez i Gerard Querol van fer un gran partit per passar pàgina a la derrota a casa de la setmana anterior. Diumenge passat es van mostrar superiors en tot moment als graciencs per acabar elevant la diferència fins als 24 punts finals i sumant la desena victòria en 12 partits, una balanç extraordinari que de ben segur tots haguéssim signat abans de començar. Els nostres van jugar un molt bon partit i ja al descans dominàvem per 30-43 amb un gran encert des dels 6,25 i atacant de forma molt fluïda la defensa local. Les diferències van anar augmentant fins a arribar al 57-81 final deixant molt bones sensacions a l’espera de rebre dissabte que ve als líders de la lliga: el CB Roser “B”. Serà un partidàs que enfrontarà als primers contra els segons. No t’ho perdis i vine a Provença!

Vedruna Gràcia “B”  -  CB IPSI Otto Sylt         57  -  81

SÈNIOR “B” FEMENÍ (7-3)

Entrenador: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana-Grup 5

Victòria importantíssima a domicili de les de Josep Querol i Albert Galera. Les noies del Sènior B Femení van sortir molt concentrades i van aconseguir un parcial de 1-16 en els 7 primers minuts de partit, diferència que van saber mantenir fins al final del primer quart, que van guanyar anotant 25 punts (10-25). Tot i això, les del Minguella no van baixar els braços i es van posar a només 6 punts a l’inici del segon període (19-25). Les nostres, però, van tornar a trobar bones sensacions i la diferència no va tornar a baixar dels 7 punts en tot el partit. Després d’aquest ensurt de les locals, vam saber tornar a estirar la renda fins als 11 punts al descans (31-42). Després del bon nivell anotador de tots dos equips a la primera part, el tercer quart va ser una bona demostració defensiva. El 5-9 del parcial del període parla per sí mateix. L’últim quart va ser, pel que fa al joc, una continuació del tercer, i si bé dominàvem en el marcador amb rendes de més de 15 punts, no vam tenir la sensació d’haver tancat el partit fins a ben entrat l’últim quart. Al final, però, victòria per 44-64 i sisè partit consecutiu en el que passem de 60 punts. El proper partit serà diumenge 18/12 a les 12 a Provença davant el Círcol Centre Mèdic La Vila Badalona. Us hi esperem!

AE Minguella “C”  -  CB IPSI Otto Sylt         44  -  64

SÈNIOR “C” MASCULÍ (7-1)

Entrenador: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25-Grup 6

Partidàs i victòria contra els líders! El partit que enfrontava el Sènior C Masculí contra el Sant Joan de Mata, hi havia en joc el liderat del grup (virtualment encara és dels de Sant Andreu, que porten un partit jugat més i una derrota més). Els de Gerard Querol i Jordi Bertran eren plenament conscients d’aquesta situació i van realitzar un partit ple de ritme, encert i concentració. Tot i això els primers minuts d’entrada al partit, els visitants van mostrar el seu potencial i amb un parcial de 0-7 en els dos primers minuts de partit van començar dominant (18-23 al final del primer quart). Al segon quart, però, els nostres, amb un gran allau de joc, van capgirar el marcador amb un parcial de 21-5 incloent-hi 4 triples (5 en total al quart). Al tercer quart, més encert exterior dels nostres, que van anotar 10 triples en tot el partit. Els visitants, però, van estar millor en atac i es van endur el quart per 21-22, deixant el marcador en 67-60 amb 10 minuts per jugar-se. A l’últim quart els nostres es van divertir i, gràcies a l’encert ofensiu que els va acompanyar durant gairebé tot el partit, van sentenciar el matx amb un parcial de 24-9 que ens donava la victòria per 91-69 i ens permet situar-nos líders en cas de guanyar dissabte dia 17 a les 19:45 a la pista del Basket Coras. Felicitats i a seguir!

CB IPSI Otto Sylt  -  SE Sant Joan de Mata         91  -  69

SOTS-21 FEMENÍ (3-7)

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”-Grup 1

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Barberà          32  -  51

JÚNIOR FEMENÍ (7-2)

Entrenadora: Anna Escuín i Javi Ruiz

Nivell “B”-Grup 9

La Seda Crono  -  CB IPSI Otto Sylt         21  -  42

JÚNIOR “A” MASCULÍ (6-4)

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”-Grup 5

CB IPSI Otto Sylt  -  UBSA “4″         53  -  52

JÚNIOR “B” MASCULÍ (9-2)

Entrenador: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”-Grup 1

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Guinardó “B”         49  -  62

JÚNIOR “C” MASCULÍ (5-4)

Entrenador: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”-Grup 9

SAFA Sant Andreu  -  CB IPSI Otto Sylt         38  -  62

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Alba Garcia (SBF)

22 punts i 11 rebots (29 de valoració)

Dobles figures les que va rubricar l’Alba Garcia dissabte passat. Aquesta jugadora interior (també és entrenadora de la casa) va dominar la pintura de manera incontestable. A la seva tasca ofensiva arrodonida amb 22 punts cal sumar-hi 11 rebots (8 defensius) anotant prop de l’anella amb bones finalitzacions, amb el seu clàssic llançament des de la mitjana distància i fins i tot amb un triple! L’Alba és la gran de 3 germans. Tots tres juguen al CB IPSI (l’Alba i la Carla són companyes d’equip al sènior “B” i l’Albert juga amb el júnior “B”), fet inèdit fins a la data a casa nostre! Felicitats Alba! No et tallis la trena!

PRÒXIMS PARTITS

(17-18 DESEMBRE)

  • SÈNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Sferic Terrassa “A” (Ds 18:15).
  • SÈNIOR “A” FEM: CB Olot “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:45).
  • SÈNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Càmping Bianya Roser “B” (Ds 16:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Círcol Catòlic Badalona (Dg 12:00).
  • SÈNIOR “C” MAS: Basket Coras  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:45).
  • SOTS-21 FEM: CE Sant Nicolau  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:30).
  • JÚNIOR FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  AE Minguella (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB Guinardó “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: Vedruna Gràcia  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 19:00).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CAT Júnior (Ds 19:45).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com