IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº 18

SÈNIOR “A” MASCULÍ (7-8)

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana-Grup 3

Segona victòria consecutiva pels nois dirigits per Xavi Bayod i Gerard Domènech que ens permet sortir de la zona baixa de la classificació i situar-nos en una còmoda setena posició. La lliga però, està ajustadíssima perquè si bé és cert que ens trobem a només dues victòries de diferència dels tercers classificats també ho és que només ens separa un triomf amb els equips que jugarien a data d’avui la promoció de descens. Tot i això, els nostres es troben en un moment dolç de joc i de resultats. Una bona mostra d’això va ser el partit de dissabte passat en què vam poder vèncer a un rival directe com és el SEDIS amb estones de molt bon joc (sobretot al segon quart) en què vam ser capaços de marxar al descans amb un 48-29 favorable. A la represa, ens va costar més trobar el ritme de partit adequat i tot i gestionar els minuts final amb solvència vam patir més del que haguéssim imaginat al descans. Els de la Seu d’Urgell són un bon equip i a falta d’un minut es van situar a només 2 punts dels nostres. Al final sumem la segona victòria seguida a l’espera de rebre dissabte que ve als tercers classificats. Serà difícil! Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  SEDIS Hidrology          69  -  61

SÈNIOR “A” FEMENÍ (7-7)

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana-Grup 2

Llàstima, no vam poder tornar del Vallès amb la victòria! Les nostres no van poder desplegar el seu joc i van caure a la pista del CB Les Franqueses. Les locals, motivades després del canvi d’entrenador, van sortir amb molta més força que nosaltres i van aconseguir un parcial de 18-4 que vam saber reduir arribant al final del primer quart 23-15. Al segon període, el caràcter de les locals es va seguir imposant i el nostre encert no era el d’altres dies. Això va fer que el parcial del quart fos de 10-3 per les vallesanes i el resultat al descans era de 33-18. Les de Rafa San José i Alberto Maniega van sortir a la segona part amb una altra cara, però les del Vallès van saber gestionar la diferència al seu favor, i malgrat guanyar el quart, el marcador encara mostrava un 46-38 a favor de les locals. L’últim quart va ser un intercanvi de cistelles que no ens va permetre retallar la distància. Al final, derrota per 60-49 que ens deixa 7es a la classificació. Així és la Primera Catalana, qualsevol rival et pot complicar la vida i com diria aquell: No hay rival pequeño! Aquesta setmana rebem al GEIEG B, diumenge a les 6 a Provença (atenció canvi horari!) en un partit que tancarà la primera volta de la competició. Us hi esperem!

CB Les Franqueses “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          60  -  49

SÈNIOR “B” MASCULÍ (11-4)

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana-Grup 1

Els nois entrenats per l’Elio Martínez i el Gerard Querol no van poder revertir les sensacions de l’última derrota i van tornar a caure aquest cop a casa contra un dels rivals durs de la lliga com és el Centre Catòlic L’Hospitalet “A”. El partit va estar marcat per la gran igualtat entre els dos conjunts fins que a l’últim període, els visitants comandats per algun dels seus jugadors insígnies i veterans van situar-se amb marges una mica més llargs en l’últim compàs del partit. Però l’encert en el llançament exterior dels jugadors de L’Hospitalet en el tram final va acabar de donar ales i la confiança necessària als jugadors del Catòlic que definitivament es van creure que podien guanyar el partit. Els nostres ho van lluitar fins al final arribant a situar-se a 2 punts quan havien arribat a perdre de més de 10 però tot i la remada vam acabar morint a la platja. Tot i les dues darreres ensopegades, tanquem la primera volta amb un balanç que només es pot qualificar d’excel·lent: 11 victòries i 4 derrotes. I més si tenim en compte que el nostre sènior “B” es trobava l’any passat a Tercera Catalana i fa dues temporades competíem a sots-25. En dues temporades sumem dos ascensos i ara mateix ens trobem tercers a Segona Catalana. Bravo nois! Ah i una altra bona notícia:  Pau Secall va tornar a jugar després de superar la seva lesió de llarga durada al genoll que es va fer al curs passat. Segur que ens ajudarà! a Tot i les dues darreres ensopegades

CB IPSI Otto Sylt  -  Centre Catòlic L’Hospitalet “A”          65  -  69

SÈNIOR “B” FEMENÍ (7-5)

Entrenadors: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana-Grup 5

Derrota del Sènior B Femení en l’últim partit de la primera volta. Rebíem el CB Ciutat Vella – Sagrat Cor Diputació, colíder del grup. De bon començament, ja es va veure que les sensacions no eren bones per a les de Josep Querol i Albert Galera. Tot i així, al final del primer quart només perdíem de 5 punts (16-11). Al segon període vam tenir els millors minuts del partit, però tot i així les visitants anotaven amb facilitat, fent inútils els nostres intents de retallar la diferència al marcador. Arribàvem al descans 28-33, però el domini de les visitants i el seu major nivell d’intensitat feien que les nostres sensacions no fossin bones. A la segona part, el nostre encert ofensiu va caure en picat, i només vam aconseguir anotar 6 punts. Les visitants, per altra banda, seguien anotant amb relativa facilitat i dominant el rebot ofensiu, el que els permetia tenir més d’una opció d’anotar a cada atac. Al final del tercer, perdíem per 34-48. L’últim quart va seguir la mateixa tònica i les visitants van anar eixamplant la diferència fins als 23 punts del final (42-65). Aquesta setmana rebem el Ramon Llull vermell en el primer partit de la 2a volta. Serà diumenge a les 12 al pavelló.

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Ciutat Vella SC Diputació          42  -  65

SÈNIOR “C” MASCULÍ (10-1)

Entrenadors: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25-Grup 6

Una jornada més que seguim ocupant la primera posició. En la millor temporada del sènior “C” de sempre, els nostres es perfilen com a seriosos candidats a l’ascens de categoria. I el que és millor, que els nostres jugadors del planter puguin seguir creixent temporada rere temporada. Convé no oblisdar que per aquest equip han passat jugadors que ara mateix juguen al sènior “B” i fins i tot el sènior “A”. Pel que fa al partit de diumenge passat, es va controlar prou bé. Visitàvem la pista del Centre Catòlic de L’Hospitalet i malgrat anar sempre per davant en el marcador, els de Gerard Querol i Jordi Bertran no van portar mai rendes superiors als 8-10 punts a favor. El partit començava bé, i dominàvem el primer període per 11-16. Al segon quart feiem créixer la diferència fins als 8 punts al descans (24-32). A la represa eren els locals qui s’endiuien el període, però només per un punt, cosa que feia que arribéssim per davant a l’inici de l’últim quart. A l’últim període, els locals van intentar reaccionar, però llavors els nostres van estar encertats des de la línia de tres per mitigar l’entent de remuntada dels de L’Hospitalet i deixar el marcador final en 58-64. Aquesta setmana visitem els Maristes Sants-Les Corts, diumenge a les 4. Que segueixi la ratxa!

Centre Catòlic L’Hospitalet “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          56  -  64

SOTS-21 FEMENÍ (4-9)

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”-Grup 1

Coras Femení  -  CB IPSI Otto Sylt          65  -  40

JÚNIOR FEMENÍ (7-3) (1-1)

Entrenadors: Anna Escuín i Javi Ruiz

Nivell “B”-Grup 9

CB IPSI Otto Sylt  -  AE Bellsport          48  -  55

JÚNIOR “A” MASCULÍ (7-5)

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”-Grup 5

Jesús Maria Sant Andreu  -  CB IPSI Otto Sylt (Ajornat al 2/2/17)

JÚNIOR “B” MASCULÍ (10-4)

Entrenadors: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”-Grup 1

UE Claret “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          56  -  38

JÚNIOR “C” MASCULÍ (6-4) (2-0)

Entrenadors: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”-Grup 9

CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet CEISSA          87  -  6

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Pol Teruel (SAM)

14 punts, 4 rebots i 7 faltes rebudes

Llangardaix pel llangui! Una altra gran actuació del Teru per assegurar la setena victòria de la temporada pel nostre primer equip masculí. La seva aportació va ser crucial en els compassos finals del partit en què un 6/6 en tirs lliures amb la seva signatura quan els visitants s’havien situat a només 2 punts va sentenciar el xoc aconseguint el segon triomf consecutiu. Bravo llangui!

PRÒXIMS PARTITS

(27-28 GENER)

  • SÈNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  UE d’Horta “A” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  GEIEG “B” (Dg 18:00).
  • SÈNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Alisos “A” (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Ramon Llull Vermell (Dg 12:00).
  • SÈNIOR “C” MAS: CE Maristes Sants-Les Corts  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 16:00).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  La Salle Bonanova (Dg 16:30).
  • JÚNIOR FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Club Basket Coll (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “A” MAS: Centre Catòlic L’Hospitalet “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:00).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB La Salle Horta “B” (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB Alisos “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:00).

 

I els nostres col·laboradors:

 

CBIPSI

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com