IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº19

SÈNIOR “A” MASCULÍ (8-8)

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana-Grup 3

La tercera seguida ja està aquí! Aquest 2017 ens està provant de meravella i és que encara no coneixem la derrota. En només 3 jornades hem passat d’ocupar la pitjor plaça de promoció de descens (14ns) a ser setens a només dues victòries de diferència dels tercers. És cert que la lliga està igualadíssima i que de cap manera no ens podem relaxar però l’equip desprèn molt bones sensacions en les últimes setmanes. I és que el partit de dissabte passat va costar i molt. Tot i marxar al descans amb una avantatge favorable als nois d’en Xavi Bayod i Gerard Domènech (35-34), els visitants semblava que trencaven el partit a finals del tercer quart quan els d’Horta es van col·locar amb un 50-58. Però en un tram final de període amb 2 triples inversemblants i una cistella fàcil vam tornar a lluitar per la victòria arribant als últims deu minuts encara amb un 58-60 pels visitants però molt assumible. A falta de 5 minuts per acabar el partit la UE Horta es va tornar a situar amb 5 punts d’avantatge però en un altre cop ens hi vam sobreposar, arribant als últims instants amb un punt per sota a falta de 10 segons. Però una cistella traient de fons va capgirar finalment el marcador i deixar el partit en el 73-72 final que ens permet seguir amb la bona ratxa i viatjar a Manresa aquest dissabte (pista complicada) amb tota la motivació del món.

CB IPSI Otto Sylt  -  UE d’Horta “A”          73  -  72

SÈNIOR “A” FEMENÍ (7-8)

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana-Grup 2

Visitava Provença un dels millors equips de la categoria, el GEiEG “B” de Girona i no vam poder superar-lo. El partit no va començar massa bé per a les de Rafa San José i Alberto Maniega, que van encaixar un parcial d’1-16 d’inici. Després d’una tímida reacció que ens posava a 7 (9-16) un triple visitant posava el 9-19 al final del primer quart. L’encert de les visitants des del perímetre va ser notable, i tres triples més durant el segon quart feien que les visitants s’allunyessin a 16 al descans (20-36). A la segona part va haver-hi un canvi d’actitud de les nostres, tot i que va arribar amb el rival a 21 punts de diferència (22-43). A partir d’aquest moment, vam començar a anotar amb més regularitat i, gràcies a una defensa més agressiva, no vam deixar que les rivals anotessin amb tanta facilitat. Això ens va permetre aconseguir un parcial de 21-7 a favor entre la segona meitat del tercer període i la primera del quart i ens vam posar a 7 punts (43-50). En aquest moment, però, vam encaixar un parcial de 0-10 que va fer que el partit s’escapés definitivament. Al final, la diferència es va tornar a eixamplar fins al 47-68 final. Tot i la derrota, el nostre primer equip femení es troba situat a la zona tranquil·la de classificació amb dues victòries de diferència de la promoció de descens i a només una del sisè lloc. La setmana que ve intentarem passar pàgina i començar la segona volta amb un bon partit i un triomf rebent la UE Sant Cugat. Serà dissabte a les 19:15 a Provença.

CB IPSI Otto Sylt  -  GEiEG “B”          47  -  68

SÈNIOR “B” MASCULÍ (12-4)

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana-Grup 1

Trenquem les dues derrotes consecutives i encetem la segona volta de la lliga amb una contundent victòria. I això que el partit va començar amb un parcial de 0-9 en contra que va ser respòs immediatament amb un altre de 9-0. El nostre encert des dels 6,25 ens va permetre acabar els deu primers minuts amb un 21-15 favorable més tranquil·litzador. En el segon període vam seguir anotant des de la llarga distància per marxar al descans amb un coixí prou còmode: 41-29. La segona part no va tenir massa història perquè tot just sortir dels vestuaris ens vam situar amb més de 20 punts de diferència que ja vam gestionar fins al final dels 40 minuts. Amb la victòria recuperem la confiança i les sensacions necessàries per visitar diumenge que ve el CB Santpedor que tot i ocupar les últimes posicions, de ben segur que ens posarà les coses molt complicades. Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Alisos “A”          79  -  52

SÈNIOR “B” FEMENÍ (8-5)

Entrenadors: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana-Grup 5

Victòria del Sènior B Femení que serveix per recuperar les sensacions que s’havien perdut durant les últimes setmanes. El partit va començar amb molt poc encert per part de tots dos equips. De fet, els percentatges de llançament van ser molt baixos durant tot el partit i com a conseqüència el marcador va ser baix. El primer quart va acabar 8-5 gràcies a un triple sobre la botzina per trencar un empat a 5 que portava molta estona a l’electrònic. Al segon quart vam cometre menys pèrdues de pilota i vam seguir defensant bé, cosa que ens va permetre arribar al descans guanyant per 20-9. Després del pas pels vestuaris vam abaixar la intensitat en defensa i vam portar al rival a la línia de tirs lliures amb freqüència. El parcial del quart va ser igualat (8-7) i no ens permetia acabar de trencar el partit. A l’últim quart, però, vam poder desenganxar-nos en el marcador i anar obrint forat fins al 45-25 final. Aquesta setmana visitem el FC Martinenc “B”, que ocupa la 3a posició amb només una victòria més que nosaltres.

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Ramon Llull Vermell          45  -  25

SÈNIOR “C” MASCULÍ (11-1)

Entrenadors: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25-Grup 6

Seguim sent líders!! Victòria dels de Gerard Querol i Jordi Bertran en la visita als Maristes Sants-Les Corts. El partit, però, no va començar bé per als nostres, que van encaixar un parcial de 10-2 només començar. Ho vam saber solventar amb un parcial de 0-10 als últims 2 minuts del primer quart que empatava el marcador a 15. Després d’un segon període igualat, on hi va haver intercanvi de cistelles, vam arribar al descans amb un avantatge mínim de 2 punts (26-28). Al començament del tercer quart érem nosaltres els que aconseguíem un parcial a favor, en aquest cas d’11 a 2, i marxàvem per primer cop en el marcador (39-28). Un altre parcial a favor al final del quart, en aquest cas de 0-7, ens permetia començar l’últim període 15 punts a dalt (40-55). A l’últim quart, un intent de remuntada local va fer que es col·loquessin a 8 (49-57), però els nostres van saber aturar-lo i mantenir l’avantatge al voltant dels 10 punts fins al 58-68 final. La propera jornada rebem l’ASME diumenge a les 12 a Provença per seguir defensant el liderat. Sort!

Centre Catòlic L’Hospitalet “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          58  -  68

SOTS-21 FEMENÍ (4-10)

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”-Grup 1

CB IPSI Otto Sylt  -  La Salle Bonanova          38  -  46

 

JÚNIOR FEMENÍ (7-3) (2-1)

Entrenadors: Anna Escuín i Javi Ruiz

Nivell “B”-Grup 9

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Coll          68  -  49

JÚNIOR “A” MASCULÍ (7-6)

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”-Grup 5

Jesús Maria Sant Andreu  -  CB IPSI Otto Sylt         51  -  30

Centre Catòlic L’Hospitalet “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          63  -  44

JÚNIOR “B” MASCULÍ (11-4)

Entrenadors: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”-Grup 1

CB IPSI Otto Sylt  -  CB La Salle Horta “B”          70  -  51

JÚNIOR “C” MASCULÍ (6-4) (3-0)

Entrenadors: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”-Grup 9

CB Alisos “B”  -  CB IPSI Otto Sylt  (suspès per la pluja)

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Ona Planas (SBF)

10 punts, 9 rebots 6 recuperacions i 3 taps (27 de VAL)

Atenció a l’animalada de valoració de l’Ona en el partit de diumenge passat. Aquesta jugadora formada esportivament a IPSI va fregar les dobles figures i va quedar-se ben aprop del triple doble. Amb molta activitat als dos costats de la pista, l’Ona va estar esplèndida atacant tant el rebot defensiu i ofensiu i amb la seva gran capacitat de salt va tancar la zona per les jugadores rivals. El seu creixement basquetbolístic no s’atura i temporada rere temporada és millor jugadora. Felicitats Ona!

PRÒXIMS PARTITS

(4-5 FEBRER)

  • SÈNIOR “A” MAS: La Salle Manresa “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:45).
  • SÈNIOR “A” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  UE Sant Cugat “1″ (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MAS: CB Santpedor  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 19:00).
  • SÈNIOR “B” FEM: FC Martinenc “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:00).
  • SÈNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  ASME (Dg 12:00).
  • SOTS-21 FEM: CB Cubelles  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:00).
  • JÚNIOR FEM: CB Prat “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 9:15).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Alisos “A” (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Manyanet Sant Andreu (Ds 17:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  SAFA Sant Andreu (Dg 17:30).

I els nostres col·laboradors:

 

CBIPSI

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com