IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº20

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ (8-9)

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana-Grup 3

Després de tres victòries consecutives, els nois d’en Xavi Bayod i Gerard Domènech van caure a Manresa en una pista complicada i on els locals van fer un gran partit des de l’inici. Els manresans van sortir en tromba i 4 triples amb la seva signatura al primer quart obrien la primera escletxa: 13-21. Les coses no van millorar en el segon període i La Salle, movent molt bé la pilota i amb un alt percentatge en el tir aconseguia marxar per 20 punts de diferència. Però la diferència entre els dos equips estava clar que no era aquesta i després del descans els nostres van sortir més intensos als dos costats de la pista i la diferència es va començar a reduir. Un parcial de 4-14 a mitjans del tercer quart ens acostava a 11 punts. La remuntada es feia molt difícil, però vam aconseguir posar-nos a 6 punts a falta d’un minut i mig gràcies a un parcial de 0-12. En aquell moment els locals van estar encertats en els tirs lliures i la nostra remuntada no es va poder culminar. Tot i això, vam aconseguir el bàsquet average favorable ja que a Provença vam ser capaços de vèncer als manresans per 10 punts de diferència. Així doncs, tot i que la nostra ratxa de triomfs consecutius es va veure aturada, els nostres continuen en una zona còmode de la classificació (setens) a només una victòria de diferència dels cinquens però també a només una derrota dels tretzens. No val a badar! Dissabte que ve rebrem al CB Vilatorrada, un equip de la part baixa de la classificació però que va guanyar en el seu últim partit i que de ben segur que ens voldrà posar les coses molt difícils. Sort!

La Salle Manresa “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          78  -  70

SÈNIOR “A” FEMENÍ (7-9)

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana-Grup 2

Quina llàstima! Les noies de Rafa San José i Alberto Maniega van caure dissabte passat contra un rival directe: UE Sant Cugat “1”. Al primer quart, la nostra manca d’idees en atac va fer que les del Vallès anessin, de mica en mica, obrint una escletxa en el marcador que al final del quart era de 6 punts (5-11). Al segon quart, la intensa defensa de les visitants ens portava sovint a la línia de tirs lliures i ens permetia retallar una mica la diferència al descans malgrat no saber aprofitar del tot els moments de desconnexió de les visitants. El marcador al descans era de 16-20. Després de la mitja part, un bon inici de tercer quart ens posava per davant en el marcador, però les visitants aconseguien un parcial de 0-10 que ens deixava tocades. A l’últim quart, un bon inici de les de Sant Cugat eixamplava la diferència fins als 13 punts, i malgrat els nostres intents de remuntada no vam poder capgirar el marcador, que al final dels 40 minuts va ser de 40-46. Aquesta setmana visitem el Sant Nicolau. Serà dissabte a les 19:30. Molta sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Sant Cugat “1″          40  -  46

SÈNIOR “B” MASCULÍ (12-5)

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana-Grup 1

Derrota a la pròrroga dels nois dirigits per Elio Martínez i Gerard Querol en un partit que a mitjans del tercer quart dominàvem per 13 punts. I és que durant els primers 35 minuts els nostres van tenir controlat l’encontre amb diferències entre els 5 i els 13 punts. Al primer quart, per exemple, l’acabàvem amb un 14-20 favorable i amb bones sensacions en el joc. Al descans, tot i el nostre desencert en el tir lliure, hi arribàvem amb 2 punts amunt: 26-28. A la represa vam fer els nostres millors minuts i gràcies a això semblava que encarrilàvem el partit: 33-46. Però els del Bages no van tirar la tovallola sabedors de la importància del xoc també per escapar dels últims llocs i en un últim quart de molt coratge van aconseguir portar el partit a la pròrroga. Allà, només anotant des del tir lliure, es van endur la victòria enmig d’un final de partit amb polèmica. Dissabte que ve rebrem la visita dels Lluïsos de Gràcia “B” un equip que ja ens va guanyar a la primera volta i que necessitarem de la nostra millor versió per fer-nos amb un triomf que ens segueixi acomodant entre les primeres posicions.

CB Santpedor  -  CB IPSI Otto Sylt          67  -  65

SÈNIOR “B” FEMENÍ (9-5)

Entrenadors: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana-Grup 5

Molt bon partit de les de Josep Querol i Albert Galera en la seva visita a una de les pistes més complicades del grup. Les locals, el FC Martinenc “B”, van començar més encertades que les nostres i es van endur el primer quart per 15-9. Tot i això, les sensacions eren bones i, al segon quart, es van traduir en domini en el marcador. Un parcial de 8-24 ens permetia marxar al descans gaudint d’una diferència de 10 punts a favor nostre, 23-33. A la segona part, més del mateix. Bon joc de les nostres, tant en atac, on movíem bé la pilota, com en defensa, on vam saber aturar molt bé les amenaces de les locals. Tot i que el nostre encert no va ser tan alt com al segon període, ens enduiem el quart per 11-13 i eixamplàvem la diferència fins als 12 punts (34-46). A l’últim quart, la tònica es mantenia i de mica en mica estiràvem la diferència fins als 17 punts (41-58). Aquesta setmana rebem el Basquet Nou Barris, un rival contra el que vam perdre a l’anada. Serà diumenge a les 12 a Provença. Mentrestant, som terceres a la classificació! Felicitats!

FC Martinenc “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          41  -  58

SÈNIOR “C” MASCULÍ (12-1)

Entrenadors: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25-Grup 6

Victòria contundent del nostre Sènior C, que es manté líder. Els de Gerard Querol i Jordi Bertran van dominar el partit durant els 40 minuts. Després d’un primer quart on els jugadors de l’ASME van sortir adormits, el marcador reflectia un clar 19-2 que feia pensar que el partit estava decidit. Al segon quart, però, els de Sant Martí es van posar les piles i van retallar la diferència fins als 12 punts al descans (26-14). Després del pas pel vestidor, però, els nostres van sentenciar el partit amb un molt bon tercer període que va fer que marxéssim en el marcador. De fet, en un sol quart vam anotar el mateix que en tota la primera part, i el marcador era de 52-21 amb 10 minuts per jugar-se. A l’últim quart, la defensa dels nostres va deixar els visitants en només tres punts, i el resultat final del partit va ser de 63-24. Aquesta setmana visitem el Bàsquet Neus, diumenge a les 4. Busquem continuar sent líders!

CB IPSI Otto Sylt  -  ASME          63  -  24

SOTS-21 FEMENÍ (5-10)

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”-Grup 1

CB Cubelles  -  CB IPSI Otto Sylt         36  -  44

 

JÚNIOR FEMENÍ (7-3) (3-1)

Entrenadors: Anna Escuín i Javi Ruiz

Nivell “B”-Grup 9

CB Prat “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          50  -  61

JÚNIOR “A” MASCULÍ (8-7)

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”-Grup 5

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Alisos         70  -  62

JÚNIOR “B” MASCULÍ (12-4)

Entrenadors: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”-Grup 1

CB IPSI Otto Sylt  -  Manyanet Sant Andreu          60  -  38

JÚNIOR “C” MASCULÍ (6-4) (3-0)

Entrenadors: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”-Grup 9

CB IPSI Otto Sylt  -  SAFA Sant Andreu         48  -  44

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Alba Garcia (SBF)

14 punts, 8 rebots i 5 assistències

Repeteix llangardaix la capitana del SBF! La seva aportació va ser clau no només per guanyar a un rival de nivell (les terceres classificades), sinó també per jugar un dels millors partits de la temporada. El rebot defensiu va portar la seva rúbrica i també va estar especialment fina a l’hora d’assistir amb èxit a les seves companyes. Ah! I estem en bones mans! És la millor advocada del CB IPSI! Felicitats lletrada!

PRÒXIMS PARTITS

(11-12 FEBRER)

  • SÈNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Vilatorrada (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEM: CE Sant Nicolau EBYP  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:30).
  • SÈNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Lluïsos de Gràcia “B” (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Nou Barris (Dg 12:00).
  • SÈNIOR “C” MAS: Bàsquet Neus “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 16:00).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Pia Sabadell (Dg 10:30).
  • JÚNIOR FEM: (Descans).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB Prat “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 10:45).
  • JÚNIOR “B” MAS: VIVE El Masnou Basquetbol  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Camping Bianya Roser Negre (Dg 16:30).

 

I els nostres col·laboradors:

 

CBIPSI

IPSIONITZA’T!

ascbipsi@gmail.com