IPSIONITZA’T! 2016-17 Nº21

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ (9-9)

Entrenadors: Xavi Bayod i Gerard Domènech

Primera Catalana-Grup 3

Quarta victòria en 5 partits pels nois dirigits per Xavi Bayod i Gerard Domènech. La bona dinàmica continua malgrat la derrota de fa 15 dies a Manresa aquest cop superant a un CB Vilatorrada que va mostrar una bona imatge a Provença. Tot i ocupar una de les dues places de descens directe, els del Bages van demostrar que pensen lluitar fins al final de la lliga i que si segueixen en aquest camí encara han de guanyar partits aquesta temporada. Els nostres en un gran segon quart van obrir les primeres diferències significatives col·locant-se amb un 33-21 a 2 minuts d’arribar al descans. A la represa, els de Sant Joan de Vilatorrada van sortir forts i amb un parcial de 0-10 en 3 minuts capgiraven el marcador (36-38). Van ser els nostres pitjors minuts arribant al darrer període amb un empat a 49. Fins i tot els visitants van arribar a situar-se 4 punts amunt amb 3 minuts per jugar-se. Però un triple frontal clau va ser l’inici d’un parcial favorable de 7-0 que encarrilava el partit altre cop. Al final sumem una nova victòria que ens situa en sisena posició. Però atenció, la lliga està apretadíssima en aquesta zona mitjana de la classificació. Ens trobem a només dues victòries del tercer lloc i a només una de la promoció de descens. Així que convé no aturar-se ara i preparar el millor possible el pròxim partit que serà a la pista d’un rival directe com el QBasket de Sant Cugat diumenge a la tarda. Sort!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Vilatorrada          64  -  61

SÈNIOR “A” FEMENÍ (7-10)

Entrenadors: Rafa San José i Alberto Maniega

Primera Catalana-Grup 2

Partit a Sabadell a casa d’un dels equips punters de la categoria i on vam poder mostrar una cara més competitiva que als últims partits. Tot i que ens va costar 3 minuts entrar al partit, les de Rafa San José i Alberto Maniega van recuperar-se i van igualar el partit a 7 al minut 4. Les locals, però, es van escapar al final del quart degut als nostres desajustos, però aconseguíem prendre la mesura al rival. Durant els 6 primers minuts del segon quart vam igualar el marcador i col·locar-nos a 2 punts (21-19), però un parcial de 10-1 feia que la diferència al descans fos d’onze punts per les sabadellenques. El tercer quart va ser un intercanvi de cistelles en el que la nostra línia exterior va cobrar protagonisme, però no ens apropàvem en el marcador. A l’últim quart, un parcial de 8-2 als primer 8 minuts del quart feia que les opcions de victòria s’escapessin. Aquesta setmana rebem a Lluïsos de Gràcia buscant trencar la mala ratxa. Serà dissabte a les 19:15. No us ho perdeu!

CE Sant Nicolau EBYP  -  CB IPSI Otto Sylt          53  -  36

SÈNIOR “B” MASCULÍ (13-5)

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Segona Catalana-Grup 1

Tornem a guanyar després de la desfeta de diumenge passat a Santpedor. I això que el partit de dissabte passat contra Lluïsos no va ser gens fàcil. El marcador final va reflectir la màxima diferència de l’encontre  però al descans, per exemple, els graciencs comandaven el marcador (31-32). Els jugadors de l’Elio Martínez i el Gerard Querol van sortir més inspirats en els segons minuts i mica en mica van anar obrint forat fins els 16 punts finals. Tres triples dels nostres en els últims 5 minuts van acabar sentenciant un partit contra uns Lluïsos de Gràcia que es van mostrar com un equip molt incòmode i que mai va donar res per perdut. Gràcies a aquesta victòria aconseguim ascendir un lloc a la classificació i situar-nos segons a només una de diferència dels líders: el CB Navàs. I atenció, ¿sabeu quina pista visitem dissabte que ve? Bingo! La del CB Navàs. A Provença vam ser capaços de guanyar-los però la veritat és que els del Bages compten amb un equipàs molt compensat en totes les seves línies i de ben segur que serà un partit molt difícil. Sens dubte serà el partit de la jornada a Segona Catalana.

CB IPSI Otto Sylt  -  Lluïsos de Gràcia “B”          68  -  52

SÈNIOR “B” FEMENÍ (9-6)

Entrenadors: Josep Querol i Albert Galera

Tercera “A” Catalana-Grup 5

Derrota del nostre sènior B davant el Basket Nou Barris. Les visitants van començar el partit molt encertades en el llançament exterior, i això unit amb la nostra manca de ritme a l’inici de partit feia que les visitants s’escapessin en el marcador (12-3, minut 7). A partir d’aquí, vam saber tancar el quart amb un parcial de 11-1 per acabar guanyant el quart per 14-13. Al segon quart els papers es van invertir i van ser les de Josep Querol i Albert Galera les que es posaven per davant (19-15 al minut 3 del quart) i les visitants les que remuntaven i arribaven al descans guanyant per 21-24. Després del descans tornàvem a posar-nos 3 a dalt, però després van arribar uns minuts on ens costava molt anotar i les visitants sumaven amb facilitat, sobretot des del tir lliure. Tot i així, un 6-0 a favor al final del quart ens deixava només 2 punts a sota (39-41). A l’últim quart, els nostres errors ens van pesar massa i no vam ser capaços de capgirar el marcador. Al final, 50-57 per les de Nou Barris. Aquesta setmana visitem la pista de les líders, l’AESE. Serà dissabte a les 19:30.

CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Nou Barris          50  -  57

SÈNIOR “C” MASCULÍ (13-1)

Entrenadors: Gerard Querol i Jordi Bertran

Sots-25-Grup 6

Seguim líders! Els Sènior C va guanyar a la difícil pista del Basket Neus. Tot i que els locals van començar manant primer gràcies a un parcial de 6-1, un 2-15 ens permetia agafar un avantatge de 7 punts al final del primer quart. Els locals, però, no van baixar els braços i, amb un 13-3 als últims minuts del segon quart, marxaven al descans per davant en el marcador (35-33). A la represa, una molt bona defensa dels de Gerard Querol i Jordi Bertran permetia deixar als locals en només 7 punts al tercer quart i arribar als últims 10 minuts amb un resultat favorable de 42-51. A l’últim període va haver-hi un intercanvi de cistelles que va fer que la diferència es situés en els 12 punts finals (62-74) i que ens fa sumar una nova victòria. A més a més, la derrota dels segons classificats fa que la setmana sigui més rodona per al nostre Sènior C. Aquesta setmana descansem ja que el partit que s’havia de jugar diumenge a les 12 es jugarà el dia 19 de març a les 18.

Bàsquet Neus “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          62  -  74

SOTS-21 FEMENÍ (5-11)

Entrenadors: Alberto Domínguez i Alba Garcia

Nivell “A”-Grup 1

CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Pia Sabadell          32  -  68

 

JÚNIOR FEMENÍ (7-3) (3-1)

Entrenadors: Anna Escuín i Javi Ruiz

Nivell “B”-Grup 9

CB Manyanet Les Corts  -  CB IPSI Otto Sylt (Ajornat pel 16/3 a les 20:00)

JÚNIOR “A” MASCULÍ (9-7)

Entrenadors: Sergi Beatove i Marc Caballero

Nivell “A”-Grup 5

CB Prat “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          48  -  62

JÚNIOR “B” MASCULÍ (12-5)

Entrenadors: Magda Cusí i Marc Gisbert

Nivell “B”-Grup 1

El Masnou Basquetbol  -  CB IPSI Otto Sylt          67  -  64

JÚNIOR “C” MASCULÍ (6-4) (4-0)

Entrenadors: Albert Galera i Joan Sigüenza

Nivell “C”-Grup 9

CB IPSI Otto Sylt  -  Camping Bianya Roser Negre          66  -  33

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Miquel de Jover (SBM)

12 punts, 18 rebots i 3 assistències (29 de valoració)

Quin moment més dolç de forma que travessa el Miki! La de dissabte passat va ser una altra exhibició de facultats no només físiques, sinó també tècniques. Si a la seva entrega, fortalesa i rebot habituals, hi afegim una velocitat de peus tremenda per girar cap als dos costats, un joc de cara als seus defensors més lents i unes mans sempre preparades per rebre la passada ens trobarem amb una versió del Miquel que no para de millorar. A més és un habitual ja del primer equip! Felicitats Miki!

PRÒXIMS PARTITS

(18-19 FEBRER)

  • SÈNIOR “A” MAS: QBasket Sant Cugat 1 – CB IPSI Otto Sylt (Dg 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEM: CB IPSI Otto Sylt – Lluïsos de Gràcia “A” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MAS: CB Navàs – CBIPSI Otto Sylt (Ds 19:00).
  • SÈNIOR “B” FEM: AESE “B” – CB IPSI Otto Sylt (Ds 19:30).
  • SÈNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt – Camping Bianya Roser (19/3/2017)
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Lima-Horta Bàsquet (Dg 17:30).
  • JÚNIOR FEM: BC Sant Joan Despí “A” – CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt – CB Santa Coloma “B” (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt - AE Les Corts-UBAE (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “C” MAS: BAM “B” – CB IPSI Otto Sylt (Dg 18:00).

 

I els nostres col·laboradors:

 

CBIPSI

IPSIONITZA’T!