Generació J91, 63 – Dinos Nocilla, 36

crònicaAl principi es va fer un sentit minut de silenci en memòria de la Txell Soler, jugadora durant molts anys del nostre Club i que ens va deixar dijous. El partit no va tenir pràcticament història doncs ja al primer quart, els J91 van mostrar la seva superioritat amb un contundent 20-5. Al segon quart els J91 van eixamplar la diferència, i el partit va anar al descans amb un 35-15. Durant el tercer quart (parcial de 16-10), els Dinos van pagar l’elevat número de pèrdues de pilota, que van saber aprofitar els seus rivals per treure contraatacs ràpids. L’últim quart també va ser favorable als J91 tot i que els Dinos van saber donar més guerra i ens van deixar el parcial més igualat del partit, amb un 12-11 que va deixar un marcador final de 63-36. Així doncs, victòria pels del 91 en el seu primer partit de la temporada!